Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Tyle się tu działo, a ja od dwóch tygodni nie oglądałam Mody :( To chyba moja najdłuższa przerwa w oglądaniu...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Boże! Ja bym tyle nie wytrzymał! :shock:
Awatar użytkownika
paulincia

dominik pisze:Boże! Ja bym tyle nie wytrzymał! :shock:
Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli... :( Ale przeczytałam sobie wszystko, więc jestem tak jakby na bieżąco....
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Paulinciu właśnie się zastanawiałam czemu Cię niema!Dobrze,że wróciłaś :D A swoją drogą nutelki też dawno niewidziałam :( ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Uwielbiam trójkat Kristen-Tony-Sofia :serce: Świetny drugi odcinek! :mrgreen: Sally wreszcie zadowolona :zeby: I ma z czego! ::ok:: Tony jest rewelacyjnym projektantem, choć go mało jeszcze znam ::jezyk:: Kirsten okiwała Ridge'a ::cojest:: Brawo! Bo Ridge niedobry brat jest, ale da mu rady umknąć ::loll::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Sofia robi furrorę. Ten wątek zdecydowanie jest teraz najświeższy, a co za tym idzie najciekawszy. Mam nadzieję, że za kilka odcinków będę mógł stwierdzić, że Sofia została moją oblubienicą i strąciła Amber z pierwszego miejsca na podium. Najbardziej irytuje mnie Kristen, która zresztą wygląda, i trochę nawet zachowuje się jak starsza o 10 lat Kimberly.
Taylor <3
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Kristen i Tony`ego wątek bardzo naciągany. Poszła do niego w interesach, od razu tak długo rozmawiali, robili kolację, tańczyli, położył usta na jej ustach?
Mało realistyczne.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Roxi pisze:Kristen i Tony`ego wątek bardzo naciągany. Poszła do niego w interesach, od razu tak długo rozmawiali, robili kolację, tańczyli, położył usta na jej ustach?
Mało realistyczne.
Może poprostu chcę przyspieszyć akcję z nimi :zeby: Ten wątek jest zbyt naciągany.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mówią że "Moda.." się wlecze a jak przyśpieszy to też źle ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ten wątek jest cudowny! Od przydługich codziennych dylematów Amber, zęby bolą. Jakiś inny wątek? Nie kojarzę. Ja jestem zadowolona!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Szczerze to oglądam Modę tylko dla wątku Amber,bo inne zupełnie mnie nie interesują,ale muszę przyznać,że wątek Kristen&Tony zaczyna robić się ciekawy :) Mam nadzieję,że tych dwoje będzie razem,bo chyba polubię Kristen,co do Sofi to za mało ją znam,żeby cokolwiek powiedzieć,bo póki co nie wiemy o niej nic.Kristen ostatnio miała wstrętną fryzurę w ten warkocz.Ble jak można wiązać włosy w warkocz??Za to jak rozpuści włosy to nawet ładna jest :D
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
paulincia

No to już obejrzałam sobie wszystkie odcinki i jestem na bieżąco ::rad:: Ojj działo się działo... a moja mam nadal twierdzi, że nawet jakbym rok nie oglądała to bym nic nie przegapiła, no cóż... ja po tygodniu nie bardzo byłam w temacie, a co dopiero rok ::plask wczolo:

No, a co do odcinków to powiem tak: świetny wątek z Kristen się zaczyna ::rad:: A co do Amber to ja już nie wiem w końcu co ona czuje do Ricka, a co do Deacona... :roll:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

paulincia pisze: A co do Amber to ja już nie wiem w końcu co ona czuje do Ricka, a co do Deacona... :roll:
Ona chyba sama tego nie wie
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Własnie obejrzałam odcinki!Ridge mnie wkurzył. Jego siostra nie ma 6 lat tylko jest dorosła. A on się zachowuje jak jej ojciec lub starszy o 10 lat brat. Dobrze że Kristen postawiła na swoim. A Sofia...Może byc niebezpieczna :twisted: kolejna trochę niezrównoważona w naszym serialiku. A co do Amber...Do niej zawsze mam rację. Od początku wiedziałam że Deacon nie jest jej obojętny!Czyżby wolała go od Ricka??Zapowiadają się ciekawe akcje!
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Odcinek bardzo rozśpiewany 8) Jak ten gościu powiedział - ona nie żyje - to powiało strasznym kiczem ::jezyk::
Zablokowany