Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ally

Post autor: Ally »

Amber wygladala wyjatkowo okropnie, nie moglam na nia patrzec.
A w ogole po co Eric przerwal ten slub? Przeciez jeszcze chwila i byloby po wszystkim ::plask wczolo: No ale to by pewnie bylo zbyt proste.
Brooke tez zachowywala sie idiotycznie, mogla nie przychodzic na slub , a skoro juz przyszla to mogla sie lepiej zachowac. Jej zawsze brakowalo i brakuje klasy.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Adex-fan Brooke pisze:Nikt nie pisał nic jak mu sie podobała walka Eryka z Morgan ::kwasny::
A co tu pisać :?: Nienawidzę Eryka, że przyszedł wtedy, kiedy nie trzeba :evil: Tak dobrze szło Morgan, a tu nagle on się pojawia ::kwasny::

A chciałem jeszcze dodać, że scena, kiedy Brooke trzymała za rączkę Erica III była bardzo słodka. :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ten nowy kolor włosów Darli przygasil ją ::kwasny:: Wygląda na starszą niż jest ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Skoro już jest taki temat, to dziś, gdy Rick i Bridget stali na przeciw siebie potwornie rzucało się w oczy, że ona jest dwa lata starsza ::kwasny:: Choć, jak pamiętamy, jest młodsza ;) ::jezyk::

Ale odcinek bardzo fajny, super, że Bell wrócił do pomysłu z Sally na bieżąco komentującą Forresterów. Chciałbym kiedyś swoją drogą zobaczyć Sally pocieszającą dziewczynę rozmowie w cztery oczy ;)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Wyznanie Deacon'a było piorunujące :shock:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bridget wpadła w takie samo bagno jak jej brat ::plask wczolo: Myślałem ,że ta dziewczyna jest troche inteligentniejsza .

Czy naprawdę tak trudno odegrać scenke przez Deaconem i przede wszystkim Bridget :?: Amber z dzieckim wychodzi razem z Deaconm z domu, Bridget uświadamia sobie ,że jej ukochany zrobił ją w balona,a sama Amber wraca po kilku godzinach .

Poza tym kto bierze ślub po takich wydarzeniach . :?: ::plask wczolo: ::loll::
Ostatnio zmieniony 2007-05-25, 16:56 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś już ciekawsze odcinki prawda? Ale Bridget jest głupiutka -Brooke,Taylor,Stephanie,Amber,Rick mówią jej to samo a ona nawet się nie zastanowi że może coś jest na rzeczy ::kwasny:: Z Deacona dziś znowu diabełek :twisted:
Ostatnio zmieniony 2007-05-25, 16:56 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Rewelacyjne dzisiaj odcinki :: bow :: Deacon ośmieszył wszystkich Forresterów, ale trochę żal było mi Erica ::kwasny:: Bridget jest strasznie głupia i naiwna, nie można jej tłumaczyć tylko ze względu na wiek. Brooke chciała wymusić na Amber przerwanie małżeństwa, też dobre ::loll:: Forresterowie znaleźli się rzeczywiście w patowej sytuacji. Ridge najlepszym bokserem się dzisiaj okazał, choć Thorne i Eric też nieźle sobie poczynali :zeby: Świetne sceny z Sally, ona zawsze wszystko rewelacyjnie przewiduje co stanie się u Forresterów :lol:
Najnudniejsza scena z tych odcinków - pastor pijący kawę ::loll:: ::plask wczolo:

[ Dodano: 2007-05-25, 17:00 ]
Robi pisze:Poza tym kto bierze ślub po takich wydarzeniach . :?: ::plask wczolo: ::loll::
Zgadzam się Robi :wink: Gdyby ktoś umarł, oni i tak kontynuowaliby ceremonię ::loll:: ::plask wczolo:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiejsze odcinki było bardzo fajne ::rad::
Tyle sie działo, ze nie wiadomo co opisywać ::jezyk:: ::rad::

Napiszę tylko, że dziwię się jak Forresterowie zlekceważyli Deacona. Chłopcy ::loll:: zadali kilka ciosów, po czym wrócili na ślub i jak gdyby nigdy nic uczestniczyli w ślubie. I jeszcze wielka radość Ricka i Amber ::plask wczolo: Czy oni myślą, że Deacon tak łatwo odpuści?
Nie podobało mi się też zachowanie Brooke, powinna rzucić tym bukietem i pobiec za córką, a ona zwyczajnie stała i świadkowała ::kwasny::
Bridget jest zdesperowana, zakochana i gotowa na wszystko, także na propozycję Deacona "Will you marry me?" odpowiedź nasuwa się sama...

[ Dodano: 2007-05-25, 17:03 ]
Forrester pisze: Najnudniejsza scena z tych odcinków - pastor pijący kawę ::loll:: ::plask wczolo:
::cojest:: ::loll:: ::plask wczolo:
Nie mam pojęcia, po jaką cholerę pokazali nam tę scenę. To było zarazem komiczne jak i tragiczne... ::ke:: ::jezyk::
Forrester

Damians pisze:Nie mam pojęcia, po jaką cholerę pokazali nam tę scenę. To było zarazem komiczne jak i tragiczne... ::ke:: ::jezyk::
Damians - ta scena dużo wniosła, poznaliśmy jakże ważne zdanie pastora w całej tej powikłanej sprawie ::loll:: ::plask wczolo: :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Inaczej byście pisali a ciekawe gdzie wyparował pastor, no to wam pokazali: potraktował Megan jako kawiarke, w końcu nianią też była, wielofunkcyjna kobieta :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

A ja przez dłuższą chwilę miałam wrażenie, że oglądam jakiegoś "Ojca chrzestnego" a nie naszą poczciwą, starą Modę. ::loll:: Scena w której Ridge i Thorne stanęli w drzwiach gabinetu i wszystko to co działo się później przypominało jakąś nie przymierzając "Ośmiornicę". ::loll::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Forrester

nutelka pisze:A ja przez dłuższą chwilę miałam wrażenie, że oglądam jakiegoś "Ojca chrzestnego" a nie naszą poczciwą, starą Modę. ::loll:: Scena w której Ridge i Thorne stanęli w drzwiach gabinetu i wszystko to co działo się później przypominało jakąś nie przymierzając "Ośmiornicę". ::loll::
Zaczęło się od gromkiego słowa "Błąd". A powiedział to szef mafii Ridge ::chytry:: :zeby: Od tego momentu wiedziałem, że Deacon będzie miał kłopoty ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

"Papcio" był the best :zeby:
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:"Papcio" był the best :zeby:
Również "chłopcy, ja do was nic nie mam" było dobre :wink:
Zablokowany