Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Moim zdaniem Amber za bardzo cacka się z Deaconem. Nie powinna wdawać się z nim w dyskusje, np o tym, czy Rick zaspokaja jej potrzeby w łóżku czy nie ::ysz::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja nie cierpię Deacona z każdym odcinkiem coraz bardziej go nie nawidzę. Jak zwykle musi co raz dzwonić do Amber i się dla niej spowiadać a Amber udaje że ją Deacon nie obchodzi ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Oleg pisze:Mam nadzieję, że Giertych, lub co gorsza pani rzecznik (praw dziecka) tego nie oglądali :|
To samo pomyślałem ::cojest::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Dzisiejsze odcinki nawet fajne. Eric i Ridge, w samochodzie, w czarnych okularach, wyglądali jak mafiosi :lol: Oczywiście jeden tekst głupiej Brooke potrafi mocno szarpnąć nerwami człowieka :lol: chodzi o tekst do Sally (drugi odcinek, jedna z ostatnich scen) - żeby nie była taka pewna (czy coś takiego). Biedna Sally, kibicuję jej nie Forresterom. Eric pomyślał, że Kristen mogłaby być lesbijką :lol: che, che 8)
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mi się dzisiejsze odcinki bardzo podobały, a zwłaszcza:
-Diagram Sally
-rozmowa Sally z Forresterami
-wątek w aucie i w szpitalu
-a także swędzenie Deacona " w końcu od czego ma Bridget" ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tril, myślę że niestety Amber czuje do Deacona więcej niż chiałaby się przyznać, stąd to "uleganie mu i cackanie się z nim".
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Obstawiałam Brooke, Amber, Taylor, Darlę jako potencjalną kochankę Anthonego, ale w życiu nie pomyślałam, że może Kristen wrócić i nią zostać :P A zanosi się na to, dziś już Kristen poufale "Tony" zwracała się do niego:) A swoją drogą niezły jest :zeby: :zeby:
Sad but true
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Tiril pisze:Moim zdaniem Amber za bardzo cacka się z Deaconem. Nie powinna wdawać się z nim w dyskusje, np o tym, czy Rick zaspokaja jej potrzeby w łóżku czy nie ::ysz::
Ale to cała Amber :!: Po zakończeniu rozmowy jeszcze się uśmiechnęła tak, jakby się jej podobało ::kwasny:: Mnie bardzo podobało się określenie mojego dziadka względem Amber: Kija a gonić, bo to ona jest wszystkiemu winna. Nie umie się zdecydować, powiedziałaby tak albo tak, a nie...

Brooke miała dziś fajną fryzurkę :serce: No, i ciekawe, co zdziała Kristen :zeby:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

A mi się podoba Deacon, przynamniej jest śmiesznie jak całą bandą Foresterów z Bridget na czele kieruje jak chce :lol:
Nie podoba mi się zachowanie Amber w stosunku do Deacona. Sprawia jej to radość te ciągłe wysłuchiwanie jak to Deacon ja kocha, a powinna go ignorować, tak na pewno się go nigdy nie pozbędzie, a może nie chce tego. Niby ciągle się irytuje ale w gruncie rzeczy podoba się jej to... :roll:
Awatar użytkownika
Tiril

Szogunka pisze:Tril, myślę że niestety Amber czuje do Deacona więcej niż chiałaby się przyznać, stąd to "uleganie mu i cackanie się z nim".
Jeśli tak to ma pecha chyba w miłości. Nie może być nigdy szczęśliwa z jednym facetem, zawsze musi dokonywać wyborów. A to Sidżej, a to Deacon.
Sad but true
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Też zwróciłam uwagę na fryzurkę Brooke! Cudo. I cieszę się, że znów lubię oglądać modę. Nowe osoby w obsadzie? :D Szybsza akcja? Nieważne, odcinki spoks. I sally, dla której ochroniarze FC to betka. :P
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

A zauwazyliście, że Sophia spogląda na Clarka często? może z tego też coś będzie?:)
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Żeby coś z tego było, bo bidulek, żyje jak zakonnik.
Awatar użytkownika
Tiril

No, faktycznie ostatnio nie może narzekać na nadmiar kobiet w swoim życiu. Po Patsy chyba nie miał nikogo :P
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber chyba zapomniała przez co kiedyś przechodziła i teraz znowu do tego wraca . Zamiast odrazu powiedzieć Rickowi o tym tatuażu i mieć to z głowy to ta robi z tego wielką tajemnice ::plask wczolo: A później się dziwi ,że nikt jej nie wierzy.

Mi osobiście fryzura Brooke jakoś się nie podobała , wolę ją w prostych włosach .
Zablokowany