Bieżące odcinki cz. 1
-
Ryan Lavery
Widzieliście dziś minę Kristen i jej wytknięty język jak Ridge, powiedział jej, że ją kocha??? Hahaha..
Taylor jak zawsze chciała "uszczęśliwiać" wszystkich na siłę swoją perfekcyjną rodzinką, dobrze że Kristen poszła na imprezę. A Sally i Clarke byli dziś boscy!!!! Każda sekunda z nimi była świetna!!! Oby udało się Sally nakopać Forresterom! 
Amber podczas masażu zasypia i fantazjuje o Deaconie.Sama niewie co się z nią dzieje.Nagle dzwoni Deacon i prosi ją aby przyjechała wraz z dzieckiem.Kristen wybiera się na przyjęcie z Tonym .Odwiedza ją Sofia i mówi jej ,żeby zostawiła Tonego w spokoju bo to jej kochanek.Między paniami wywiązuje się bójka.Ridge je rozdziela i prosi Kristen aby nieszła tam.Dziewczyna go jednak nie słucha.Sofia zauważa na przyjęciu Kristen z Tonym gdy ci się przytulają.Jest bardzo zła.
Team Hunter:)A jak!
-
Dawidek
- Administrator
"Bo ona jest piekniejsza ode mnie" - czy coś w stylu, dzisiejsze słowa Ridge'a.
Ridge i Taylor niepotrzebnie zabronili Kristen pójść na tę imprezę. Ale dobrze, że rozdzielili obie kobiety. Mam wrażenie, że Sophia sobie ubzdurała, że jest dziewczyną Antonio. A ona dla niego jest tylko wspólniczką. Tak mi się wydaje.
Amber myśli o Deacon'ie. Nie dziwię jej się, w końcu on zajmuje jej pół życia swoją natarczywością. Nie mogę wykluczyć te ,zę ona ma do niego trochę sympatii. W końcu próbowała go odmienić.
Sally zaczyna rządzić Tony'm. Stawia mu warunki dotyczące życia prywatnego.
On słusznie jej wytknął, że nie jest jej własnością. 
Ridge i Taylor niepotrzebnie zabronili Kristen pójść na tę imprezę. Ale dobrze, że rozdzielili obie kobiety. Mam wrażenie, że Sophia sobie ubzdurała, że jest dziewczyną Antonio. A ona dla niego jest tylko wspólniczką. Tak mi się wydaje.
Amber myśli o Deacon'ie. Nie dziwię jej się, w końcu on zajmuje jej pół życia swoją natarczywością. Nie mogę wykluczyć te ,zę ona ma do niego trochę sympatii. W końcu próbowała go odmienić.
Sally zaczyna rządzić Tony'm. Stawia mu warunki dotyczące życia prywatnego.
- PetroPython
Pięknie się Sofia wydzierała po hiszpańsku na Kristen
Jak mówi po angielsku, to słychać, że bez akcentu. Ale to w końcu latynoska
Z charakteru na pierwszy rzut oka - skrzyżowanie Carmen i Morgan
Ridge wygląda coraz gorzej; dzisiaj na grzbecie miał fatalny sweterek i wstrętne gacie
Poza tym jakby się postarzał
Ale zachowanie wobec siostry również idiotyczne
Ta jego zadziorność, robienie sobie kpin z Kristen przy Sofii
Dopiero się troskliwy braciszek znalazł, Sally nie gryzie, przecież wszscy o tym wiedzą
A poważnie, to co mogłaby zrobić Kristen
Wyprosić ją za pomocą ochrony - nic więcej
Zresztą może jej nie zauważyć wśród tłumu. A ten panikuje, jakby ziemia się miała zaraz rozstąpić
Amber ostatnio marzy i marzy
I te marzenia są coraz to nudniejsze. Proszę, proszę myślałem, że Amber w ogóle nie pozwoli masażyście na masaż z powodu łaskotek, a tu nam się zrelaksowała do tgo stopnia, żeby zasnąć
Bridget już całe wieki przesiaduje w tej szkole
Ile ona jeszcze będzie tam siedzieć
Mam nadzieję, że szybko wróci, bo Deacon coraz bardziej dziwaczeje dzięki licznym monologom
[ Dodano: 2007-06-08, 22:59 ]
Ridge wygląda coraz gorzej; dzisiaj na grzbecie miał fatalny sweterek i wstrętne gacie
Amber ostatnio marzy i marzy
Bridget już całe wieki przesiaduje w tej szkole
[ Dodano: 2007-06-08, 22:59 ]
Mnie się podoba taka zwariowana odmiana w MNSTiril pisze:Ostatnie odcinki przypominają mi latynoską telenowelę
Pierwszy odcinek wymęczyłam. Mam dość Ricka, Amber i Deacona. Porywa mnie świeżość wątku : Tony - Kristen - Sofija
. Ciekawe, czy rzeczywiście da im popalić? Nie wygląda na groźną. Szła zabić Tony`ego, a wylądowała w garderobie, by się przebrać.
Ale kobiet nie należy lekceważyć
Ale kobiet nie należy lekceważyć
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...