Ja bym powiedział prędzej, że do 50+ z niewielkimi wyjątkami, ale to może tylko moje zdaniePottermaniack pisze:Bo TVP adresowane jest do wszystkich, a nie do grupy 16-49.
Newsy ze świata seriali
- Pottermaniack
A no niestety, oglądałem. Wciąż tylko "Klan", "Plebania", "Doręczyciel", "Ojciec Mateusz", "Złotopolscy", "Na Dobre i na Złe", "Ranczo" i miliard innych shitów(jedynie "Londyńczycy" się wyróżniają) pisanych z myślą o emerytach. Teraz jeszcze dochodzi do tego "Dom nad Rozlewiskiem"... Oczywiście trzeba jeszcze pamiętać o paśmie "Okruchy Życia", które występuje codziennie wieczorem na obu TVP tylko pod innymi nazwami, żeby nie było, że tylko ciągle "Okruchy Życia" lecą...Pottermaniack pisze:Chyba Goku w ostatnich latach nie oglądałeś TVP.
To wszystko kwestia gustuGoku pisze:A no niestety, oglądałem. Wciąż tylko "Klan", "Plebania", "Doręczyciel", "Ojciec Mateusz", "Złotopolscy", "Na Dobre i na Złe", "Ranczo" i miliard innych shitów(jedynie "Londyńczycy" się wyróżniają) pisanych z myślą o emerytach. Teraz jeszcze dochodzi do tego "Dom nad Rozlewiskiem"...
-
Dawidek
- Administrator
TVP jest skierowany do różnorodnej widowni. Tak na marginesie - przydałaby się w TVP megarewolucja programowa.
Dziś w "Faktach" uchylono rąbka tajemnicy "Naznaczonego". Każdy odcinek będzie odrębną całością - a przez wszystkie odcinki będzie przewijać się jakiś tajemniczy wątek. Mało, ale zawsze coś.
"Grzeszni i bogaci" - mogą być fajne. H. Śleszyńską kojarzę z "Daleko od noszy" (jeden z trzech udanych projektów Polsatu jeśli chodzi o seriale). Ona może być sporym plusem tego serialu. Z ciekawością zerknę na pierwszy odcinek. Mam nadzieję, że będzie się z czego pośmiać.
Dziś w "Faktach" uchylono rąbka tajemnicy "Naznaczonego". Każdy odcinek będzie odrębną całością - a przez wszystkie odcinki będzie przewijać się jakiś tajemniczy wątek. Mało, ale zawsze coś.
"Grzeszni i bogaci" - mogą być fajne. H. Śleszyńską kojarzę z "Daleko od noszy" (jeden z trzech udanych projektów Polsatu jeśli chodzi o seriale). Ona może być sporym plusem tego serialu. Z ciekawością zerknę na pierwszy odcinek. Mam nadzieję, że będzie się z czego pośmiać.
Nie chciałbym widzieć propozycji TVP i PolsatuDamians pisze:Ogólnie to się dziwię, że TVN trzeci sezon już serwuje nam reklamówkę propozycji, a TVP i Polsat jeszcze od nich nie zgapili![]()
- Pottermaniack
No akurat te seriale co wymieniłeś adresowane są do wszystkich odbiorców, ale trzeba też wspomnieć o "Tancerzach", oni dla emerytów z pewnością nie są, oprócz tego nie wymieniłeś seriali zagranicznych: LOST, Dr House, Rzym, Dynastia Tudorów, Herosi. Do tego jeszcze programy typu Wieczorynka, Teleranek, Ziarno i inne są dla dzieci, "Szkoła Złamanych Serc", "Radiostacja Roscoe" dla nastolatków. Bezpośrednio dla emerytów programów jest mało. A tak na marginesie, to te shity "Ranczo" i "Ojciec Mateusz" miały w tamtym roku ( sezonach jesiennym i wiosennym ) najwyższą oglądalność, nie licząc MJM.Goku pisze:A no niestety, oglądałem. Wciąż tylko "Klan", "Plebania", "Doręczyciel", "Ojciec Mateusz", "Złotopolscy", "Na Dobre i na Złe", "Ranczo" i miliard innych shitów(jedynie "Londyńczycy" się wyróżniają) pisanych z myślą o emerytach. Teraz jeszcze dochodzi do tego "Dom nad Rozlewiskiem"... Oczywiście trzeba jeszcze pamiętać o paśmie "Okruchy Życia", które występuje codziennie wieczorem na obu TVP tylko pod innymi nazwami, żeby nie było, że tylko ciągle "Okruchy Życia" lecą...Pottermaniack pisze:Chyba Goku w ostatnich latach nie oglądałeś TVP.
- Pottermaniack
Tak, ale pytałem o dokładne daty.Tomala pisze:We wrześniu, jak zawszePottermaniack pisze:A wracając do tematu, to kiedy ruszają poszczególne ramówki i kiedy będzie można zobaczyć nowe / premierowe odcinki seriali?
Widział ktoś może oryginał "Grzesznych i Bogatych"? Tam też użyli nazwiska Forrester, czy tylko TVN chce wypromować serial na MNS.
- Pottermaniack