Klan
-
Dawidek
- Administrator
Czytałem o tym, zmiany nastąpiły wczoraj. Dodam tylko, że w TVP brak osoby, która całościowo zajęłaby się ramówkami wszystkich kanałów. Obecnie każdy kanał jest właściwie takim udzielnym księstwem. I dochodzi do "kanibalizacji" kanałów. "Jaka to melodia" była o tej samej porze, co "1 z 10". Druga kwestia jest taka, że część widzów nie miała świadomości, że "Klan" rozpocznie się jeszcze w sierpniu - mimo, że "Barwy szczęścia" zaczęły się tydzień wcześniej. Przez lata jesienna ramówka zaczynała się w pierwszy poniedziałek września i to była taka świętość. Może dobrym pomysłem byłoby, gdyby przynajmniej jedna z soapek TVP była emitowana przez cały rok, bez przerwy wakacyjnej (idąc w ślady "Na Wspólnej"). "Klan" raczej nie odzyska widowni takiej, jaka była np. 10 lat temu - bo rynek telewizyjny, jak i sam serial ewoluował.
Legendarna...
Polecam wam ten wywiad ze "zmęczoną" Niklińską - http://www.pudelek.tv/video/Zmeczona-Ni ... YSI-17326/
Polecam wam ten wywiad ze "zmęczoną" Niklińską - http://www.pudelek.tv/video/Zmeczona-Ni ... YSI-17326/
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Już dawno tak dobrego odcinka nie było jak dziś, aż dziwne
Nagle zjawiła się Dominika, okazało się, że jej matka zmarła, Jurek zabrał ją na Sadybę, przedstawił Eli i powiedział o tragedii, zabrzmiał też stary świetny muzyczny podkład.
Tadeusz szantażowany przez złodziei, którzy chcą wyłudzić kasę za jego monety, nawet szamotał się z Anną, gdy zadzwonił telefon, ta nie chce płacić.
Kłótnia Borysa z ojcem i Kamilą, oraz zaostrzenie się kontaktów Ramony z Pauliną w walce o pracę.
Nagle zjawiła się Dominika, okazało się, że jej matka zmarła, Jurek zabrał ją na Sadybę, przedstawił Eli i powiedział o tragedii, zabrzmiał też stary świetny muzyczny podkład.
Tadeusz szantażowany przez złodziei, którzy chcą wyłudzić kasę za jego monety, nawet szamotał się z Anną, gdy zadzwonił telefon, ta nie chce płacić.
Kłótnia Borysa z ojcem i Kamilą, oraz zaostrzenie się kontaktów Ramony z Pauliną w walce o pracę.
Ostatnio zmieniony 2017-09-18, 22:18 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, fajnie dzisiaj się oglądało. Było więcej emocji niż zwykle, podobała mi się dzisiaj stanowczość Borysa w stosunku do ojca. Surmaczowa zazwyczaj działa mi na nerwy, a dzisiaj podobało mi się jej zdenerwowanie i kłótnia z Tadeuszem. No i ostatnia scena zaplusowała najbardziej starą muzyką, która była ostatnio puszczana wiele lat temu.
Żeby w jednym odcinku było aż tyle: zaginęła Gabriela, toczyły się poszukiwania i została odnaleziona, kolejne szantaże Tadeusza i końcówka ze zniszczeniem monety i głosem złodzieja oraz spotkanie Dominiki z Jurkiem i wyznanie prawdy o pieniądzach, a naprawdę wyglądało na to, że może matka żyje albo kasę ukradła, w sensie, że opowieść była taka, że do gońca nie było wiadomo o co chodzi
Jeszcze w tym tygodniu była bójka Maćka i groźba wyrzucenia z mieszkania, jak na Klan bardzo dużo
Jeszcze w tym tygodniu była bójka Maćka i groźba wyrzucenia z mieszkania, jak na Klan bardzo dużo