Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

katarzynka pisze: Zadziwiająca jest religia w B&B bo Amber-rozwódka miała białą suknię ::krzyw::
Ona chyba nie jest rozwódką, małżeństwo zostało anulowane z tego co pamiętam
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Post autor: Abec »

Mówili o rozwodzie, zresztą nie było podstaw do anulowania małżeństwa.
Awatar użytkownika
Tiril

A to zwracam honor:) przy takiej ilości zawieranych małżenstw jak w tym serialu można zgubić się:)
Sad but true
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Robi pisze: Logan dzisiaj dzielnie znosiła głupote Ricka . Z jednej strony to dobrze ,że wspiera syna ,ale z drugiej zaś popierać coś co i tak nie ma szans przetrwania .
Straszne mi wsparcie. Jak szła do oltarza to mine miała jak na pogrzebie (aż Stepha pokazuje uśmiechnij się). Zamyka oczy aby nie widzieć tego co się dzieje (Rick: mamo otwórz oczy), nie bierze od Amber kwiatów, na końcu nie chce dać Amber obrączki. ::kwasny::
Fajna była ta ostatnia scena jak ją sobie wyrywały. :zeby:
Amber to rzeczewiście chce sobie wziąć dobry przyklad do naśladowania żony Foresterów ::plask wczolo: gdzie każda 50 razy zmieniała męża. ::ysz::
Ogólnie to podobały mi się te ich dzisiejsze przemowy (Amber i Ricka były takie trochę inne od tych oklepanych na innych ślubach :ziewam: ).
Ale najlepsze było to jak Deacon puścił to oczko do Erica. ::loll:: :zeby: To było dobre, Eric wyskoczył z miejsca jak oparzony. :zeby: A jeszcze wcześniej te jego demoniczne spojrzenie na Megan. ::bojesie:: :zeby:

[ Dodano: 2007-05-24, 22:02 ]
Stephanie wykazała się większą klasą będąc na slubie Brooke, skoro już się zgodziła zostac świadkiem.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sally dzisiaj reprezentowała ten sam typ myslenia co Deacon. Wszystkiemu winni sa Forrester'owie. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Tym razem mi się nie podobała. Darla mnie zaskoczyła zmianą koloru włosów. Chyba wolałem ją jako blondynkę. Nie miała dziś też swojego specyficznego poczucia humoru. I nie wyglądała ekscentrycznie. Dziś była taką szarą myszką.
Brooke zachowywała się dziś skandalicznie. Przypadła jej rola świadka na ślubie. Więc to do czegoś zobowiązuje. A dzisiajzachowywała się jak małe dziecko, któremu zabrano zabawkę. ::plask wczolo: Z tymi kwiatami i obrączkami, to była wielka przesada. Słowa Ricka były dziś zdecydowanie najlepsze. ąż się uśmiałem. ::loll:: Nie podobały mi się krawaty (albo coś w tym stylu) u Rick'a i Thorne'a.
Deacon nadal zachowuje sie idiotycznie. Nie udało mu się przekonać Amber, więc wykorzystuje zadurzoną w nim Bridget. Muszę też zwrócić uwagę na Megan, która dziś ładnie wyglądała. Ale jest jeszcze coś. Gdyby ona nie zwróciła Eric'owi uwagi tak wcześnie, to uroczystość ślubna by się być może zakończyła i Deacon nie miałby już szans. A teraz Megan nieświadomie udzieliła Deacon'owi wielkiej pomocy. I on skorzysta na tym zamieszaniu. ::plask wczolo: Megan widać była lojalna wobec swego szefa, ale czasem warto się zastanowić, czy nie poczekać i nie przeszkadzać.
Jestem ciekaw, co będzie jutro. :D
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi pisze:
ana pisze:
Robi pisze: Logan dzisiaj dzielnie znosiła głupote Ricka . Z jednej strony to dobrze ,że wspiera syna ,ale z drugiej zaś popierać coś co i tak nie ma szans przetrwania .
W Modzie nic nie ma tak naprawde dłuższej szansy na przetrwanie, a poza tym skąd wiesz że tak bedzie?
Rozumując w ten sposób co Ty, to samo mogłabym powiedziec o związku Brook i Thorn'a.
20latek ,który sam jest jeszcze dzieckim , ma poślubić kobiete i wychowywać dziecko . On jeszcze sam potrzebuję opieki .
Druga sprawa ,sama Amber nie wie czego chcę . Raz myśli o Ricku ,raz o Deaconie , dobrze ,że nie ma C.J. by miały trudniejszy dylemat .
Rick nie jest juz dzieckiem,poza tym ostatnio sam pokazał czego chce,czy potrzebuje opieki?? Może jeszcze własnej matki ::cojest:: Cj-a już nie ma, a Amber wybrała Ricka ::krzyw::
Poza tym Rick jest moim zdaniem bardziej dojrzały od swojej matki, która w jego wieku nie przeszła tyle co on.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke znowu w centrum wydarzeń a przyjamniej waszych komentarzy :zeby:
Nikt nie pisał nic jak mu sie podobała walka Eryka z Morgan ::kwasny:: Stephanie już po raz drugi była topiona przez wariatkę tym razem w wannie ::rad:: i tym razem musiała zmoczyc perukę a nie prawdziwe włosy ::chytry:: Myślałem że spoilerowcy wiedzą że Darla teraz pojawi sie w ciemnych włosach ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Adex-fan Brooke pisze:Brooke znowu w centrum wydarzeń a przyjamniej waszych komentarzy :zeby:
Nikt nie pisał nic jak mu sie podobała walka Eryka z Morgan ::kwasny:: Stephanie już po raz drugi była topiona przez wariatkę tym razem w wannie ::rad:: i tym razem musiała zmoczyc perukę a nie prawdziwe włosy ::chytry:: Myślałem że spoilerowcy wiedzą że Darla teraz pojawi sie w ciemnych włosach ::jezyk::
To fakt Brooke zawsze potrafi zwrócić na siebie uwagę nawet jeśli nie jest w tym momencie najważniejsza i dobrze. Przynamiej ten ślub nie byl dziś taki nudny jak pozostałe tylko coś się działo, zwłaszcza ta scena jak wyrywały sobie obrączkę była śmieszna. :zeby:
Deacon też tam dzisiaj rozruszał na koniec całe towarzystwo, żeby nie było za bardzo cukierkowo. :zeby:
A Eric to mnie ostatnio wyjątkowo wkurza bo uważa się za niewiadomo kogo i myśli że wszystko mu wolno. ::kwasny::
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Ślub nie za bardzo mi sie podobał. Był strasznie przesłodzony. "Na zawsze" - dobre sobie. I rzeczywiście - ciągle ten sam pastor.
A na marginesie - co oni tam mają za religię?Można się rozwodzić, anulować małżenstwo i po kilka razy brać ślub kościelny. Strasznie dziwne.
Podobało mi się jak wyglądała dziś Stephanie, Megan, Brook i oczywiście Deacon. Taylor i Bridget i reszta nic specjalnego. Natomiast Amber nieźle, tylko fryzurę miała okropną.
Najlepszy był mały Eryk, jak dreptał przed Brook i miny Forresterów pod koniec drugiego odcinka. Świetne. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mnie też Darla bardziej się podobała w blond włosach.
Deacon ma niesamowite szczęście, że Megan odwróciła się w tym momencie. Jeszcze chwila i byłoby za późno, małżeństwo byłoby zawarte, mniejsze możliwości "negocjacji".
A ślub schromolił Eric, nie Deacon ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: .
Tyle osób miało nie dopuścić, by Sharp nie przerwał ślubu. A on sobie siedział ::loll:: :zeby: :P
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

To, że Deaconem "zajął się" Eric, zamiast Ricka któremu przez to spadł kamień z serca i mógł sie spokojnie zająć przygotowaniami do ślubu, jest jeszcze jednym jak dla mnie dowodem na to, że Rick jest niedojrzały i nieodpowiedzialny. Właśnie w tym momencie powinien pokazać Amber, Brooke i wszystkim, ze uczyni wszystko, żeby bylo im razem dobrze, i znajdzie sposób na D. Ale nie, przecież tatuś z grubym portfelem wszystko załatwi, więc czym tu się martwić?
Sad but true
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Przegapiłem 8 ostatnich odcinków. Czy wiele straciłem? :idea:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

LoLex pisze:Przegapiłem 8 ostatnich odcinków. Czy wiele straciłem? :idea:
Bardzo dużo...
Wczorajszy ślub był piękny i super, że Deacon go przerwał :twisted: Brooke mnie wnerwiała, była glupim świadkiem ::jezyk::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

W sumie to myślałam, że Deacon przerwie ten ślub...zresztą mógłby Erick pozwolić im dokończyć przysięgę, a potem zająć się Deaconem ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Podobał mi się nowy kolor włosów Darli. :serce:
Myślałam, że nigdy nie doczkekam się, kiedy Bridget z Deaconem wejdą na ceremonię. :evil: A co by było, gdybyśmy mieli jeden odcinek dziennie?! Katastrofa! ::krzyw::
Teraz Deacon: fajnie puścił oczko do starego Erica, kiedy ten go zobaczył. :mrgreen:
W jego oczach było widać pewność siebie, udawał takiego cwanego. :twisted:
Już nie mogę się doczekać następnych odcinków. :: bow ::
Czemu nie było dzieci Taylor i Ridge`a?! ::kwasny::
Ależ oczywiście! Są z Katherine! ::ysz:: ::plask wczolo:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Zablokowany