Jak najbardziej się zgadzamCosmo pisze:Zgadzam się. Wogóle nie wiem Robi na jakiej podstawie posądzasz związek Amber i Ricka, twoim argumentem jest chyba tylko wiek Ricka i ich odmienne pochodzenie on z pałacu, ona ze slumsów. Ale to chyba nie odgrywa żadnej roli jeżeli dwie osoby się kochają.SallyFan pisze: A poza tym Robi, jesli nazywasz związek Ricka i Amber beznadziejnym i chorym, to jak nazywasz związek Brooke i Thorne'a? Nie mam nic przeciwko żadnej par, ale to jest dość dziwne, żeby wychodzić za ojca, syna i drugiego syna, a mieć pretensje do wybranki syna, nieprawdaż?
Bieżące odcinki cz. 1
Team Hunter:)A jak!
A ja już myślałem ,że etap wmawiania komuś czemuś się zakończył ,ale widzę ,że nie którzy dalej się w to bawią .
A czyżby wiek nie ma znaczenia
A czy miłość nie ma znaczenia
Rick ( emocjonalnie jeszcze dziecko ) i Amber ,która marzy na przemian o różnych facetach.
A czyżby wiek nie ma znaczenia
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A czy odpowiednie podejmował decyzję
Konsekwetnie odrzuciła Deacona przy Forresterach ,ale ciągle się zastanawia jak by ich wspóle życie wyglądało razem.
Konsekwetnie odrzuciła Deacona przy Forresterach ,ale ciągle się zastanawia jak by ich wspóle życie wyglądało razem.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
SallyFan
Brooke ma to do siebie ,że jak sobie wybierze cel to do niego dąży . Amber różni się tym ,że on nie wie czego chcę . Mam nadzieje, że w końcu przestanie myśleć o Deaconie dla dobra dziecka .
To skrajnie względne, więc nie można odpowiedzieć. Natomiast wiemy, że podejmował odpowiedzialne, trudne decyzje. A to jest chyba jeszcze ważniejsze.Robi pisze:A czy odpowiednie podejmował decyzję![]()
A Ty nidgy się nie zastanawiasz jak by wyglądało Twoje życie. Zresztą pomówimy jak będziesz np. w połowie studiów.Konsekwetnie odrzuciła Deacona przy Forresterach ,ale ciągle się zastanawia jak by ich wspóle życie wyglądało razem.
Oczywiście ,że Rick podejmował trudne decyzję i nikt temu nie zaprzecza, ale czy w tym wieku taki 20letni chłopak powinien podejmować tego typu decyzję
żona , dziecko , wspólne życie
Moim zdaniem nie jest jeszcze do tego gotowy jak większość nastoletków. I takie sprawy powinien zostawić na później ,kiedy emocjonalnie wyrośnie.
Gdybym był tak zakochany jak podobno Amber w Ricku , to napewno nie myślał bym o kimś trzecim .
Gdybym był tak zakochany jak podobno Amber w Ricku , to napewno nie myślał bym o kimś trzecim .
Nie rozumiemy się. Z faktu, że on podejmował właśnie TRUDNE decyzje wynika, że jest dojrzały emoicjonalnie. Bo dojrzałości chyba nie powinno mierzyć się latami, tylko gotowością do poświęceń itd.Robi pisze:Oczywiście ,że Rick podejmował trudne decyzję i nikt temu nie zaprzecza, ale czy w tym wieku taki 20letni chłopak powinien podejmować tego typu decyzjężona , dziecko , wspólne życie
Moim zdaniem nie jest jeszcze do tego gotowy jak większość nastoletków. I takie sprawy powinien zostawić na później ,kiedy emocjonalnie wyrośnie.
Gdybyś miał dziecko z inną kobietą, to właśnie powinnien był byś o niej myśleć.Gdybym był tak zakochany jak podobno Amber w Ricku , to napewno nie myślał bym o kimś trzecim .
Oczywiście ,że podejmował trudne decyzję ,ale nie z własnej woli ,tylko dlatego ,że go do tego sytuacja zmusiła . Gdyby nie został postawiony przed takim wyborem ,najprawdopodobniej uczył i bawił by się na studiach .
Myślałbym ale nie po to aby z nią ułożyć życie ,tylko o tym czy ma za co kupić pieluchy . Poza tym ani ja ,ani Rick nie mamy własnych dzieci .
Myślałbym ale nie po to aby z nią ułożyć życie ,tylko o tym czy ma za co kupić pieluchy . Poza tym ani ja ,ani Rick nie mamy własnych dzieci .
Dojrzałość polega na tym ,że trzeba za swoje konsekwencje ponosić odpowiedzialność , więc jeżeli spłodził dziecko powinien mu zapewnić dostatek ,ale to nie znaczy ,że musi odrazu żenić się z matką dziecka.