Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Jak ogladałam kiedyś modę to Kristen grała jakaś tleniona blondynka o ile dobrze pamiętam. Tą co pojawiała się dziś widziałam po raz pierwszy i jakoś nie pasuje mi na razie do tej roli.

Na Erica to już normalnie nie mogę patrzeć. I co on chciał osiagnąć tym, ze potrącił Deacona. Zabić go i iść do więzienia, czy lekko potrącić, zeby ten miał kolejnego asa w rękawie przeciwko całej rodzinie. Ja rozumiem, ze człowiek pod wpływem emocji nie działa logicznie, ale to co zrobił było wybitnie głupie. Miałam wrażenie, że myśli iż wszystko mu wolno, a jak pokazał dowód policjantom to zaraz mu powiedzą Panie Forester niech Pan wraca do domu i odpocznie. ::ke::

Też miałam wrażenie, że Brooke dziś byla w piżamie. :zeby: Niepotrzebnie mówiła Bridget o tym telefonie, albo mogła powiedziec chociaż, że się rozłączyli.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Eryk może chciał uszkodzić Deacona aby zaprzestał on seksu z Bridget ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amberanna

Post autor: Amberanna »

[quote="justyna18"]Boże jacy Forresterowie są okrutni!! Nie nawidze ich! A zwłaszcza Erica!! Biedny Deacoan. Mam nadzieje że go Deacona pozwie jako usiłowanie zabójstwa![quote]

Zgadzam się!!!!!!Ja też nienawidzę Forresterów a najbardziej Erica. Nie ma prawa tak postępować z Deaconem. Wbrew temu co twierdzi Eric, Deacon to człowiek, a nie zwierzę. Mógł go zabić, a na to nie ma żadnego usprawiedliwienia. Pewnie jednak, jak zwykle, ominie Starego kara za czyn.

Nic w Modzie nie sprawiło mi ostatnio tyle radości, co miny Forresterów wpatrujących sie w telefon. Cud, choć raz nie ich było na wierzchu. Dostali po nosie. Szkoda tylko Bridget, choć jej to akurat w tym momencie źle nie było :D

Brook przesadza z tym oskarżaniem Amber. Ciekawe, co by zrobiła, gdyby to jej ktoś, dla dobra kogoś innego, kazał się rozstać z Thornem???Nie lubię jej coraz bardziej.

Dobrze, że zaczynają sie nowe wątki u Sally, bo na Forresterów to już patrzeć nie mogę.
La vita e bella!
anita42

Post autor: anita42 »

Najbardziej mnie śmieszy, że Forresterowie są tacy kurcze znani, na równi z Calvinem Klinem i Ralphem Laurenem, a policjant jakoś nie rozpoznał Erica, takie zdziwienie: "Pan Forrester?".... Ciągle tak jest, że ich na ulicy, w knajpach, w szpitalach nie rozpoznają.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

anita, bo ludzie tylko kojażą ich z ciuchami a mało kto ich widział. ::jezyk::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mi wczorajsze odcinki podobały sie. Szkoda, że w czołówce nie było Sofi, Kristen i Antonia mimo iż w drugim odcinku w czwartek byli w niej.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Krytykujecie Forresterów, że są okrutni i nie grają fair.Zgadzam się, ale nie zgadzam się, że Deacon na to nie zasłużył.On też robi akcje od których momentami mózg staje w poprzek, i jest tak samo okrutny jak oni.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Zgadzam się. Widać, że jednak ma skrupuły, ale głupio zrobił, że posunął się, aż tak daleko. Jednak najgorzej postąpił z telefonem. Wyobrażam sobie co czuła Bridget jak dowiedziała się, że jej matka słyszała co się dzieje w sypialni Deacona.
Ralphie

Post autor: Ralphie »

Potrącenie samochodem Deacona wyjdzie mu tylko na dobre. Będzie mógł teraz szantażować Ericka że go pozwie do sądu o usiłowanie zabójstwa (ma pełno świadków żaden adwokat tu nie pomoże) o ile ten mu nie pomoże odzyskać Amber. Ma już w garści przyszłość nie tylko Bridget ale i Ericka. Może też teraz dążyć do odzyskania miliona $.

Ma Forresterów w garści :mrgreen:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Mnie się raczej, że z tej rozkosznej możliwości Deacon nie skorzysta. Bridget go pewnie przekona, żeby nie wsadził Erica do aresztu ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dlaczego w czołówce nadal są Morgan z Timem??
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Tiril pisze:Dlaczego w czołówce nadal są Morgan z Timem??
Przeciągają to rzecywiście. Przeciez już chyba nikt nie ma złudzeń, że wylecieli w mody ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Hejka ominęło mnie coś z wczorajszych odcinków? :?: :?: Byłam poza domem i nie mogłam obejrzeć :(
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
jahek

Post autor: jahek »

mucha331 pisze:Dzisiejszy odcinek był miodem na moje serce, bo pojawiła się moja ukochana Kristen :serce: Ach, przypomniala mi się przeszłość i te wszystkie akcje z Kristen&Clarke. Tracy Melchior jest piękna i pasuje do tej roli :serce: Liczyłem jednak na jakieś lepsze jej wejście, a nie ściskanie się z Ridżuniem ::jezyk:: Aczkolwiek pewne jest, że z Kristen będzie o niebo ciekawiej :mrgreen:
Ja też uważam, że Tracy Melchior świetnie pasuje do tej roli. Pamiętam doskonale poprzednią aktorkę, grającą Kristen i chyba lepszej następczyni nie mogli znaleźć (bardzo podobny układ kości policzkowych, nos, bardzo podobny uśmiech). Wejście Kristen może i nie było z pompą, ale np. wejścia Morgan, Sheili czy Amber też nie były specjalne, bo przecież to w ogóle nie jest ważne. Scenarzyści będą mieli jeszcze wiele okazji, aby zainteresować widzów nową postacią - nie muszą tego realizować od razu.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Nie wiem dlaczego, ale chyba nie pojawił się komunikat: The role of Kristen Forrester is now been played by Tracy Melchior. Było? No bo w końcu gra inna aktorka... ::chytry::
I fajnie że sie pojawiła :serce: Miodzio :serce:
Amber Moore, na szczescie był tylko jeden odcinek :wink:
Eric :evil: Biedna Bridget... Tak jej współczuje. Brooke, i co teraz powiesz? To Deacon tu jest zły? No nie powiedziałbym ::ke:: ::ysz::
Zablokowany