Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze: Nareszcie zobaczyliśmy Panią Goździkową ::cojest:: ::jezyk::

Kłótnia Moniki & Gabrieli - wprost rewelacyjna :serce: ::jezyk::

A Rysio to zwierzę... ::cojest::
Dosyć ciekawy odcinek.
Niestety ostatnio przegapiam wszystko z tego serialu, możesz rozwinąć co się stało?!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pani Goździkowa - to matka przyrodniego brata Bożenki, przypadkiem Graża spotkała ją w sklepie. Ale mi chodziło nie o nią ( w sensie matki brata Bożenki) tylko tej Goździkowej z reklamy ::cojest:: ::jezyk::

Moni ma wąty do Gabrieli, ponieważ ona zaangażowała swojego faceta - Romana ( tego, którym Moni była kiedyś zainteresowana) do pomocy przy zaadoptowaniu wnętrza w starym magazynku w ich restauracji. Daniel ma tam otworzyć filię swojej firmy turystycznej.
I właśnie Moni o to zrobiła Gabrieli awanturę, że wszędzie musi "pchać" swojego faceta ::cojest:: ::jezyk::
Obie panie trochę pokrzyczały na siebie, ale bardzo poprawnie tak jak to w Klanie ::plask wczolo: i w kulminacyjnym momencie, kiedy Moni była już czerwona ze złości wszedł Feli i zabrał ją na kawę. Emocje opadły.
A tak na marginesie, to Daniel zatrudnił Jowitę ( to ta kobieta, która wyrolowała Michała i spółkę), oj podejrzewam, ze zapowiada się afera...

Rysio gadał jakieś bzdury, nie pamiętam o co dokładnie chodziło, a Graża do niego tekst: Dzisiaj mamy dzień dobroci dla zwierząt? ::cojest:: ::jezyk::

Jeszcze powiem Ci, że Bożenka jedzie do Anglii na obóz językowy i namalowała na ścianie pod plakatem kalendarz i odlicza dni do wyjazdu, ale sprytna Kasia odkryła jej bohomazy i powiedziała wszystko mamusi ::rad::
::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

No to akcja pełną parą ::loll:: jednak trochę daleko do akcji z Morgan,Deaconem,Amber,Brooke... :zeby: Co do Goździkowej coś mi się przypomniało więc napiszę to w temacie o reklamach ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cathin

Post autor: Cathin »

Ej, Ej, to Rysiek zapytał, czy to jest dzień dobroci dla zwierząt :D

A Kasia to mały konfident :D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Z tą Jowitą też dziwnie: taka przedsiębiorcza, rozkręci każdy interes, istna bizneswomen, a ciągle się gdzieś "podczepia". Może nie jest taka dobra?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A ja mam przeczucie, że Daniel będzie miał przez nią jeszcze większe problemy niż Michał.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ciekawe, kiedy Ela była u fryzjera ::chytry::
Dobrze, że przynajmniej Ciocia Stasia to zauważyła, bo już myślałem, że robią z nas głupków - w pierwszej scenie ma długie włosy, a w następnej krótkie ::jezyk::
Ale przyznam, ze nawet ładnie Eli w tych włosach ::jezyk::

Jaki ten Klan się zrobił tragiczny, najpierw śmierć Micha, później umierający Władzio a teraz jeszcze pan Janusz ::ke:: Aż sie zdziwiłem jak go zobaczyłem na tej kanapie...

Rysio chce depilować nogi ::ke:: Mam nadzieję, że to tylko fragment wyrwany z kontekstu, bo jakby pani Kruk to zobaczyła, a nie daj Boże pani Sowińska ::bojesie:: ::bojesie:: Dni, a raczej odcinki Klanu byłyby policzone ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

O co chodzi z Władziem, Januszem, Rysiem?!
Abec

Post autor: Abec »

Władzio jest w hospicium u Doroty, umiera, wszyscy kolejno go odwiedzają.

Janusza odwieźli do szpitala bo miał zapaść w swoim mieszkaniu.

Ryśku w reklamie następnego odcinka porównywał owłosienie własnej nogi z owłosieniem nogi Bożenki.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Biedny Władzio-no ale musieli tak bo aktor umarł :( Na pewno nie są pokazane te odwiedziny ::kwasny::
Biedna Bożenka ::kwasny::
Abec

Post autor: Abec »

Nie widzimy odwiedzin, tylko jak Lubiczowie stoją przed drzwiami jego pokoju i się przygotowują, przestępują z nogi na nogę itd.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Wcale się nie dziwię, że Renata z Antkiem mają problemy małżeńskie - spędzają ze sobą 24 h na dobę ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Nelya

Post autor: Nelya »

Chyba nie z nogami Bożenki, tylko Cesi? :)

Ostatnio znów oglądam klan. Przez wakacje planuję regularny kontakt z powtórkami :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Widziałem że z nogami Czesi i to chyba miało być smieszne czy jak? ::loll:: Dziś zerknąłem i widzę że beznadzieja nadal ::plask wczolo:
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Nuda, nuda, nuda!!!! Kiedy w końcu zacznie się coś ciekawego dziać? Mnie już od dawna ten serial usypia. Zerkam czasem, jak nie mam nic do roboty między Modą i Pierwszą Miłością i z tego co widzę to jest coraz gorzej z Klanem. Moim zdaniem wypalił się i powinni już go zdjąć z anteny.
La vita e bella!
ODPOWIEDZ