Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Aktorka świetnie zagrała tą scenę... Szczerze mówiąc, nigdy nie widziałam jej wściekłej i dlatego tak bardzo zależało mi na obejrzeniu tego odcinka (streszczenie przeczytałam wcześniej 8) ), a dziś specjalnie zwiałam z jednej lekcji, żeby zobaczyć, jak zareaguje na wejście Morgan... :twisted:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dzisiejsze odcinki były świetne. Tyle napiszę :mrgreen:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Szczerze mowiac jestem troche rozczarowana ::jezyk:: Spodziewalam sie, ze scena, w ktorej Talor zepchnie Morgan bedzie... bardziej masakryczna ::cojest:: ::loll:: ::jezyk::

Najbardziej podobala mi sie AMBER :: bow :: Numer z siekierą ::ke:: byl po prostu świetny ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Myślałem że Amber da za wygraną po tym jak Deacon zamknął jej drzwi przed nosem, a tu prosze! Wpada z siekierą do domu Deacona! Miałem tylko nadzieję że porąbie Carmen, tę, jak to ujęła, "ździrę". ::chytry::

"Oh, Ridge, nasze dziecko się urodziło!", "Oh, Taylor, to dziecko będzie błogosławieństwem!" ::plask wczolo: ::plask wczolo: i jeszcze raz ::plask wczolo: . Myślałem że padnę. ::loll:: Tak na marginesie Morgan ma okropną torebkę. ::ke::

Dzisiejsze odcinki były świetne. ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Rzeczywiście dzisiejsze odcinki były super. Morgan wreszcie dostała za swoje. Szkoda mi było jedynie Taylor, była taka wystraszona.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Bardzo fajne odcinki były :wink: Amber z toporem zajefajnie wyglądała :zeby: I ten tekst Deacona do Carmen ,,odłóż ten topór" ::loll:: Carmen jest okropnie zazdrosna o Deacona :roll: Fajnie mały Eric wyglądał w łóżku Mr Sharpe'a ::krzyw::
A co Morgan vs Taylor było bardzo ciekawie! Biedna Morgan, przeleciała przez obręcz :(
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Bardzo mi się podobało - szczególnie akcja z toporem,Amber dzisiaj naprawde mnie pozytywnie zaskoczyła :D .Jej sprzeczki z Carmen są coraz ciekawsze :wink: .Szkoda mi troche Morgan i jeszcze bardziej Taylor,cierpi przez głupote swojego męża.Komplikacje ciążowe znowu są Ridge'owi na ręke,bo może się pozbędzie problemu,ale Taylor trudno będzie ugłaskać...
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

tekst morgan na końcu drugiego odcinka :Ridge urodziłam nasze dziecko. i to jeszcze przy taylor, żal mi się wtedy zrobiło taylor ::ysz:: i morgan chce żeby taylor jej wybaczyła ::loll:: a amber z toporem była komiczna :zeby:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Nienawidzę Taylor za to, co zrobiła Morgan. :evil:

nie dość, że nie zauważyła, że jej najlepsza przyjaciółka tak bardzo chce mieć dziecko i że ma uraz psychiczny przez Królową, i ją nie wspierała, to teraz jeszcze to. Normalnie brak mi słów, psycholożka głupia. Mam nadzieję, że zapłaci za to, co zrobiła. :evil:

Mam nadzieję, że Morgan będzie mocno się trzymać i pokaże tym r2lc7u1c8 l4c9 gdzie ich miejsce.

Edit: sorry.
Ostatnio zmieniony 2007-03-06, 18:42 przez Mikiks, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mikiks do cholery, czy Ty spoilerujesz? Bo jeżeli to prawda, że dziecko Morgan nie żyje, a znajdę Cię w tematach spoilerowych, to prędzej ja Cię zabiję. Albo pierwsza poproszę o ostrzeżenie dla Ciebie!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

MnS robi sie z odcinka na odcinek fajniejszy. Dzis były super odcinki. :)

Ale to śmiesznie wyglądało jak Morgan leciała przez tą poręcz! ::cojest:: Leciała jak z procy! ::loll::

Amber mnie dziś zadziwiła! :lol: ta scena z tą siekierą! super! Ale Mały Eric słotko wyglądał w tym łóżku. :wink:
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Dragon_Scale pisze:Bardzo mi się podobało - szczególnie akcja z toporem,Amber dzisiaj naprawde mnie pozytywnie zaskoczyła :D
Nie oglądałam :( Dopiero pod koniec 2 odcinka zdążyłam włączyć TV ::kwasny::
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Odcinki dzisiaj były świetne ::ok:: Na początku Amber...jak wleciała do pokoju z toporem i zobaczyłam minę Carmen to tak się zaczęłam smiać, że mama aż przyszła zobaczyć co się stało, poprostu świetna scena ::ok::
Szkoda mi się trochę Morgan zrobiło, kiedy zobaczyłam jak cierpi...ale potem mi przeszło ::ok::
Ogólnie rzecz biorąc odcinki suuper ::ok::
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

justyna18 pisze:

Ale to śmiesznie wyglądało jak Morgan leciała przez tą poręcz! ::cojest:: Leciała jak z procy! ::loll::

:wink:
Nie wiem co widziałaś w tym smiesznego. Nie jestem fanką Morgan, ale nie było mi do śmiechu. :nie:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ambrossia Moore pisze:
justyna18 pisze: Ale to śmiesznie wyglądało jak Morgan leciała przez tą poręcz! ::cojest:: Leciała jak z procy! ::loll:: :wink:
Nie wiem co widziałaś w tym smiesznego. Nie jestem fanką Morgan, ale nie było mi do śmiechu. :nie:
Ja też nie widziałam tam nic do śmiechu, no ale może dla niektórych takie momenty są śmieszne :roll:
Zablokowany