Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Przynajmnie raz baciszek i bratowa mogli się nie wtrącać. Może Sofia zniszczyła by jej całą sukienkę.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja polubiłam Sofię lecz Tony i Kristen denerwują mnie
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

GL forever pisze:Jakiś Tomasz Magiel pisze teraz teksty do Mody ::jezyk::
Ave! :: bow :: Może wreszcie skończą się te notoryczne pomyłki i ulubione powiedzonko wszystkich bohaterów: "jeszcze dziś...". ::kwasny::
Może ktoś streścić dzisiejsze odcinki? Znowu nie mogłem oglądać. Ech... ::kwasny::
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Widzieliście dziś minę Kristen i jej wytknięty język jak Ridge, powiedział jej, że ją kocha??? Hahaha.. :lol: :lol: :lol: Taylor jak zawsze chciała "uszczęśliwiać" wszystkich na siłę swoją perfekcyjną rodzinką, dobrze że Kristen poszła na imprezę. A Sally i Clarke byli dziś boscy!!!! Każda sekunda z nimi była świetna!!! Oby udało się Sally nakopać Forresterom! :)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

:mrgreen: A więc tak Cosmo:
Amber podczas masażu zasypia i fantazjuje o Deaconie.Sama niewie co się z nią dzieje.Nagle dzwoni Deacon i prosi ją aby przyjechała wraz z dzieckiem.Kristen wybiera się na przyjęcie z Tonym .Odwiedza ją Sofia i mówi jej ,żeby zostawiła Tonego w spokoju bo to jej kochanek.Między paniami wywiązuje się bójka.Ridge je rozdziela i prosi Kristen aby nieszła tam.Dziewczyna go jednak nie słucha.Sofia zauważa na przyjęciu Kristen z Tonym gdy ci się przytulają.Jest bardzo zła.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dobra duszyczka Misia jak zwykle w pogotowiu. :: bow ::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Sofija wydaje mi się komiczna, zamiast tajemnicza i złowroga (jaka w zamierzeniu chyba miała być)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

"Bo ona jest piekniejsza ode mnie" - czy coś w stylu, dzisiejsze słowa Ridge'a. ::loll::
Ridge i Taylor niepotrzebnie zabronili Kristen pójść na tę imprezę. Ale dobrze, że rozdzielili obie kobiety. Mam wrażenie, że Sophia sobie ubzdurała, że jest dziewczyną Antonio. A ona dla niego jest tylko wspólniczką. Tak mi się wydaje.
Amber myśli o Deacon'ie. Nie dziwię jej się, w końcu on zajmuje jej pół życia swoją natarczywością. Nie mogę wykluczyć te ,zę ona ma do niego trochę sympatii. W końcu próbowała go odmienić.
Sally zaczyna rządzić Tony'm. Stawia mu warunki dotyczące życia prywatnego. ::plask wczolo: On słusznie jej wytknął, że nie jest jej własnością. :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cosmo pisze:Dobra duszyczka Misia jak zwykle w pogotowiu. :: bow ::
Fajnym ludziom miło pomagać :wink: ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Marisa

Post autor: Marisa »

Coraz więcej w MNS mojego ukochanego hiszpańskiego :serce:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ostatnie odcinki przypominają mi latynoską telenowelę ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Pięknie się Sofia wydzierała po hiszpańsku na Kristen :serce: Jak mówi po angielsku, to słychać, że bez akcentu. Ale to w końcu latynoska :!: Z charakteru na pierwszy rzut oka - skrzyżowanie Carmen i Morgan ::rad::
Ridge wygląda coraz gorzej; dzisiaj na grzbecie miał fatalny sweterek i wstrętne gacie ::ysz:: Poza tym jakby się postarzał :lol: Ale zachowanie wobec siostry również idiotyczne ::kwasny:: Ta jego zadziorność, robienie sobie kpin z Kristen przy Sofii ::plask wczolo: Dopiero się troskliwy braciszek znalazł, Sally nie gryzie, przecież wszscy o tym wiedzą ::jezyk:: A poważnie, to co mogłaby zrobić Kristen :?: Wyprosić ją za pomocą ochrony - nic więcej :!: Zresztą może jej nie zauważyć wśród tłumu. A ten panikuje, jakby ziemia się miała zaraz rozstąpić :roll:
Amber ostatnio marzy i marzy ::rad:: I te marzenia są coraz to nudniejsze. Proszę, proszę myślałem, że Amber w ogóle nie pozwoli masażyście na masaż z powodu łaskotek, a tu nam się zrelaksowała do tgo stopnia, żeby zasnąć :mrgreen:
Bridget już całe wieki przesiaduje w tej szkole ::ke:: Ile ona jeszcze będzie tam siedzieć :?: Mam nadzieję, że szybko wróci, bo Deacon coraz bardziej dziwaczeje dzięki licznym monologom ::krzyw::

[ Dodano: 2007-06-08, 22:59 ]
Tiril pisze:Ostatnie odcinki przypominają mi latynoską telenowelę ::kwasny::
Mnie się podoba taka zwariowana odmiana w MNS :serce:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Tak wogóle to co on sobie wyobraża. Przez niego Kristen nigdy nikogo nie pozna.
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ten cały wątek Amber z Deaconem jest maganudny. ::kwasny:: Już mi się nie chce tego oglądać. Wiedziałam, że ona tylko wtedy MYŚLI o Deaconie, wiedziałam! :D Nie dałam się nabrać. :P
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Pierwszy odcinek wymęczyłam. Mam dość Ricka, Amber i Deacona. Porywa mnie świeżość wątku : Tony - Kristen - Sofija :serce: . Ciekawe, czy rzeczywiście da im popalić? Nie wygląda na groźną. Szła zabić Tony`ego, a wylądowała w garderobie, by się przebrać. :lol:
Ale kobiet nie należy lekceważyć :mrgreen:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany