Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A moim zdaniem Stefa słusznie postąpila!Po co miała rozwścieczać Morgan przecież wiadomo,że jest ona nieobliczalna i może zabić.Stefa zachowała się spokojnie i przyjaźnie żeby potem móc zadzwonić na policję.Już widze jak Wy bylibyście wspanialomyślni i pozwolili odejśc osobie,ktora chciała zamordować waszych najbliższych! ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No ja uważam też że dobrze się zachowała, natomiast pisałem o tym że powinna mieć większe wyrzuty za to jak traktowała Morgan w przeszłości i nadal nie bardzo to pojeła przez co ponosi konsekwencje.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Misia pisze:A moim zdaniem Stefa słusznie postąpila!Po co miała rozwścieczać Morgan przecież wiadomo,że jest ona nieobliczalna i może zabić.Stefa zachowała się spokojnie i przyjaźnie żeby potem móc zadzwonić na policję.Już widze jak Wy bylibyście wspanialomyślni i pozwolili odejśc osobie,ktora chciała zamordować waszych najbliższych! ::chytry::
Zgadzam się. ::ok:: Zachowała trzeźwy umysł kiedy zobaczyła Morgan i nie rzuciła się na nią z pięściami.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Stefa nawet się tak bardzo nie zdziwiła, kiedy zobaczyła Morgan. ::ke::
Moim zdaniem powinna pozwolić jej odejść. Przynajmniej Morgan wiedziałaby, że może jej zaufać.
I tak by ją złapali. To tylko kwestia czasu.
Kto, jak kto, ale Stefa powinna ją rozumieć. ::ysz::
I wszyscy powinni zrozumieć jej chorobę, a nie obwiniać ją o wszystko. ::plask wczolo:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ależ Stephanie doskonale zrozumiała jej chorobę! Nie próbowała jej przekonywać, dyskutować z nią... Wiedziała jednak, że Morgan jest niebezpieczna i ryzykuje nie swoim zdrowiem lub życiem, ale Taylor i dzieci.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Kaska pisze:Stefa nawet się tak bardzo nie zdziwiła, kiedy zobaczyła Morgan.
Pamiętajmy, że Królowa ma niezwykłą umiejętność przewidywania przyszłości. Kto wie, być może nawet wyczuła jej obecność na całej imprezie ::cojest::
Netri

Post autor: Netri »

Podobało mi sie jak Stefani rozmawiała z Morgan ale myślę że specjalnie była dla niej taka miła żeby szybciej poszła a ona mogłaby zadzwonić na policje.
Każda chwila to szansa by się zmienić
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Szogunka pisze:Ależ Stephanie doskonale zrozumiała jej chorobę! Nie próbowała jej przekonywać, dyskutować z nią... Wiedziała jednak, że Morgan jest niebezpieczna i ryzykuje nie swoim zdrowiem lub życiem, ale Taylor i dzieci.
Nie zrozumiała, tylko jej przytaknęła na wszystko, żeby Morgan dała jej spokój, by ta mogła zadzwonić na policję ::chytry::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Morgan z taką żałością mówiła o tym że kochała Stefę, że aż się smutno zrobiło :( I gdyby nie to, że jest chora psychicznie to... :twisted:

Brawa dla Amber, która nie jest zahukana, ale odważnie mówi co myśli i broni Deacona :!: Ale zdaje też sobie sprawę, że może on być niebezpieczny po tym, co zrobili mu Foresterowie. Razem z Deaconem stanowią jak na razie najlepsze postacie :!: :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Obejrzałem przed chwilą odc 3328. Jeszcze mi 2 z tego tyg zostały. Rozśmieszyło mnie z jaką łatwością Morgan przeszła przez ochronę. W ogóle ochrona Forresterów już kilka razy zawiodła min jak do ich domu weszła Sheila i chciała wszystkich wystrzelać. Deacon coraz bardziej zbliża się do Bridget. To dopiero będzie szok dla Forresterów. Super było na końcu jak pokazali co w następnym odcinku. Fajnie jakby tak było cały czas.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Hah Morgan i Stefa suuper :D :twisted: . A kto tam u Forresterów przejmuje się ochroną. Noi wreszcie mamy wątek Bridget&Deacon. Już nie mogę się doczekac co dalej...Noi co Sharpe powie Amber. Hah...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ja myślałam, że to wszystko będzie w jeden dzień, a to znowu się wlecze. ::plask wczolo:
Muszę zobaczyć minę Amber, kiedy widzi Bridget z Deaconem. :twisted:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Kaska pisze:Ja myślałam, że to wszystko będzie w jeden dzień, a to znowu się wlecze. ::plask wczolo:
Muszę zobaczyć minę Amber, kiedy widzi Bridget z Deaconem. :twisted:
O tak, jej wyraz twarzy na pewno bedzie interesujacy :D :D
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Pierwszy odcinek wymiata :mrgreen: Stefa jest bardzo waleczna ::jezyk:: to w miarę fajna postać, w przeciwieństwie do Brooke :mrgreen: w USA Stefa jest jeszcze lepsza ::jezyk::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Stefa jaki fighter! ::ke:: ::jezyk:: :: bow :: :zeby: Zdecydowanie sceny walki Stefy były najlepsze! 8) Poza tym odcinki z deka nudne ::jezyk:: :wink:
Zablokowany