Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Adex-fan Brooke pisze:Oglądajcie dziś :wink:
Zawsze oglądamy :wink:

Dziwi mnie,ze Foresterowie nie pokonają Deacona sprytem.Powinni założyć Amber podsłuch i nagrać całą rozmowę.Bridget na własne uszy przekonałaby się jak Deacon bardzo ją'kocha'Ale oczywiście oni na to nie wpadną ::plask wczolo: :zmiesz::
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Bo w MnS niedawno był wątek z nagrywaniem Deacona przez Forresterów i głupio byłoby go teraz powtarzać. Głupio scenarzystom, nie Forresterom ;)

Ten Antonio to pierwsza od dawna nowa postać w moim wieku i może trochę podobna (? :P). Ciekawe, czy go polubię.
Marisa

Post autor: Marisa »

Mam nadzieje, że Tony jednak zgodzi się pracować u Spectry :wink: Amber miała dzisiaj bardzo ładny makijaż :D . Deacon nie może zrozumieć, że Amber go nie kocha. Dobrze, że Rick broni żony przed rodzicami.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Bardzo fajnie, że Sally wróciła do dawnej formy. Ten Tony jakiś taki oziębły był i tak od razu odmówił, ale miejmy nadzieję, że przyjmie oferty Spectra Designes.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Misia pisze:Dziwi mnie,ze Foresterowie nie pokonają Deacona sprytem.Powinni założyć Amber podsłuch i nagrać całą rozmowę.Bridget na własne uszy przekonałaby się jak Deacon bardzo ją'kocha'Ale oczywiście oni na to nie wpadną ::plask wczolo: :zmiesz::
Albo jak ktoś pisał wcześniej, chyba Robi, że Amber umówiłaby się z Foresterami, że wraca do Deacona ( oczewiście na niby). Wtedy on pokazał by swoją prawdziwie oblicze przed Bridget. A gdy ta ostatnia by wiedziała że Deacon ją wykorzystał i jej nie kocha wtedy Amber by wróciła spowrotem do Ricka ale to zbyt proste rozwiązanie i wątek za szybko by się skończył. :zeby:
Jeśli chodzi o Ricka to jego zachowanie mnie coraz bardziej irytuje. Jest jesszcze gorszy od swojego tatusia. Najpierw ma w nosie to co dzieje się z Bridget. Dlaczego na tak długo zniknęła. Potem wysługuje się rodzicami. Oni maja wszystko załatwic. Oni wszystko mogą są Panami świata, a jak Deacon nie ustąpi to go zabiją i takie inne głupie teksty. A jak w końcu dowiaduje się że rodzice nic nie załatwili to myśli że jak pójdzie do Deacona i da mu w mordę to to załatwi całą sprawę. ::plask wczolo: ::plask wczolo: Już by się lepiej wogle nie odzywał. :roll:
Abec

Post autor: Abec »

To by było dobre wtredy, ale na gorąco, w nerwach na to nie wpadli. Teraz już Deacon się wycfanił i postawił surowsze warunki - unieważnienie małżeństwa Amber i Ricka. No, a unieważnienie małżeństwa to jednak coś poważniejszego.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie najbardziej wkurzyła Brooke. Cały czas wmawia wszystkim na około, że Amber kocha Deacona i na odwrót. Ale mówiąc, że Amber jest winna temu co robi Deacon to już przesadziła.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ten wątek z Bridget powoli zaczyna się robić nudny... ::kwasny:: Ale się dziewczyna napaliła na seks.
No to Sally ma niemały problemik. Tak się nastawiała, wystroiła się nawet na różowo a tu ten Antony mówi że nie będzie dla niej pracować. Pewnie ma ślinkę na Forrester Creactions. ::chytry::
Nic ciekawego, nie ma co komentować.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Obejrzałam dziś najpierw odcinki wczorajsze a po niecałych 3 godz - dzisiejsze, poczwórna dawka MnS rules :zeby:

Tekst tygodnia pod względem wywierania wrażenia to "Łapy precz od mojej żony" :twisted:
Cała moja sympatia do Brooke za jej ostatnie zachowanie paruje z szybkością lokomotywy za stwierdzenie że cała ta sytuacja to wina Amber ::kwasny:: To ona odnalazła Deacona? To ona mu zaproponowała kasę za dziecko? ::ysz:: Szkoda że Brookie jest taka zaślepiona...
Rick za to niesiony falą szczęścia zdaje się nie pamiętać o siostrze, dobrze że choć jej szwagierka się o nią martwi ::krzyw::
Sceny z Sally - nuuuudneeee :ziewam: Jakby oderwane od akcji serialu. Śmieszne jak Sally mówi że ostatni rok dla niej był tragedią a dla Forresterów był wspaniały :arrow: faktycznie, rozpad małżeństwa a potem kłopoty z ponownym ślubem Rickiego i Amber to super miłe wydarzenie ::krzyw:: uwodzenie Morgan, uprowadzenie Steffy i więzienie Tay to też hiper extra zabawa byłą ::krzyw:: Szkoda że Sally jest taką krótkowzroczną hipokrytką...

PS. Erick jest postacią nad wyraz tragiczną i wnioskuję o usunięcie jej z serialu ::ok::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

katarzynka pisze:PS. Erick jest postacią nad wyraz tragiczną i wnioskuję o usunięcie jej z serialu ::ok::
Tak! ten stary piernik musi zniknąć!
Abarek

Post autor: Abarek »

Ten Antonio to niezłe ciacho :P 8) Już mam nowego ulubieńca :twisted:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Abec, masz rację, że poważniejsza. Ale ile jest rozwiązań tej sytuacji... Mogą spreparować dokumenty uieważniające, wtedy Deacon by też unieważnił małżeństwo z Bridget i ta w końcu ujrzałaby prawdę. Mogliby też naprawdę unieważnić ten związek, a potem znów się pobrać. Sharpowi nie wyszedłby przecież ten sam numer dwa razy. Jakoś mało pomysłowi są generalnie.
Hit odcinka - nie, nie latynowskie ciacho, ale water proof make - up pod prysznicem :P ::loll::
Zżera mnie ciekawość, czemu Tony nie chce przyjąć oferty Sally, a mimo wszystko do niej przyjechał? :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Szogunka pisze:Hit odcinka - nie, nie latynowskie ciacho, ale water proof make - up pod prysznicem :P ::loll::
Też to zauważyłam ::loll:: Bierze biedulka prysznic a cienie z powiek nie chcą zejść ::jezyk:: Realistik :P
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Antonio wygląda na fajną postac ;). Mam nadzieję że będzie pracował w Spectrze.Bridget jaka przejęta ze ma męża ::loll:: to jest żałosne. A Amber za długo się cacka z Deaconem. Powinna jednoznacznie powiedziec NIE i koniec. A ona wciąż ma wątpliwości. Noi jestem ciekawa co wymyślą Forresterowie...
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Wreszcie ostatnie odcinki z tego i tamtego tygodnia tchnęły świeżością,bo przed ślubem Amber i Ricka ciągnęło się to wszystko,a teraz od razu nowi bohaterowie,zwroty akcji. :zeby:

Amber dzisiaj fajnie wyglądała ,a i dodatkowo niezłe miny strzelała do Deacona i swojej ukochanej rodzinki.Bridget niesamowicie mnie zaskoczyła swoją propozycją - ja myślałem,że jest taką świętoszka,a tu pomysł nocy poślubnej - no no... :D

Sally jest teraz razem z Clarkiem i Darlą postaciami numer 1 ::ok:: - bardzo fajne rzeczy się dzieją,a i Antonio ciekawą postacią sie wydaje.Bo Sofia fajnie wygląda ,ale powiedzieć coś o niej się nie da...
Zablokowany