Dr Quinn
-
Ambrossia Moore
Wczorajszy odcinek trzymał w napięciu. Najpierw Doktorka została obrabowana, a potem do tego doszli Indianie na wojennej ścieżce.LoLex pisze:Dzisiaj zdążyłem, ale na samą końcówkę odcinka. Jak zasiadali do stołu w Święto Dziękczynienia i ten facet śpiewał piosenkę, której pan Olejniczak całe szczęście nie tłumaczył, bo puścili tekst na ekranie. I tak samo powinno być w MNS
[ Dodano: 2007-02-26, 19:01 ]
Oglądał ktoś dzisiaj Doktor Quinn?
Co myślicie o chorobie Dorothy?
Hahahaha ta Coleen to wyszczekana jest <lol> no ale szkoli się u doktorki to nic dziwnego:P Taaaaa, na pewno taki tekst jakim zarzuciła Coleen podziałałby na nastoletniego chłopca
A ten Loren to ma pecha, przyszedł nocą do Dorothy ale sie nie doczekał na nic i musiał wrócić do spania
A ten Loren to ma pecha, przyszedł nocą do Dorothy ale sie nie doczekał na nic i musiał wrócić do spania
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Chyba już kiedyś pisałem, nawet w tym wątku, że czasem mam wrażenie, że Sally za chwile powie do swojej dziewczyny: "Ależ kochenie, to co chcesz zrobić będzie bardzo trudne nawet na 150 lat"Ambrossia Moore pisze: Co myślicie o chorobie Dorothy?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Ambrossia Moore
Trochę to naciągane..w sensie dzisiejszy odcinek:) mimo, że to dzieje się ileś tam set lat temu, to i tak podejrzana wydaje mi się tak ostra reakcja Żydówki na śpiewanie kolęd przez jej syna, poza tym wkurza mnie to jak doktorka łaziła za nią i namawiała na udział w Świętach Bożego Narodzenia, wiadomo, że dla niej to radosny czas, ale kurde no, przecież ?Żydówka nie będzie tańczyła i cieszyła się z narodzin Pana który dla niej jeszcze nie przyszedł

I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Nie, ale może poznać tradycje swoich sasiadów i przyjaciół. W histroii jedną z głównych przyczyn antysemityzmu była właśnie niechcęć Żydów do uczestniczenia - nawet w najmniejszym stopniu - w obrzędach i zwyczajach sąsiadów.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Ambrossia Moore
- Adex-fan Brooke
Śnieżny Ptak i całe plemie to chyba potem w ogóle będzie wybite
Ten serial jest fajny, ale niektóe odcinki są denerwująco naciągane.
Ten serial jest fajny, ale niektóe odcinki są denerwująco naciągane.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ambrossia Moore
-
Ambrossia Moore