Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Dziś stwierdziłam, że... nie chce mi się oglądać "Mody..." ::kwasny:: Ale i tak oglądałam. ::jezyk:: Z tym, że nie mogłam doczekać się końca. ::kwasny:: Może dlatego, że brakuje Morgan? ::chytry:: :zeby: Dopiero koniec drugiego odcinka mnie zaiteresował, kiedy to Deacon groził Ericowi. Myślałam, że zaś tygodniami będziemy czekać na ten ślub, ale jednak tempo trochę przyspieszone. ::jezyk:: Dlatego na następny odcinek czekam już z większą "ekscytacją". :P Muszę zobaczyć miny państwa Forresterów, kiedy zobaczą Deacona ze swoją córką. :twisted:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Też myślałem, że dziś nie będzie dnia ślubu. Miła niespodzianka.
Deacon ma już obsesję. Kiedy on wreszcie zrozumie, że to nie Forrester'owie odebrali mu Amber i syna. To sama Amber podjęła taką decyzję. Dwacon ma teraz ostatnią szansę na to, żeby przekonać Amber.
Próba przytulenia się Brooke i Amber wypadła wręcz komicznie. Obie jak się przytuliły, to zaraz odskoczyły. Boskie to było. ::plask wczolo: ::loll:: ::loll::
Stephanie i Brooke dziś bardzo ładnie wyglądały. Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem. Czerwień dziś w MnS w zdecydowanej ofensywie.
I jeszcze jedno zdanie: "Zachowuj się" - Stephanie do Brooke. Teściowazachowała się jak uważna matka. ::plask wczolo: ::loll::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Jasmine pisze: Do tego zapomniała powiedzieć do Brooke "proszę" przed popilnuj dziecka...no ale dobre maniery to dziś podobno rzadkość...
We wszystkim szukasz tylko pretekstu żeby dokuczyć Amber. :zmiesz:: Tego nie omieszkałaś jej wypomnieć ale w tym że Brooke nazwała Amber dziwką pewnie nie widziałaś nic złego. Faktycznie, brak w dzisiejszych czasach dobrych manier. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Gęś by to kopła!W czwartki są najlepsze odcinki a ja nie moge nigdy ich oglądać :zmiesz:: Kiedyś ślub Brooke i Thorna i słynne prowadzenie Logan przez Stefe,nie mogłam widzieć,dalej wjazd Ridza w dom Morgan,jutro ślub Amber i wejście Deacona i znów nie zobacze.Zawsze jak są ciekawe akcje to mnie niema :zmiesz:: Co za pech! :evil:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Cosmo

Misiu, odcinek z wjazdem w dom Morgan jest już na youtube, zerknij do tematu 'Videa z TVP'. :wink:
Ally

Post autor: Ally »

Dzisiaj wlasciwie nic ciekawego nie bylo, chyba tzw cisza przed burza :lol: Uwage zwrocilam na uscisk Amber z Brooke, fajnie zagrany, wygladaly jakby chcialy zwiac a nie sciskac sie , no ale czego w MNS nie zrobia kobiety dla facetow... :lol:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cosmo pisze:Misiu, odcinek z wjazdem w dom Morgan jest już na youtube, zerknij do tematu 'Videa z TVP'. :wink:
Tak :wink: ale to już nie to samo.Lubie oglądać w tv niewiem jakoś inaczej jest :P ale jak się nie da to i dobre youtube ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Już nie mogę się doczekać tego ślubu. Najbardziej min Forresterów, jak zobaczą z kim przyjdzie Bridget. :shock:

Amber miała dziś brzydką fryzurę i paskudne odrosty. Mam nadzieję, że w sukni i dodatkach będzie wyglądała lepiej.

Najbardziej cieszy mnie fakt, że skończył sie wątek Morgan i nie muszę na nią patrzeć.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

A według mnie to... szkoda, że Morgan złapali... bo dzięki niej w "Modzie..." działo się, oj działo... :twisted:
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Niedlugo powinien pojawić się jakiś nowy wątek, bo po wyjeździe Morgan została tylko sprawa Amber i Ricka.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ajj ale Deacon wrobi Forresterów :D ale co zrobi jak Amber i tak wyjdzie za Ricka...Szkoda że nie ma Morgan, bo jak ona była to fajjowe odcinki mieliśmy. A teraz zapowiada się na nudę. No chyba że pojawi się równie barwny bohater lub wymyślą jakaś fajną akcję. Noi ciekawe jak Brooke zareaguje jak zobaczy chłopaka swojej kochanej córeczki :twisted:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Cosmo pisze:
Jasmine pisze: Do tego zapomniała powiedzieć do Brooke "proszę" przed popilnuj dziecka...no ale dobre maniery to dziś podobno rzadkość...
We wszystkim szukasz tylko pretekstu żeby dokuczyć Amber. :zmiesz:: Tego nie omieszkałaś jej wypomnieć ale w tym że Brooke nazwała Amber dziwką pewnie nie widziałaś nic złego. Faktycznie, brak w dzisiejszych czasach dobrych manier. ::kwasny::
Racja Cosmo, z tego co widzę wiekszość postów jest o Amber, o jej zachwaniu, co zrobiła źle, jak okropnie wyglądała,o tym że się jej lubi bo... i ble ble ble.......ja już nawet tego nie czytam ::krzyw::

Ale Deacon podszedł Bridget...najpierw wzmianka że chciałby iść na ślub, potem że to zły pomysł... :mrgreen: Ciekawe jak zareagują wszyscy jak "zakochani" pojawią się na ceremonii :zeby: Ale będzie ubaw ::loll::
Awatar użytkownika
Cosmo

ana pisze:
Cosmo pisze:
Racja Cosmo, z tego co widzę wiekszość postów jest o Amber, o jej zachwaniu, co zrobiła źle, jak okropnie wyglądała,o tym że się jej lubi bo... i ble ble ble.......ja już nawet tego nie czytam ::krzyw::
A poza tym to pewnie bład tłumacza że nie dodał "proszę", trzeba zwracać uwagę na oryginalny tekst.
Goku

Post autor: Goku »

Brooke wygląda przepięknie w tej fryzurze :serce: :serce: :serce: Fajne było to jak Amber próbowała jej wyrwać obrączkę :zeby: :zeby: :zeby:

Rozbawił mnie tekst Rick'a "Na zawsze"... Czy przypadkiem nie mówił tego samego na pierwszym ślubie?? ::loll::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ostatnie minuty dzisiejszego drugiego odcinka były świetne 8)
Zablokowany