Pff... Na B&B ostatnio nie da się patrzeć. Brak Morgan i para Amber & Rick zniszczyła serial... Wolę Beverly HillsAdex-fan Brooke pisze:Polecam poznać lub przypomnieć sobie BH90210, fajnie że powtórzą, ale nie kosztem B&B!Nagrywajcie sobie kto może
Beverly Hills 90210
-
compek
Beverly Hills to opowieść o grupie nastolatków, ich przyjaźni, pierwszych miłościach, sukcesach i porażkach. Pełno tu zagmatwanych intryg i bardzo ciekawych akcji! No i super aktorzy! Z każdym sezonem możemy dostrzec przemianę bohaterów - to jak dojrzewają i jak zmienia się ich hierarchia wartości. Przepiękny i przeciekawy serial!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Wow mucha świetnie to ująłeś!!! Powinieneś dodawać opisy filmów i seriali na filmweb.pl, bo mi tam raczej pisanie opisów nie wychodzi xD...mucha331 pisze:Beverly Hills to opowieść o grupie nastolatków, ich przyjaźni, pierwszych miłościach, sukcesach i porażkach. Pełno tu zagmatwanych intryg i bardzo ciekawych akcji! No i super aktorzy! Z każdym sezonem możemy dostrzec przemianę bohaterów - to jak dojrzewają i jak zmienia się ich hierarchia wartości. Przepiękny i przeciekawy serial!
- Adex-fan Brooke
No bo to światowy hit A. Spellinga, nazwany taką młodzieżową "Dynastią", chociaż dla mnie lepiej to okreslenie pasuje do spin-offu i o wiele lepszego "Melrose Place". Ale śledziłem oczywiście calutkie BH90210 i polecam, chociaż te dalsze odcinki to już tylko seks i narkotyki i inne głupoty
Ale taką klasykę warto znać 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ryan Lavery
To był fajny serial, ale jak dla mnie już dawno zdezaktualizowany. Szkoda czasu na oglądanie wszystkich odcinków. Wiele wątków, światopoglądów i innych wartości jest już po prostu nie na czasie, a jeśli TV która zamierza emitować 90210 uważa, że przyciągnie rzeszę widzów jak kiedyś tym "odgrzanym kotletem" to jest w błędzie. Jestem pewien, że nie dostanie się nawet do pierwszej 20-tki najchętniej oglądanych programów.
- kimberly1990
Ale "Melrose Place" to juz mniej młodzieżowe, więc nie pasuje do niego to określenieAdex-fan Brooke pisze:No bo to światowy hit A. Spellinga, nazwany taką młodzieżową "Dynastią", chociaż dla mnie lepiej to okreslenie pasuje do spin-offu i o wiele lepszego "Melrose Place". Ale śledziłem oczywiście calutkie BH90210 i polecam, chociaż te dalsze odcinki to już tylko seks i narkotyki i inne głupotyAle taką klasykę warto znać
- Liason-fanka
Tak wlasnie sobie patrze, ze pierwsze 3 sezony BH 90210 sa juz dostepne w necie (plus czesc 4 sezonu tez) i chyba jak mi sie troche dysk pzreczysci to sie pokusze i sobie zwloke
Chetnie bym sobie jeszcze raz obejrzala, ale do TV nie mam cierpliwosci niestety...
No i Melrose Place tez juz jest poltora sezonu do zwleczenia, tylko czasu na ogladanie brak
No i Melrose Place tez juz jest poltora sezonu do zwleczenia, tylko czasu na ogladanie brak
Po pierwszym odcinku(chociaż oglądałem dopiero od połowy
) serial wydaje mi się fajny 
Jak się Doherty wymalowała przesadnie mocno, to dopiero wtedy zaczęła przypominać Doherty xD Wcześniej była w ogóle nie podobna do tego jak wygląda teraz.
Zdziwiło mnie to, że Brenda wcześniej prawie w ogóle się nie malowała
Lol... Tylko Brendę wpuścili do klubu, a wcześniej bez makijażu ona wyglądała najdziecinniej z nich
...
Brandon jest z lekka głupi... Marianne chciała się z nim tentegować (xP), a ten nie chciał...
Jak się Doherty wymalowała przesadnie mocno, to dopiero wtedy zaczęła przypominać Doherty xD Wcześniej była w ogóle nie podobna do tego jak wygląda teraz.
Zdziwiło mnie to, że Brenda wcześniej prawie w ogóle się nie malowała
Lol... Tylko Brendę wpuścili do klubu, a wcześniej bez makijażu ona wyglądała najdziecinniej z nich
Brandon jest z lekka głupi... Marianne chciała się z nim tentegować (xP), a ten nie chciał...
- Dragon_Scale
To dobrze ,bo jakoś mnie dzisiaj moda bardziej intrygowałaB@r pisze:Powtórka jutro o 11:05.
Ale do tej pory pamiętam Tori Spelling z dalszych sezonów - strasznie ją lubię...