General Hospital

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thorne

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Thorne »

Liason-fanko,orientujesz się może o co chodzi w wątku z rozprawą sądową dotyczącą jakiejś prawnej opieki,o którą walczy rodzina Laury? Kurcze,ciężko mi się połapać w tym wątku,a jak oglądałem odcinek z 6 czerwca,to zrozumiałem,że to ma jakiś związek z faktem - ojciec zgwałcił matkę LuLu w zamierzchłych czasach. Może wyjaśnisz? :mrgreen:

[ Dodano: 2007-06-08, 02:32 ]
Nie musisz już mi w sumie tłumaczyć. Przed chwilą przeprowadziłem intensywne rozmyślania i drogą analiz doszedłem do sedna tego wątku. Laura nadal widocznie przebywa w szpitalu psychiatrycznym,nie może prawnie odpowiadać za siebie i swój los,więc toczyła się sprawa w sądzie o przyznanie albo Luk'owi,albo Schott'owi prawa do opieki nad Laurą. Córką Laury jest Lulu i to Laura została zgwałcona,a ojcem Lulu jest chyba Luke i to Luke był tym gwałcicielem przed laty,a Scott walczył z nim o tę opiekę i ...(nie zaspoileruję :D ).
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

No widze, ze wszysto sobie doskonale poukladales w glowie :D W istocie jest tak jak mowisz, z jednym tylko malym szczegolem - otoz opieke nad Laura ma teraz (tzn do zeszlego tygodnia, bo czy teraz to jeszcze nie wiem :D) teoretycznie Nikolas, jej najstarszy syn, ktory pozwala Luke'owi na nieograniczone konktakty z Laura. To oczywiscie bardzo nie podobalo sie Scott'owi i stad en caly pozew i rozprawa.
Awatar użytkownika
Thorne

Właśnie sobie ściągnąłem odcinek z 7 czerwca. Zaraz się za niego zabieram. <mniam> :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Ja tradycyjnie wszystkie soapki bede sciagac jutro i przez weekend ogladac :D Zapewne po tym zjawie sie w tym temacie :D
Awatar użytkownika
Thorne

Luk zamierza odnaleźć Laurę,którą widocznie umieścił gdzieś sąd i ją porwać stamtąd!! A Tracy ma mu w tym pomóc-ochraniać jego tyły!! Szok!
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Obejrzalam wreszcie odcinki z tego tygodnia i kurcze spodziewalam sie wiekszego BUM zwiazanego z tymi wszystkimi sekretami Sam. A tak to Sonny powiedzial Jasonowi, a on sie zupelnie tym nie przejal, hehe :D Myslalam, ze bedzie z tego powodu wieksze halo!! Ale za to na pewno bedzie wielkie halo jak sie wreszcie wyda, ze Jason jest ojcem Jake'a :D Ach, az nie moge sie doczekac reakcji Lucky'ego :zeby: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Jakie Sam ma sekrety? ::chytry::
Szkoda, że już Jacob Young tam nie gra. Miałbym motywację żeby oglądać. Tak się przerzuciłem na AMC. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

B@r pisze:Jakie Sam ma sekrety? ::chytry::
Glownie to, ze kilka razy pod roznymi nazwiskami wychodzila za maz, zeby wyludzac pieniadze od swoich mezusiow. Ktorys z nich sie pokapowal i Sam go zastrzelila, a potem chyba spalila jego dom czy cos takiego. Na 100% tez dokladnie nie wiem, ale mniej wiecej o to chodzi.

A Jacoba Younga uwielbialam nienawidzic jako Lucky'ego :D
Awatar użytkownika
Thorne

Liason-fanka pisze:
B@r pisze:Jakie Sam ma sekrety? ::chytry::
Glownie to, ze kilka razy pod roznymi nazwiskami wychodzila za maz, zeby wyludzac pieniadze od swoich mezusiow. Ktorys z nich sie pokapowal i Sam go zastrzelila, a potem chyba spalila jego dom czy cos takiego. Na 100% tez dokladnie nie wiem, ale mniej wiecej o to chodzi.

A Jacoba Younga uwielbialam nienawidzic jako Lucky'ego :D
Dokładnie o to chodziło! :D (mówiła o tym w odcinku z 8 czerwca ta dziennikarka. Zakładam,że nie słyszałaś jej całej mowy,jak przewijałaś sceny,hehe :D ).
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Thorne pisze:Dokładnie o to chodziło! :D (mówiła o tym w odcinku z 8 czerwca ta dziennikarka. Zakładam,że nie słyszałaś jej całej mowy,jak przewijałaś sceny,hehe :D ).
Owszem, przewijalam, jak to czynie zawsze, bo jak bym chciala wszystko ogladac od A do Z to musialabym ze 3 dni siedziec i ogladac odcinki z 1 tygodnia :D

Ale o tych wyczynach Sam byla mowa juz wczesniej, jak ta dziennikarka dopiero planowala robic ten caly program z Sam i ja pograzyc...
Awatar użytkownika
Thorne

Ja czekam na torrent z wczorajszego dnia i jeszcze nie ma odcinka do ściągania. :(
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Z torrentami to tak czasami niestety jest... Ale ja i tak ogladam wszystko razem w weekend, wiec tak jakos nie odczuwam tego, ze czasem trzeba czekac na odcinki :D
Awatar użytkownika
Thorne

Liason-fanka pisze:Z torrentami to tak czasami niestety jest... Ale ja i tak ogladam wszystko razem w weekend, wiec tak jakos nie odczuwam tego, ze czasem trzeba czekac na odcinki :D
A czemu w weekend? Podejrzewam,że teraz masz chwilkę wolną,by obejrzeć sobie soapkę. :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Thorne pisze:
Liason-fanka pisze:Z torrentami to tak czasami niestety jest... Ale ja i tak ogladam wszystko razem w weekend, wiec tak jakos nie odczuwam tego, ze czasem trzeba czekac na odcinki :D
A czemu w weekend? Podejrzewam,że teraz masz chwilkę wolną,by obejrzeć sobie soapkę. :D
Owszem, teraz moze i mam (chociaz powinnam sie bardziej skupic na pracy, ale tak to jest jak czlowiek przy kompie pracuje :D), ale w inne dni nie za bardzo, wiec przestawilam sie na system nadrabiania wszystkich soapek w weekend :)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Jestem po 11/06 ::rad::
Muzyczka tego serialu jest przecudna :serce: Zwłaszcza ta w scenie Robin i Patricka i w scenach rozmów Tracy z duchem Alana.

Strasznie dziwny początek odcinka, od razu kłótnia Kate i Sonny'ego. Luke i Tracy wyglądali w tym otoczeniu jak jacyś własciciele starego zamku wampirów :twisted:
Uwielbiam Robin :serce: Jeszcze zanim dziś ją zobaczyłem, to za to że jest kuzynką Aidana z AMC! ::jezyk:: ::rad::
Kate i jej "mejbi" jest boska ::cojest::
Ta gruba baba w recepcji (Epiphany) jest super ::loll:: Niemal z krzesła żem nie spadł ::loll:: Ciekawe czy Lainey w końcu umówi się ze Stanem ::rad::
Cała ta scenka z Luckym, Liz i Spinelli była conajmniej dziwna. Lucky zachował się beznadziejnie ::ysz:: Od razu zaczyna podejrzewać Spinelliego, a nawet na Mike'a nie zwrócił uwagi ::loll::
Jeśli Luke coś obiecał Lulu, to niech to dotrzyma! :zmiesz::
Hahahhaha, dopiero po zniknięciu Alana sie kapnąłem że to był duch ::cojest::
"My umm.. dearly not quite so departed brother just will left" ::rad::
"You wish!" :!: ::rad:: ::cojest:: ::loll::
I Tracy się zgodziła z Lukem :mrgreen: A Alanek sobie poszedł ;p Zarąbista scena!
Ale na szczęście Alan potem wrócił.
- Tracy, you think Alan will join us?
- No! - Tracy
- Maybe. - Alan
::loll:: ::loll:: ::loll::
Ale najlepsze było potem! Przybył Edward, ojciec Alana i Tracy. Alan wkurzał Tracy, więc ona: SHUT UP! I Edward: Excuse me? ::cojest:: You're still seeing Alan? Tracy oczywiście zaprzeczała, ale nie wyszło wiarygodnie i Luke przyznał Edowi, że widzi go cały czas xD

Super było jak Robin się tłumaczyła. Lainey z Kelly, Epiphany i Patrick tak fajnie na nią patrzyli ::cojest:: Patrick mi się kojarzy z wyrośniętym chłopczykiem. Nie dorósł jeszcze by być ojcem mimo swej trzydziestki;p A Robin chce dziecko, widać to po niej (i słychać? xD).

Ale się śmiałem z Kate jak w to uderzyła ::loll:: I jak się przebudziła, to też. Nie chciała Sonny'emu wierzyć. ::loll::

I fajne jak się Stan z Patrickiem obrócili i zobaczyli Robin, Lainey i Kelly to Stan wziął wódke a Patrick nachylił kubek ::cojest::

Wreszcie zobaczyłem Scotta! Jak miło go widzieć! To jego popieram w sporze Scott vs. Tracy wobec Laury.

Ale super scena z toastem Robin :zeby: Sama wypiła i tak patrzy.. - Well, drink? ::rad::

I znowu był duch Alana. Edward powiedział że może byłoby lepiej gdyby się w biurze nie wydzierała bo to nie będzie o nich dobrze świadczyć ::loll::

Kate zostaje na noc u Sonny'ego :mrgreen: Polubiłem ją nawet :wink:

I w zapowiedzi następnego odcinka:
dalsza sytuacja z klubem z Patrickiem i Robin
rozmowa Sam z Alexis (musze zobaczyć!)
Sonny i Kate - Kate nie chce się rozebrać do spania ::cojest::
Jason w szpitalu z ulizanymi włosami ::bojesie::

Podsumowanie:
Wspaniały serial! Bardzo duża dawka śmiechu ::loll:: i aż chce się oglądać! Właściwie jednym tchem obejrzałem cały odcinek :zeby: Na pewno będe dalej oglądać :wink:

Wielkie podziękowania dla Liason fanki!!! :: bow ::

Ps. takie pytanie na koniec. Kto się przebrał za Laure?! :shock: Wtedy co wszedł Scotty i ją zobaczył.
ODPOWIEDZ