Newsy ze świata seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Tkk_Bolly pisze:a także nowy serial Toprowcy
Najpierw była beznadziejna "Przystań" o ratownikach WOPR-u, a teraz będzie kolejny shit, tylko, że o ratownikach TOPR-u ::plask wczolo: Nie wiem po co znowu chcą robić to samo, co w dodatku się nie udało. W ogóle TVP ciągle produkuje nowe seriale co nie ma żadnego sensu. Przez to mają one tylko po 1-2 serie i widzowie czują niedosyt.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Telewizja Polska z kontynuacji serialu zrezygnowała z powodu kryzysu finansowego spółki. Budżet „Londyńczyków” obcięty został już przy drugiej serii – wtedy zdjęcia na Wyspach Brytyjskich kręcone były w jednej turze, a nie w dwóch, jak to miało miejsce przy pierwszym sezonie. Kolejne oszczędności wymusić musiałyby bardzo znaczne zwiększenie udziału zdjęć realizowanych w hali produkcyjnej, kosztem plenerów w Londynie (stanowiły 70 proc. zdjęć), na co producent nie chciał się zgodzić.

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/lo ... do-szwecji

Ale chyba można miec nadzieję, na wskrzeszenie serialu w przyszłości
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szkoda, że od września nie będzie III serii Londyńczyków.
Nie dziwię się, że producent nie zgodził się na zdjęcia w hali, bo właśnie plenery stanowiły ogromny plus tego serialu.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Szkoda, że na razie nie będzie III serii "Londyńczyków", ale w sumie wszystkie wątki zostały należycie i bardzo sprawnie zakończone, więc nie czuję niedosytu. Aczkolwiek 2 sezony to trochę mało i mógłby jeszcze powstać chociaż jeden.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

no Londyńczyków szkoda:/ Ale pocieszam się nowa serią "Tancerzy":D
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Szkoda, że nie będzie III serii Londyńczyków. :roll: Czekam z niecierpliwością na III sezon "Czasu honoru" i II serię serialu "Usta Usta" :)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Tomala

"The O.C." jest jednak emitowane od 3. sezonu, a nie jak miało być od 1. ::kwasny:: Wkurzyłem się. Nie będę na razie oglądał. Nie bardzo mi pora pasuje, a poza tym chcę od początku przypomnieć sobie serial. Ale obejrzałem tylko początek, tą wspaniałą czołówkę i wróciły mi cudowne wspomnienia związane z tym serialem :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja też się trochę zawiodłam, że emitują od 3.sezonu :( Miałam nadzieję na sezn 1., który jest moim ulubionym :zeby: Ale w sumie nic straconego, bo mam The O.C. na płytkach, więc zawsze mogę na dvd obejrzeć, a myślę, że w wakacje znajdę na to czas :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

DeaconFan pisze:Szkoda, że na razie nie będzie III serii "Londyńczyków", ale w sumie wszystkie wątki zostały należycie i bardzo sprawnie zakończone, więc nie czuję niedosytu. Aczkolwiek 2 sezony to trochę mało i mógłby jeszcze powstać chociaż jeden.
Też nad tym ubolewam, ale chyba jeszcze nic nie zostało przesądzone i myślę, że w przyszłości jest szansa na 3 sezon. Może na wiosnę? Chociaż pewnie bardziej prawdopodobna jest jesień 2011. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Klub szalonych dziewic zdjęty. Nie zobaczymy serialu jesienią i są znikome szanse na reaktywację serialu w przyszłości
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Kolejny wielki hit TVN-u okazał się klapą ::loll::
Tomala

No i dobrze, że to zdejmują. Oglądałem pierwsze 5 odcinków, bo pomysł serialu wydawał mi się ciekawy, czekałem aż się rozkręci, ale niestety nie rozkręciło się. Wszystko w tym serialu było takie przerysowane. Obsada nawet ciekawa, ale się nie sprawdziła.
Goku

Post autor: Goku »

Dobrze, że to zdejmują. Przez jakiś czas oglądałem, ale jakoś w połowie sezonu serial mnie znudził i przestałem. Twórcom wyszło właściwie kolejne "Teraz albo Nigdy" jedynie trochę(ale niewiele) ostrzejsze.

Polsat ma w tym roku powody do świętowania. Ich "Hotel 52" odniósł zaskakujący sukces(średnia oglądalność na poziomie 3 mln widzów), tymczasem nowe produkcje TVN - "Klub Szalonych Dziewic"(zaledwie 2 mln) i "Usta Usta"(nie wiadomo dokładnie, bo sezon się nie skończył, ale chyba jeszcze mniej niż KSD) spektakularną klapę.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Goku pisze:Polsat ma w tym roku powody do świętowania. Ich "Hotel 52" odniósł zaskakujący sukces(średnia oglądalność na poziomie 3 mln widzów)
Miałem nie oglądać, ale ostatecznie obejrzałem 1 odcinek na próbę, potem drugi, no i na maksa się wciągnąłem. Bardzo fajna fabuła z dobrą obsadą, polecam. W końcu Polsatowi coś się udało. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Aha, to już teraz wiadomo dlaczego Anna Przybylska wraca do Złotopolskich na stałe :lol: Nowy 'megahit' się skończył, to pora wracać na stare śmiecie...
ODPOWIEDZ