Bieżące odcinki cz. 1
-
Gabra-Sheila
Sofia robi furrorę. Ten wątek zdecydowanie jest teraz najświeższy, a co za tym idzie najciekawszy. Mam nadzieję, że za kilka odcinków będę mógł stwierdzić, że Sofia została moją oblubienicą i strąciła Amber z pierwszego miejsca na podium. Najbardziej irytuje mnie Kristen, która zresztą wygląda, i trochę nawet zachowuje się jak starsza o 10 lat Kimberly.
Taylor <3
Kristen i Tony`ego wątek bardzo naciągany. Poszła do niego w interesach, od razu tak długo rozmawiali, robili kolację, tańczyli, położył usta na jej ustach?
Mało realistyczne.
Mało realistyczne.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Może poprostu chcę przyspieszyć akcję z nimiRoxi pisze:Kristen i Tony`ego wątek bardzo naciągany. Poszła do niego w interesach, od razu tak długo rozmawiali, robili kolację, tańczyli, położył usta na jej ustach?
Mało realistyczne.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Szczerze to oglądam Modę tylko dla wątku Amber,bo inne zupełnie mnie nie interesują,ale muszę przyznać,że wątek Kristen&Tony zaczyna robić się ciekawy
Mam nadzieję,że tych dwoje będzie razem,bo chyba polubię Kristen,co do Sofi to za mało ją znam,żeby cokolwiek powiedzieć,bo póki co nie wiemy o niej nic.Kristen ostatnio miała wstrętną fryzurę w ten warkocz.Ble jak można wiązać włosy w warkocz??Za to jak rozpuści włosy to nawet ładna jest 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
No to już obejrzałam sobie wszystkie odcinki i jestem na bieżąco
Ojj działo się działo... a moja mam nadal twierdzi, że nawet jakbym rok nie oglądała to bym nic nie przegapiła, no cóż... ja po tygodniu nie bardzo byłam w temacie, a co dopiero rok
No, a co do odcinków to powiem tak: świetny wątek z Kristen się zaczyna
A co do Amber to ja już nie wiem w końcu co ona czuje do Ricka, a co do Deacona... 
No, a co do odcinków to powiem tak: świetny wątek z Kristen się zaczyna
Własnie obejrzałam odcinki!Ridge mnie wkurzył. Jego siostra nie ma 6 lat tylko jest dorosła. A on się zachowuje jak jej ojciec lub starszy o 10 lat brat. Dobrze że Kristen postawiła na swoim. A Sofia...Może byc niebezpieczna
kolejna trochę niezrównoważona w naszym serialiku. A co do Amber...Do niej zawsze mam rację. Od początku wiedziałam że Deacon nie jest jej obojętny!Czyżby wolała go od Ricka??Zapowiadają się ciekawe akcje!
-
GL Forever