Niestety ostatnio przegapiam wszystko z tego serialu, możesz rozwinąć co się stało?!Damians pisze: Nareszcie zobaczyliśmy Panią Goździkową![]()
![]()
Kłótnia Moniki & Gabrieli - wprost rewelacyjna![]()
![]()
A Rysio to zwierzę...![]()
Dosyć ciekawy odcinek.
Klan
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pani Goździkowa - to matka przyrodniego brata Bożenki, przypadkiem Graża spotkała ją w sklepie. Ale mi chodziło nie o nią ( w sensie matki brata Bożenki) tylko tej Goździkowej z reklamy
Moni ma wąty do Gabrieli, ponieważ ona zaangażowała swojego faceta - Romana ( tego, którym Moni była kiedyś zainteresowana) do pomocy przy zaadoptowaniu wnętrza w starym magazynku w ich restauracji. Daniel ma tam otworzyć filię swojej firmy turystycznej.
I właśnie Moni o to zrobiła Gabrieli awanturę, że wszędzie musi "pchać" swojego faceta
Obie panie trochę pokrzyczały na siebie, ale bardzo poprawnie tak jak to w Klanie
i w kulminacyjnym momencie, kiedy Moni była już czerwona ze złości wszedł Feli i zabrał ją na kawę. Emocje opadły.
A tak na marginesie, to Daniel zatrudnił Jowitę ( to ta kobieta, która wyrolowała Michała i spółkę), oj podejrzewam, ze zapowiada się afera...
Rysio gadał jakieś bzdury, nie pamiętam o co dokładnie chodziło, a Graża do niego tekst: Dzisiaj mamy dzień dobroci dla zwierząt?
Jeszcze powiem Ci, że Bożenka jedzie do Anglii na obóz językowy i namalowała na ścianie pod plakatem kalendarz i odlicza dni do wyjazdu, ale sprytna Kasia odkryła jej bohomazy i powiedziała wszystko mamusi

Moni ma wąty do Gabrieli, ponieważ ona zaangażowała swojego faceta - Romana ( tego, którym Moni była kiedyś zainteresowana) do pomocy przy zaadoptowaniu wnętrza w starym magazynku w ich restauracji. Daniel ma tam otworzyć filię swojej firmy turystycznej.
I właśnie Moni o to zrobiła Gabrieli awanturę, że wszędzie musi "pchać" swojego faceta
Obie panie trochę pokrzyczały na siebie, ale bardzo poprawnie tak jak to w Klanie
A tak na marginesie, to Daniel zatrudnił Jowitę ( to ta kobieta, która wyrolowała Michała i spółkę), oj podejrzewam, ze zapowiada się afera...
Rysio gadał jakieś bzdury, nie pamiętam o co dokładnie chodziło, a Graża do niego tekst: Dzisiaj mamy dzień dobroci dla zwierząt?
Jeszcze powiem Ci, że Bożenka jedzie do Anglii na obóz językowy i namalowała na ścianie pod plakatem kalendarz i odlicza dni do wyjazdu, ale sprytna Kasia odkryła jej bohomazy i powiedziała wszystko mamusi
- Adex-fan Brooke
No to akcja pełną parą
jednak trochę daleko do akcji z Morgan,Deaconem,Amber,Brooke...
Co do Goździkowej coś mi się przypomniało więc napiszę to w temacie o reklamach 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ciekawe, kiedy Ela była u fryzjera
Dobrze, że przynajmniej Ciocia Stasia to zauważyła, bo już myślałem, że robią z nas głupków - w pierwszej scenie ma długie włosy, a w następnej krótkie
Ale przyznam, ze nawet ładnie Eli w tych włosach
Jaki ten Klan się zrobił tragiczny, najpierw śmierć Micha, później umierający Władzio a teraz jeszcze pan Janusz
Aż sie zdziwiłem jak go zobaczyłem na tej kanapie...
Rysio chce depilować nogi
Mam nadzieję, że to tylko fragment wyrwany z kontekstu, bo jakby pani Kruk to zobaczyła, a nie daj Boże pani Sowińska
Dni, a raczej odcinki Klanu byłyby policzone 
Dobrze, że przynajmniej Ciocia Stasia to zauważyła, bo już myślałem, że robią z nas głupków - w pierwszej scenie ma długie włosy, a w następnej krótkie
Ale przyznam, ze nawet ładnie Eli w tych włosach
Jaki ten Klan się zrobił tragiczny, najpierw śmierć Micha, później umierający Władzio a teraz jeszcze pan Janusz
Rysio chce depilować nogi
- Adex-fan Brooke
Władzio jest w hospicium u Doroty, umiera, wszyscy kolejno go odwiedzają.
Janusza odwieźli do szpitala bo miał zapaść w swoim mieszkaniu.
Ryśku w reklamie następnego odcinka porównywał owłosienie własnej nogi z owłosieniem nogi Bożenki.
Janusza odwieźli do szpitala bo miał zapaść w swoim mieszkaniu.
Ryśku w reklamie następnego odcinka porównywał owłosienie własnej nogi z owłosieniem nogi Bożenki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Biedny Władzio-no ale musieli tak bo aktor umarł
Na pewno nie są pokazane te odwiedziny
Biedna Bożenka
Biedna Bożenka
Nie widzimy odwiedzin, tylko jak Lubiczowie stoją przed drzwiami jego pokoju i się przygotowują, przestępują z nogi na nogę itd.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Nelya
- Adex-fan Brooke
Widziałem że z nogami Czesi i to chyba miało być smieszne czy jak?
Dziś zerknąłem i widzę że beznadzieja nadal 
Nuda, nuda, nuda!!!! Kiedy w końcu zacznie się coś ciekawego dziać? Mnie już od dawna ten serial usypia. Zerkam czasem, jak nie mam nic do roboty między Modą i Pierwszą Miłością i z tego co widzę to jest coraz gorzej z Klanem. Moim zdaniem wypalił się i powinni już go zdjąć z anteny.
La vita e bella!