Uważam, że w serialu jest za dużo smutnej muzyczki i na każdym kroku mowa o zmarłej żonie Rafała, mimo,ze od jej śmierci minęło już 2 lata. A jak pojawia się ten palant, którego gra Moskwa wraz z bratem Rafała, jest taka beznadziejna
Tylko Miłość
-
Gabra-Sheila
Ja oglądałam
No więc, nie rozumiem zupełnie czemu Rafał pocałował Maję... xD Ale to było pewnie pod wpływem chwili, szkoda, że Sylwia nie pojechała z nimi do lasu bo można by się posmiać jakby uciekała przed robakami itd.
Kożuchowska w łóżku bez makijażu wygłądała tragicznie, a Herbuś w stroju kąpielowym bardzo ładnie i fajnie sobie pływała
Uważam, że w serialu jest za dużo smutnej muzyczki i na każdym kroku mowa o zmarłej żonie Rafała, mimo,ze od jej śmierci minęło już 2 lata. A jak pojawia się ten palant, którego gra Moskwa wraz z bratem Rafała, jest taka beznadziejna
Serial nadal oglądam , ale jakoś nie było okazji komentować.Moje zdanie o postaciach się nie zmienia.Nadal nie trawie Maji i Lusi .Np Lusia dosypała pieprzu do naleśników Sylwii i mysli , że przez to Rafał ją rzuci .Znowu muszę przyznać dziwne dziecko.
Z Mają nie podobała mi się scena w szkole, dzieci zgłaszają się aby zaśpiewać piosenkę , a Maja wybiera Lusię ,która jako jedyna się nie zgłaszała.Tylko dlaczego , bo Rafał daje jej pieniądze za korepetycje.Według mnie nauczyciel powinien traktować równo dzieci , a to co robi Maja jest poprostu nie do przyjęcia.Albo dzieci wychodzą ze szkoły a nauczycielka siedzi sobie pod drzewem, Maja jest jakaś dziwna.Na szczęscie Rafał zdał sobie sprawę, że pocałunek z Mają to była pomyłka.
Bardzo lubi.ę Rafała i dla mnie to jest najlepsza postać tego serialu
Z Mają nie podobała mi się scena w szkole, dzieci zgłaszają się aby zaśpiewać piosenkę , a Maja wybiera Lusię ,która jako jedyna się nie zgłaszała.Tylko dlaczego , bo Rafał daje jej pieniądze za korepetycje.Według mnie nauczyciel powinien traktować równo dzieci , a to co robi Maja jest poprostu nie do przyjęcia.Albo dzieci wychodzą ze szkoły a nauczycielka siedzi sobie pod drzewem, Maja jest jakaś dziwna.Na szczęscie Rafał zdał sobie sprawę, że pocałunek z Mają to była pomyłka.
Bardzo lubi.ę Rafała i dla mnie to jest najlepsza postać tego serialu
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Bardzo lubię ten film
Jest bardzo ciekawy,ale denerwuje mnie Kożuchowska
Czy ona zawsze musi grać takie dobre,szlachetne dziewczątka?To się już staje nudne!
Lusia trochę przesadziła z tym pieprzem w naleśnikach
To naprawdę niczego
nie zmieni,a na co mała liczyła-nie wiem.
Sylwia fajnie gra swoją rolę i coraz bardziej ją lubię
Rafał też jest fajny tylko przesadza z tą pracą
Niech się chłopak trochę rozluźni
Bardzo lubię sceny z jego bratem i jego kolegą-i na nie czekam z niecierpliwością
Czy ona zawsze musi grać takie dobre,szlachetne dziewczątka?To się już staje nudne!
Lusia trochę przesadziła z tym pieprzem w naleśnikach
nie zmieni,a na co mała liczyła-nie wiem.
Sylwia fajnie gra swoją rolę i coraz bardziej ją lubię
Rafał też jest fajny tylko przesadza z tą pracą
Bardzo lubię sceny z jego bratem i jego kolegą-i na nie czekam z niecierpliwością
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
Niewiem czy wiecie ale oglądalność Tylko Miłość wzrosła od tego czasu już o ponad 1 mln widzów, oby tak dalejTkk_Bolly pisze:Oglądalność pierwszego odcinka serialu Tylko Miłość wyniosła 1 447 942, co dało jej jedyne 9,50% . Ciekawe co zrobi z tym Polsat.Znakomita reklama , świetna serial.Szkoda
Seriale Polsatu z tego tygodnia
Skazany na Śmierć 4 228 292
Samo Życie 3 296 497
Pierwsza Miłość 3 031 188
Świat według Kiepskich 2 704 363
Tylko Miłość 2 478 036
Mamuśki2 437 769
Już spisałem Tylko Miłość na straty i że beda tylko 32 odcinki a tymczasem są spore szanse na kontynuacje
Szkoda
Serial jest bardzo fajny, a taka mała oglądalność. To wszystko wina "Barw...."
SPOILER
[shadow=black]Lusia ucieknie z domu!
Lusia poprosi ojca o zerwanie kontaktów z Sylwią - on powie że nie może tak nagle rozstać się z Sylwią, ale postara się. Lusia widząc jednak coraz większe zaangażowanie ojca w związek z panią Sztern postanawia uciec z domu. Rafał powie "jestem strasznym ojcem" Gdy Krystyna dowie się o tym nie zajmie się poszukiwaniem tylko natychmiast skieruje pozew o odebranie ojcostwa...[/shadow]
SPOILER
[shadow=black]Lusia ucieknie z domu!
Lusia poprosi ojca o zerwanie kontaktów z Sylwią - on powie że nie może tak nagle rozstać się z Sylwią, ale postara się. Lusia widząc jednak coraz większe zaangażowanie ojca w związek z panią Sztern postanawia uciec z domu. Rafał powie "jestem strasznym ojcem" Gdy Krystyna dowie się o tym nie zajmie się poszukiwaniem tylko natychmiast skieruje pozew o odebranie ojcostwa...[/shadow]
Co do ostanich odcinków to nadal negatywnie jestem nastawiony do Maji , bo to jej wina , że Lusia uciekła z domu , jak to powiedziałą matka Rafała("Takjakby przyszedł do mnie pacjent i powiedział, że chce popełnić samobójstwo a ja bym go odesłała aby przyszedł na drugi dzień zobaczy czy czuje się lepiej" idealny obrraz zachowania Maji)ponadto w dzisiejszym odcinku MAja zjawiła się na przyjęciu rodzinnym a wszyscy patrzyli na nią jak na idiotkę.Drugą osobą ,której nie znoszę to oczywiście Lusia, ("Ta ucieczka to był krzyk z jej strony, że chce być w centrum uwagi")Tylko po co, ciekawe kiedy to dziecko dorośnie a dzisiejsze tekst do Rafała "Mogę ci wybrać żonę" a później do jego brata "Może też ci wybiorę żonę , bo tacie wybieram było poniżej krytyki...
Natomiast intryguje mnie związek a włąściwie jeszcze nie związek Doroty i brata Rafała , może on rzeczywiście się przy niej zmieni.Pozatym polubiłem matkę Rafała taka życiowa kobieta i samemu Rafałowi też za bardzo nic nie można zarzucić , więc też na plus.
Bardzo podoba mi się scenografia nowoczesna , zresztą podobna jest w Barwach
Natomiast intryguje mnie związek a włąściwie jeszcze nie związek Doroty i brata Rafała , może on rzeczywiście się przy niej zmieni.Pozatym polubiłem matkę Rafała taka życiowa kobieta i samemu Rafałowi też za bardzo nic nie można zarzucić , więc też na plus.
Bardzo podoba mi się scenografia nowoczesna , zresztą podobna jest w Barwach
Ja wczoraj bardzo obraziłem się na Maję
Niby jest pedagogiem, a przychodzi na uroczystość nie upewniwszy się że jest zapraszona przez Rafała
Ładna para z Wiktora i siostry Sylwi
Podobał mi się ich końcowy dialog jak ona zaczęła ściągac ubranie:
- no co ty tutaj???
- a czemu nie!?
- dobrze.... rrrrrrrr
- ale ja chce się kąpać!!!
- achaaaaaa
Ładna para z Wiktora i siostry Sylwi
- no co ty tutaj???
- a czemu nie!?
- dobrze.... rrrrrrrr
- ale ja chce się kąpać!!!
- achaaaaaa
Seriale Polsatu z tego tygodniaTkk_Bolly pisze:Seriale Polsatu z tego tygodnia
Skazany na Śmierć 4 228 292
Samo Życie 3 296 497
Pierwsza Miłość 3 031 188
Świat według Kiepskich 2 704 363
Tylko Miłość 2 478 036
Mamuśki2 437 769
Skazany na Śmierć 4810021
CSI Kryminalne zagadki Miami 3503359
Pierwsza Miłość 3199529
Samo Życie 3123562
Świat według Kiepskich 2973784
Tylko Miłość 2663873
Tylko Miłość w rankingach radzi sobie coraz lepiej i ma coraz wyższa oglądalność.Pomyśleć , że początkowe odcinki oglądało milion widzów
A tymczasem to już potwierdzona informacja , że serial Tylko Miłośc będzie puszczany jak daytime czyli od września do czerwca , a nie jak primetime (od września do grudnia i od marca do czerwca)Więc całe szczęścia , że będziemy się delektowali niezmiennie co tydzień nowymi odcinkami.
A zrobiło się ciekawej . Bo do obsady dołączył Andrzej Grabowski jako główny szef mafii.Natomoast jeśli chodzi o przewodni trójkąt miłosny to poprostu tragedia
Czas na SPOILERKI
[shadow=black]Sylwia za namową Krystyny będzie udawała ciąże z Rafałem! Pierwszą osobą która dowie się o tej udawanej ciąży będzie - Maja Kryńska! Nauczycielka będzie chaciała zerwać wszelkie kontakty z Roznerem. Będzie nawet chciała zmienić pracę, bo Lusia ciągle będzie nalegała na spotkanie. Rafał będzie zdziwiony zachowaniem Maji - bo nadal nie będzie wiedział o ciąży. O tym jak skończy się wątek dowiemy się pod koniec grudnia.[/shadow]
[shadow=black]Sylwia za namową Krystyny będzie udawała ciąże z Rafałem! Pierwszą osobą która dowie się o tej udawanej ciąży będzie - Maja Kryńska! Nauczycielka będzie chaciała zerwać wszelkie kontakty z Roznerem. Będzie nawet chciała zmienić pracę, bo Lusia ciągle będzie nalegała na spotkanie. Rafał będzie zdziwiony zachowaniem Maji - bo nadal nie będzie wiedział o ciąży. O tym jak skończy się wątek dowiemy się pod koniec grudnia.[/shadow]
Dawno tu nikt nie pisał. Serial jest bardzo nowoczesny i wciągnąłem się w niego.Cieszę się, że do obsady dołączyła Joasia Liszowska (Paulina) i ona jest sensowną kandydatką na serce Rafała. Chociaż czasem mi sie wydaje, że Paulina by sie przy nim zmarnowała.
Sylwia już wyrosła na czarny charakter i wraz z Tudorem niszczy życie Mai ( już została zwolniona z pracy , teraz Sylwia wsypała narkotyki Markowi i on pod ich wpływem zdradził Maję)
17 kwietnia Polsat pokaże 32 odcinek i właśnie to będzie ostatni "próbny" odcinek i dalsze zaleza od tego czy serial spodobał się widzom... wie ktoś już może jaka jest przyszlość serialu
Sylwia już wyrosła na czarny charakter i wraz z Tudorem niszczy życie Mai ( już została zwolniona z pracy , teraz Sylwia wsypała narkotyki Markowi i on pod ich wpływem zdradził Maję)
17 kwietnia Polsat pokaże 32 odcinek i właśnie to będzie ostatni "próbny" odcinek i dalsze zaleza od tego czy serial spodobał się widzom... wie ktoś już może jaka jest przyszlość serialu
Oglądam ten serial od czasu do czasu i muszę przyznać, że jest dość fajny i interesujący. Wątki mafijne raczej mnie nie ciekawią, ale wątki miłosne są OK. Zdążyłem już polubić Maję, a Sylwię znienawidzić. A z początku starałem się jakoś usprawiedliwiać tą drugą.
Mam nadzieję, że powstaną nowe odcinki. Przyjemnie mi się ten serial oglada.
A wie ktoś może, czy wystepuje w tym serialu Kasia Sowińska? W JOŚ 2 przedstawiali ją jako gwiazdę "Tylko miłość", a ja jak dotąd nie zauważyłem jej w ani jednym odcinku tego serialu.
Mam nadzieję, że powstaną nowe odcinki. Przyjemnie mi się ten serial oglada.
A wie ktoś może, czy wystepuje w tym serialu Kasia Sowińska? W JOŚ 2 przedstawiali ją jako gwiazdę "Tylko miłość", a ja jak dotąd nie zauważyłem jej w ani jednym odcinku tego serialu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja bardzo lubię ten serial
Pisałbym tutaj gdybym nie miał ostatniego posta
Dużo się dzieję, i wątki cekawe. Mam już swoje ulubione postacie:
Irenka
Pajączek
Sylwia
Natomiast nienawidzę Rafała
On zachowuję się niedorozwiniętny kretyn
Cokolwiek Sylwia mu wcześniej powidziała to on robił to na zawołanie mimo iż później mówił że Sylwia go wykorzystuje
Pasował na geja w Magdzie M, nawprawdę on jest jakiś bezpłciowy 
Dużo się dzieję, i wątki cekawe. Mam już swoje ulubione postacie:
Natomiast nienawidzę Rafała
Cokolwiek Sylwia mu wcześniej powidziała to on robił to na zawołanie mimo iż później mówił że Sylwia go wykorzystuje
- Marek Forrester
Mareczek a oglądałeś Bartka Świderskiego jako Leszka Retmana w Samym Życiu? Tworzył idealną parę z Marysią, łączyła ich wielka miłośc i Bartek świetnie wtedy grał.Ale mówię tu o początkach czyli lata 2003-2005 , później scenarzyści zniszczyli postać i stała się taka jak właśnie Rafał w Tylko Miłość.
Też lubię jeszcze Pajączka, zawsze mnie intrygują jego rozmowy z Krystyną i to wieczne dogryzanie sobie , a teraz dali Kubę dla Krysi i chyba scenarzyści pójdą w tym kierunku , a szkoda, bo zawsze kibicowałem Krysii i Zdzisławowi jako parze.
Kasia Sowińska zagra córkę Alexa Tudora , ale jeszcze jej nie było .Więc chyba będzie dopiero po tych pierwszych 32. odcinkach.Chociaż już dołąćzyła Liszowska z II edycji . chyba to byla ściema z Swoińską
Też lubię jeszcze Pajączka, zawsze mnie intrygują jego rozmowy z Krystyną i to wieczne dogryzanie sobie , a teraz dali Kubę dla Krysi i chyba scenarzyści pójdą w tym kierunku , a szkoda, bo zawsze kibicowałem Krysii i Zdzisławowi jako parze.
Kasia Sowińska zagra córkę Alexa Tudora , ale jeszcze jej nie było .Więc chyba będzie dopiero po tych pierwszych 32. odcinkach.Chociaż już dołąćzyła Liszowska z II edycji . chyba to byla ściema z Swoińską