Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Martin - fan Bree pisze:
Primok pisze:Już niedługo w Klanie jeszcze jeden wybuch - wybuch Ryśka :P :mrgreen: .
Grażynka zrobi za słoną zupę, chłopak się przejmie i wybuchnie - prosta sprawa... :)
Przez minutę sądziłem,że to jest odpowiedź Primoka...potem ocknąłem się. Świetne naigrawanie się z "Klan-u" :mrgreen: :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jja, co za dramaturgia :) Ale ta mała faktycznie się rozbrykała - czuję, że w powietrzu będą z nią jeszcze jakieś "śliskie akcje" bo nie sądzę, żeby zostawili jej wątek w tym stanie co teraz...
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Martin - fan Bree pisze:Jja, co za dramaturgia :) Ale ta mała faktycznie się rozbrykała - czuję, że w powietrzu będą z nią jeszcze jakieś "śliskie akcje" bo nie sądzę, żeby zostawili jej wątek w tym stanie co teraz...
Skąd te jej narkotyki? Nie śledzę Klanu regularnie
If you can't beat them, join them...
Ryan Lavery

Ja też nie, a nie mówiłem o narkotykach ino o papierosach - popala ze znajomymi... Nawet w domu Grażynki palili :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Martin - fan Bree pisze:Ja też nie, a nie mówiłem o narkotykach ino o papierosach - popala ze znajomymi... Nawet w domu Grażynki palili :)
Bożesz ty mój! :shock: :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Bożena najpierw zaczeła palić papierosy, a kiedy poznała takiego chłopaka który chodzi do 3 gimnazjum, zaproponował jej "coś mocniejszego" a zakochana w nim Bożenka oczywiście się zgodziła i teraz lubi to "mocniejsze"...
Nobody does it better
Ryan Lavery

Aha, czyli popala sobie zioło. Trzecia gimnazjum? O jej, ale dorosły chłopak...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

No a Bożenka 6 podstawówka!!!!!!!! Masakra co się dzieje teraz z tą młodzieżą... Nie dziwie się Grażynce ,że nie wie jak postępować z córką, boi się ,że jak Bożenka ma takich "dojrzałych" kolegów to moze jeszcze ją pobiją ::cojest::
Nobody does it better
Ryan Lavery

Albo na przykład, że zrobia jej dziecko :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A dobre tez było jak Bożenka poszła grać w filmach dla pedofili ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Kurczę, jakich to ja się sensacji dowiaduję... Czyżby "Klan" poszedł na ostro???
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Dzisiaj śmieszna była scena życzeń dla cioci Stasi, serialowy Michał zachowywał się jakby grał w serialu "Lippy and Missy" ....

A i dzisiaj swoją ostatnią scene zagrała Malina... Popełniła samobójstwo... Ale to nie koniec problemów z Maliną, Stanisława dopiero teraz będzie miała kłopoty...
Nobody does it better
Ryan Lavery

To ta Malina naprawdę nie żyje??? Co się stanie??? Zaspoileruj, bo zerknąłem dziś jak piłem herbatę i mnie wciągnęło :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Malina dzisiaj popełniła samobójstwo. Wzieła garść tabletek... Stanisława i Jeremiasz znaleźli ją martwą w łóżku. W ręku miała list... to był testament zaaresowany do Stasi. Zapisała jej wszystko co miała. Jednak rodzina Maliny która się nią nie interesowała przez kilkanascie lat będzie chciała teraz podważyć testament, sprawa pewnie trafi do sądu. A ta rodzinka może być łakoma na kase i ciocia moze miec problemy z nimi....
Nobody does it better
Ryan Lavery

O kurczę. No to faktycznie nieciekawie. Ta Malina to jakaś idiotka... Osobę starszą obciążać takimi sprawami.... bo to normalne, że zanim by dostała ten spadek to przeszłaby jeszcze serię spraw sądowych..
ODPOWIEDZ