Seks, kasa i kłopoty (Dirty Sexy Money)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Seks, kasa i kłopoty (Dirty Sexy Money)

Post autor: Marek Forrester »

Seks, kasa i kłopoty czyli "Dirty Sexy Money" amerykański serial od niedzieli 7 września w TVP1 o 20:15. Serial opowiada o najbogatszej rodzinie Darlingtonów a historia zaczyna się w dzień pogrzebu ich pracownika gdy jego syn który nienawidzi tej rodziny za to ,że rozbiła mu rodzinę i zabrała ojca postanawia pracować jako ich adwokat, rodzina ma wiele sekretów i najważniejszy kto zabił przyjaciela rodziny Darlingów.

Jestem po emisji 1 odcinka serialu i bardzo mi się podoba, jest wątek romansu, dawnej miłości, bogatej córki typu Paris, synalka narkomana i mądrego chłopaka który błądzi. Serial naprawde ciekawy, w stanach wkrótce start drugiego sezonu a ja polecam wszystkim szczerze obejrzeć ten serial!
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:43 przez Marek Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Lubię ten serial, widziałem cały 1 sezon, ale polski tytuł mi się nie podoba! Co to jest za tłumaczenie? ::plask wczolo:

Serial polecam wszystkim! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie też serial zainteresował ze względu na bogatych i tajemnice to tak z "Dynastią" się skojarzyło i jestem pod wrażeniem 1 odcinka a tytuł w telewizji FOXlife został oryginaly ale i tak lepszego chyba nie widzę.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Serial zapowiada się ciekawie, ale o tej porze będę zerkał na TzG.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Serial zapowiada się ciekawie, ale o tej porze będę zerkał na TzG.
Ja tak samo. Z chęcią bym popatrzył. Nawet jeśli będzie powtórka w tygodniu po południu to i tak nie będę miał czasu bo będę albo się uczył albo oglądał 100 innych seriali.
Primok

Post autor: Primok »

Serial zapowiada się ciekawie - kompletnie nic o nim nie wiem, ale dla Petera Krause (The Lost Room, Six Feet Under) i Samaire Armstrong (Anna, The O.C.) warto będzie rzucić okiem. Słyszałem tylko, że jest bardzo śmieszny :wink: .
Tomala

Post autor: Tomala »

Strasznie podoba mi się reklama tego serialu z taką fajną muzyczką. Mam wielką ochotę go oglądać ale niestety w tym czasie będzie TzG. Mogliby go dać w piątek zamiast "Rzymu", którego 1. odcinek właśnie leci a "Rzym" w niedzielę.
ODPOWIEDZ