Bieżące odcinki cz. 1
A moim zdaniem Stefa słusznie postąpila!Po co miała rozwścieczać Morgan przecież wiadomo,że jest ona nieobliczalna i może zabić.Stefa zachowała się spokojnie i przyjaźnie żeby potem móc zadzwonić na policję.Już widze jak Wy bylibyście wspanialomyślni i pozwolili odejśc osobie,ktora chciała zamordować waszych najbliższych! 
Team Hunter:)A jak!
- Adex-fan Brooke
No ja uważam też że dobrze się zachowała, natomiast pisałem o tym że powinna mieć większe wyrzuty za to jak traktowała Morgan w przeszłości i nadal nie bardzo to pojeła przez co ponosi konsekwencje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się.Misia pisze:A moim zdaniem Stefa słusznie postąpila!Po co miała rozwścieczać Morgan przecież wiadomo,że jest ona nieobliczalna i może zabić.Stefa zachowała się spokojnie i przyjaźnie żeby potem móc zadzwonić na policję.Już widze jak Wy bylibyście wspanialomyślni i pozwolili odejśc osobie,ktora chciała zamordować waszych najbliższych!
Stefa nawet się tak bardzo nie zdziwiła, kiedy zobaczyła Morgan.
Moim zdaniem powinna pozwolić jej odejść. Przynajmniej Morgan wiedziałaby, że może jej zaufać.
I tak by ją złapali. To tylko kwestia czasu.
Kto, jak kto, ale Stefa powinna ją rozumieć.
I wszyscy powinni zrozumieć jej chorobę, a nie obwiniać ją o wszystko.
Moim zdaniem powinna pozwolić jej odejść. Przynajmniej Morgan wiedziałaby, że może jej zaufać.
I tak by ją złapali. To tylko kwestia czasu.
Kto, jak kto, ale Stefa powinna ją rozumieć.
I wszyscy powinni zrozumieć jej chorobę, a nie obwiniać ją o wszystko.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
- PetroPython
- PetroPython
Nie zrozumiała, tylko jej przytaknęła na wszystko, żeby Morgan dała jej spokój, by ta mogła zadzwonić na policjęSzogunka pisze:Ależ Stephanie doskonale zrozumiała jej chorobę! Nie próbowała jej przekonywać, dyskutować z nią... Wiedziała jednak, że Morgan jest niebezpieczna i ryzykuje nie swoim zdrowiem lub życiem, ale Taylor i dzieci.
- katarzynka
Morgan z taką żałością mówiła o tym że kochała Stefę, że aż się smutno zrobiło
I gdyby nie to, że jest chora psychicznie to...
Brawa dla Amber, która nie jest zahukana, ale odważnie mówi co myśli i broni Deacona
Ale zdaje też sobie sprawę, że może on być niebezpieczny po tym, co zrobili mu Foresterowie. Razem z Deaconem stanowią jak na razie najlepsze postacie

Brawa dla Amber, która nie jest zahukana, ale odważnie mówi co myśli i broni Deacona
Obejrzałem przed chwilą odc 3328. Jeszcze mi 2 z tego tyg zostały. Rozśmieszyło mnie z jaką łatwością Morgan przeszła przez ochronę. W ogóle ochrona Forresterów już kilka razy zawiodła min jak do ich domu weszła Sheila i chciała wszystkich wystrzelać. Deacon coraz bardziej zbliża się do Bridget. To dopiero będzie szok dla Forresterów. Super było na końcu jak pokazali co w następnym odcinku. Fajnie jakby tak było cały czas.
- Liason-fanka
-
GL Forever
- kimberly1990