Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Końcówka 2 odcinka pokazuje jak nierealistyczne są amerykańskie opery mydlane. Bridget miała wypadek i nie został on pokazany. Nawet porządnego huku nie było, tylko potem pokazali Bridget z rozcietą głową. Gdyby to była brytyjska opera mydlana, na pewno pokazali by taki wypadek , że hej ::jezyk:: Brooke jak zwykle była wkurzająca ::kwasny::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Było do przewidzenia że bedzie wypadek z Bridget. Ja na samym poczatku to nie wiedziałam czy ten wypadek był czy go nie było ::kwasny:: Bridget tylko wytrzesczyła oczy i tyle dopiero jak Deacon wyszedł z samochodu to poznałam. Bridget fajnie zagrała złość na Deacona
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

Czemu wciąż powtarzane są te same schematy? nawet pół roku temu był podobny wypadek z macy alexander, która była wściekła na thorne'a, teraz to samo ale w wykonaniu bridget i deacona. Fajnie było pokazane, 3 krzaczki, wygieta klapa od przodu samochodu i brodget z ketchupem na policzku... :/
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Irma pisze: Bridget fajnie zagrała złość na Deacona
::ok:: ::ok:: Zgadzam się z Tobą ::ok:: . Zal mi Bridget... :( :(
A Tony&Kristen to naprawdę świetnie dobrana para! Pasują do siebie ::ok:: ::ok::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Odcinki bardzo fajne. Bridget doskonale wczuła się w sytuacje, była bardzo przekonywująca. Nie wiedziałem, że u nich jest tak późno. Myślałem to 19, ewentualnie 20 godzina.
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Biedna Bridget. :( Nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak podle i jaka upokorzona czułabym się na jej miejscu. Amber rzeczewiście była niepotrzebna w domu Bridget jak przyjechała z Rickiem, wiadomo przecież, że była ona najmniej odpowiednią osobą do pocieszania Bridget i mogła ją tylko rozłościć a po co prowokować sytuacje. Nie podobało mi się też jak Deacon ją pocałowal a ona nawet się nie broniła. To było bardzo nie fair w stosunku do Bridget a niby tak ją broni. ::kwasny::
Deacon wreszcie usłyszał parę słow prawdy o sobie od Bridget. To co zrobił było delikatnie mówiąc podłe. ::kwasny::

Kristen i Tony nudni jak flaki z olejem. :ziewam: :ziewam:
Awatar użytkownika
dominik

Tony i Kristen pasują do siebie :serce: i dzisiaj bardzo dobrze to udowodnili. Brooke jak zwykle ma wąty do Amber. Raz, że nic nie robi w sprawie Bridget, a dwa, że tak jakby dzięki niej Bridget poznała prawdę i jest już nie potrzebna. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Fajnie, że Kristen poleciała z Tonym do Miami. Jak powiedzieli o tej spóźnionej pasażerce, to domyśliłam się, że chodzi o Kristen ::rad::
Wypadek Bridget był rzeczywiście dziwnie i nieprzekonywająco pokazany... :nie:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Naszej Amber nigdy nic nie wychodzi . Obiecała Deaconowi ,że pomoże mu przekonać Bridget ,że ten ją kocha ,ale zamiast tego doprowadziła do rozpadu ich małżeństwa . Oczywiście nie mówie ,że źle zrobiła , tylko stwierdzam fakt ,że jak zwykle wyszło na odwrót ::loll::
A ten całus Deacona i Amber ... ::chytry:: Jak widać młoda pani Forrester nie miała nic przeciwko ::plask wczolo:
Para Kristen i Tony fajna ale nuda . Mam nadzieję ,że coś w końcu zacznie się dziać.
Brooke miała po przyjeździe do domku na plaży fajny fryz.
Awatar użytkownika
dominik

Ani huku, ani nawet krzyku Bridget. Nie przłożyli się do realistycznego przedstawienia wypadku.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Bridget odziedziczyła chyba 'sposób złoszczenia się' po Thornie 8)

Szkoda, że pocałunek Kristen i Tonego nie skończył sie jakąś pikantną sceną w toalecie samolotu ::jezyk:: Przynajmniej coś odmiennego od kombinacji Rick-Amber-Deacon-Bridget.

W poniedziałek będzie pewnie ciekawy odcinek - w końcu Brooke i Amber zostały same w domku :twisted:
Awatar użytkownika
dominik

Brooke po pojawieniu się w domku Taylor miała fryzurę jakby Thorne walnąlby ją w głowe od tyłu.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

No tak, po takich odcinkach jak wczoraj, nic dziwnego, że jestem rozczarowana poziomem dzisiejszych... Wszystko było do przewidzenia. A tego nie lubię. Oglądam dla efektu zaskoczenia. I żałuję że Amber nie broni się ciut bardziej przed kontaktem fizycznym z Deaconem. Na miejscu Bridget nienawidziłabym jej.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Dla mnie dzisiejsze odcinki były spoX :zeby: .Super były sceny w samolocie...jestem ciekawa co by było,gdyby Tony i Kristen się ze sobą przespali :wink: :wink: :wink:
Co do wypadku Bridget to dziwią mnie dwie rzeczy-dlaczego na tej drodze nikogo nie ma,przecież to Los Angeles.I jeszcze dlaczego Deacon wrzeszczy na środku ulicy,zamiast zadzwonic przez komórkę do szpitala i po pomoc drogową??? ::krzyw:: ::krzyw:: ::krzyw::
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Ale dzisiejsze odcinki były naciagane ::krzyw:: Jak to się stało, że Deacon zabrał kluczyki od auta Bridget, a ona wsiadła do niego i pojechała ::cojest:: Wypadek....zostawię to bez komentarza ::cojest::

Nie wiem po co Amber dała sie pocałowac Deaconowi... ::ysz:: Bez sensu, bardzo głupio zrobiła :evil: No ale w końcu Bridget przejrzała na oczy i o to wszystkim chodziło 8)
Zablokowany