Bieżące odcinki cz. 1
- ***AmBeR94***
Hehe...gdyby Amber nie mówiła na głos,to by nie było wiadomo o czym myśli i o co biega...a tak poza tym to się zgadzamdominik pisze:Tiril masz racje to gadanie do siebie nie raz tak mnie wnerwia. Osobiście nie znam osoby gadającej do siebie. W myślach to co innego, ale na głos ech...
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
- ***AmBeR94***
Masz całkowitą rację...Amber,rzucaj tego dziecioła Ricka!!!Cosmo pisze:Stephanie ma dar przekonywania.Bridget powinno dać do myślenia to że jej macocha przyszła z dyktafonem by nagrać Deacona. Powinna podjąć jakieś działania by upewnić się czy jej małżeństwo jest trwałe.
Widać Amber naprawdę czuje coś do Deacona.Niech rzuca tego bachora Ricka.
- ***AmBeR94***
Te sceny Amber i Decona były takie...pełne pożądania
Widac,że Deacon ją pociaga fizycznie,ale kocha Ricka.Na dłuższą metę kiedy namiętność by zgasła to co by ich łączyło?Chyba tylko kłótnie i dziecko,bo oboje mają niezły temperament
Fajnie,że Kristen jest szczęśliwa i układa się jej z Tonym
Oboje zasługują na siebie.Ta jej mina kiedy zobaczyła go bez koszulki 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Amber mało tego ,że oszukuje samą siebie to i przy okazji Rick, Deacona i całą reszte. Dziewczyna powinna się zdecydować , albo przyłożyć Deaconowi , albo pożegnać się z Rickiem . A jej zachowanie w restauracji już wogóle mnie rozłożyło na łopatki ,,spotkać się z taką osobą jak Deacona '' ( coś w tym stylu mówiła do tej swojej koleżenki ). A przepraszam bardzo ,a skąd ona pochodzi ,że z takim obrzydzeniem mówi o nim . To ,że wpakowała się do rodziny Forresterów i nosi takie samo nazwisko nie robi z niej damy czy Bóg wie kogo .
Stephani zbyt nerwowo zakończyła dyskusję z Deaconem .
Bridget od dzisiejszego odcinka zaczyna dostrzegać ,że coś jest nie tak . Plus dla niej .
Bridget od dzisiejszego odcinka zaczyna dostrzegać ,że coś jest nie tak . Plus dla niej .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- ***AmBeR94***
Masz całkowitą rację!!!Robi pisze:Amber mało tego ,że oszukuje samą siebie to i przy okazji Rick, Deacona i całą reszte. Dziewczyna powinna się zdecydować , albo przyłożyć Deaconowi , albo pożegnać się z Rickiem . A jej zachowanie w restauracji już wogóle mnie rozłożyło na łopatki ,,spotkać się z taką osobą jak Deacona '' ( coś w tym stylu mówiła do tej swojej koleżenki ). A przepraszam bardzo ,a skąd ona pochodzi ,że z takim obrzydzeniem mówi o nim . To ,że wpakowała się do rodziny Forresterów i nosi takie samo nazwisko nie robi z niej damy czy Bóg wie kogo .![]()
-
Wercia_Taylor
- katarzynka
- ***AmBeR94***
Hehe....
Amber tylko tak sobie wmawia,ze kocha Ricka,a tak naprawdę jest szalenie zakochana w Deaconie(On nie jest głupkiem!!!).Irma pisze:Dziś całkowicie straciłam ostatnie resztki szacunku dla Amber. Najpierw mówi że kocha Ricka i z nim zostanie a potem rzuca się jak gdyby nigdy nic na tego głupka Deacona![]()
Zdziwiły mnie dzisiaj słowa Clarke'a, że kocha i będzie kochał Kristen, i ta jego troska o nią, gdy rozmawiał z Tony'm. Wczoraj Clark z Sofią musieli być nieźle zazdrośni o Kristen i Tone'go. A jeszcze dodam, jak to była mowa, że Ridge myślał, że Taylor jest w ciąży, to moja babcia mówi: "to może znowu będą mieli bliźniaki i będą mieli piątkę dzieciaków"