Beverly Hills 90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:Polecam poznać lub przypomnieć sobie BH90210, fajnie że powtórzą, ale nie kosztem B&B! :evil: Nagrywajcie sobie kto może ::jezyk::
Pff... Na B&B ostatnio nie da się patrzeć. Brak Morgan i para Amber & Rick zniszczyła serial... Wolę Beverly Hills
compek

Post autor: compek »

Mógłby ktoś powiedzieć o co w tym mniej-więcej chodzi? Byłem mały jak leciało w TV i pamiętam tylko sceny całowania się :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Beverly Hills to opowieść o grupie nastolatków, ich przyjaźni, pierwszych miłościach, sukcesach i porażkach. Pełno tu zagmatwanych intryg i bardzo ciekawych akcji! No i super aktorzy! Z każdym sezonem możemy dostrzec przemianę bohaterów - to jak dojrzewają i jak zmienia się ich hierarchia wartości. Przepiękny i przeciekawy serial!
Goku

mucha331 pisze:Beverly Hills to opowieść o grupie nastolatków, ich przyjaźni, pierwszych miłościach, sukcesach i porażkach. Pełno tu zagmatwanych intryg i bardzo ciekawych akcji! No i super aktorzy! Z każdym sezonem możemy dostrzec przemianę bohaterów - to jak dojrzewają i jak zmienia się ich hierarchia wartości. Przepiękny i przeciekawy serial!
Wow mucha świetnie to ująłeś!!! Powinieneś dodawać opisy filmów i seriali na filmweb.pl, bo mi tam raczej pisanie opisów nie wychodzi xD...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Beverly Hills to moim zdaniem jeden z najlepszych seriali na świecie o tej tematyce.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No bo to światowy hit A. Spellinga, nazwany taką młodzieżową "Dynastią", chociaż dla mnie lepiej to okreslenie pasuje do spin-offu i o wiele lepszego "Melrose Place". Ale śledziłem oczywiście calutkie BH90210 i polecam, chociaż te dalsze odcinki to już tylko seks i narkotyki i inne głupoty ::kwasny:: Ale taką klasykę warto znać :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Mówiąc "ta tematyka" miałam na myśli te szkolne czasy bohaterów, wtedy odcinki były najlepsze. Australijskim odpowiednikiem BH jest Heartbreak High (pod względem jakości).
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

To był fajny serial, ale jak dla mnie już dawno zdezaktualizowany. Szkoda czasu na oglądanie wszystkich odcinków. Wiele wątków, światopoglądów i innych wartości jest już po prostu nie na czasie, a jeśli TV która zamierza emitować 90210 uważa, że przyciągnie rzeszę widzów jak kiedyś tym "odgrzanym kotletem" to jest w błędzie. Jestem pewien, że nie dostanie się nawet do pierwszej 20-tki najchętniej oglądanych programów.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ale fajnie :zeby: Bardzo sie ciesze, ze TV4 :: bow :: ma zamiar wyemitować Beverly Hills :mrgreen: Byłam dzieckiem, kiedy to oglądała, więc za wiele nie pamiętam (i połowy rzeczy zapewne nie zrozumiałam ::jezyk:: ), więc z chęcią odświeżę sobie wszystko :wink: Aż sobie zapisałam w kalendarzu datę rozpoczęcia emisji, żeby nie zapomnieć ::jezyk:: :zeby:
Goku

Adex-fan Brooke pisze:No bo to światowy hit A. Spellinga, nazwany taką młodzieżową "Dynastią", chociaż dla mnie lepiej to okreslenie pasuje do spin-offu i o wiele lepszego "Melrose Place". Ale śledziłem oczywiście calutkie BH90210 i polecam, chociaż te dalsze odcinki to już tylko seks i narkotyki i inne głupoty ::kwasny:: Ale taką klasykę warto znać :wink:
Ale "Melrose Place" to juz mniej młodzieżowe, więc nie pasuje do niego to określenie ;)...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Tak wlasnie sobie patrze, ze pierwsze 3 sezony BH 90210 sa juz dostepne w necie (plus czesc 4 sezonu tez) i chyba jak mi sie troche dysk pzreczysci to sie pokusze i sobie zwloke :D Chetnie bym sobie jeszcze raz obejrzala, ale do TV nie mam cierpliwosci niestety...

No i Melrose Place tez juz jest poltora sezonu do zwleczenia, tylko czasu na ogladanie brak :D
Goku

Po pierwszym odcinku(chociaż oglądałem dopiero od połowy ::kwasny::) serial wydaje mi się fajny ;)

Jak się Doherty wymalowała przesadnie mocno, to dopiero wtedy zaczęła przypominać Doherty xD Wcześniej była w ogóle nie podobna do tego jak wygląda teraz.

Zdziwiło mnie to, że Brenda wcześniej prawie w ogóle się nie malowała :shock:

Lol... Tylko Brendę wpuścili do klubu, a wcześniej bez makijażu ona wyglądała najdziecinniej z nich :D...

Brandon jest z lekka głupi... Marianne chciała się z nim tentegować (xP), a ten nie chciał... ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Powtórka jutro o 11:05. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

B@r pisze:Powtórka jutro o 11:05. :wink:
To dobrze ,bo jakoś mnie dzisiaj moda bardziej intrygowała :D Swoją drogą to fajnie się wszystko zaczęło , tylko ta moda i stroje to żywcem wyjęte z lat 80. ,a raczej wtedy jeszcze tego nie kręcili - zapewne to połowa 90. a tu kicz ::plask wczolo:

Ale do tej pory pamiętam Tori Spelling z dalszych sezonów - strasznie ją lubię...
Goku

B@r pisze:Powtórka jutro o 11:05. :wink:
Niestety ja wtedy będę w school ::kwasny::
ODPOWIEDZ