Bieżące odcinki cz. 1
- PetroPython
-
GL Forever
Dzisiejsze odcinki nawet fajne. Eric i Ridge, w samochodzie, w czarnych okularach, wyglądali jak mafiosi
Oczywiście jeden tekst głupiej Brooke potrafi mocno szarpnąć nerwami człowieka
chodzi o tekst do Sally (drugi odcinek, jedna z ostatnich scen) - żeby nie była taka pewna (czy coś takiego). Biedna Sally, kibicuję jej nie Forresterom. Eric pomyślał, że Kristen mogłaby być lesbijką
che, che 
Obstawiałam Brooke, Amber, Taylor, Darlę jako potencjalną kochankę Anthonego, ale w życiu nie pomyślałam, że może Kristen wrócić i nią zostać
A zanosi się na to, dziś już Kristen poufale "Tony" zwracała się do niego:) A swoją drogą niezły jest

I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Ale to cała AmberTiril pisze:Moim zdaniem Amber za bardzo cacka się z Deaconem. Nie powinna wdawać się z nim w dyskusje, np o tym, czy Rick zaspokaja jej potrzeby w łóżku czy nie
Brooke miała dziś fajną fryzurkę
A mi się podoba Deacon, przynamniej jest śmiesznie jak całą bandą Foresterów z Bridget na czele kieruje jak chce
Nie podoba mi się zachowanie Amber w stosunku do Deacona. Sprawia jej to radość te ciągłe wysłuchiwanie jak to Deacon ja kocha, a powinna go ignorować, tak na pewno się go nigdy nie pozbędzie, a może nie chce tego. Niby ciągle się irytuje ale w gruncie rzeczy podoba się jej to...
Nie podoba mi się zachowanie Amber w stosunku do Deacona. Sprawia jej to radość te ciągłe wysłuchiwanie jak to Deacon ja kocha, a powinna go ignorować, tak na pewno się go nigdy nie pozbędzie, a może nie chce tego. Niby ciągle się irytuje ale w gruncie rzeczy podoba się jej to...
Jeśli tak to ma pecha chyba w miłości. Nie może być nigdy szczęśliwa z jednym facetem, zawsze musi dokonywać wyborów. A to Sidżej, a to Deacon.Szogunka pisze:Tril, myślę że niestety Amber czuje do Deacona więcej niż chiałaby się przyznać, stąd to "uleganie mu i cackanie się z nim".
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Amber chyba zapomniała przez co kiedyś przechodziła i teraz znowu do tego wraca . Zamiast odrazu powiedzieć Rickowi o tym tatuażu i mieć to z głowy to ta robi z tego wielką tajemnice
A później się dziwi ,że nikt jej nie wierzy.
Mi osobiście fryzura Brooke jakoś się nie podobała , wolę ją w prostych włosach .
Mi osobiście fryzura Brooke jakoś się nie podobała , wolę ją w prostych włosach .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl