Bieżące odcinki cz. 1
-
Ambrossia Moore
Nie mogę się doczekać poniedziałkowych odcinków.. Ciekawe co będzie z naiwną Bridget?
Niech Amber wreszcie przestanie okłamywać Ricka i będzie z Deaconem. Te jej sny mówią same za siebie.
Nie jest mi żal Bridget skoro była naiwna to teraz ma. Deacona nie można niczym usprawiedliwić za to co zrobił Bridget. Tłumaczy się mówiąc że mu zabrali Amber i małego ale to przecież nieprawda
Wolałabym że by to Deacon miał wypadek a nie Bridget
Niech Amber wreszcie przestanie okłamywać Ricka i będzie z Deaconem. Te jej sny mówią same za siebie.
Nie jest mi żal Bridget skoro była naiwna to teraz ma. Deacona nie można niczym usprawiedliwić za to co zrobił Bridget. Tłumaczy się mówiąc że mu zabrali Amber i małego ale to przecież nieprawda
Fajne odcinki były dzisiaj.
Wierzę w wyrzuty sumienia Deacona i nawet mi go szkoda, ale Forresterowie pewnie mu nie uwierzą i jeszcze się z nim policzą... Tak w ogóle to wkurzał mnie dziś Eryk - co on sobie myśli: wydziera się na pielęgniarkę i dusi Deacona...
No i jednak pokazali pogrzeb Ellen. Nawet ładnie wyglądała w tej trumnie - o ile można tak powiedzieć...
Wierzę w wyrzuty sumienia Deacona i nawet mi go szkoda, ale Forresterowie pewnie mu nie uwierzą i jeszcze się z nim policzą... Tak w ogóle to wkurzał mnie dziś Eryk - co on sobie myśli: wydziera się na pielęgniarkę i dusi Deacona...
No i jednak pokazali pogrzeb Ellen. Nawet ładnie wyglądała w tej trumnie - o ile można tak powiedzieć...
Wyrzuty sumienia Deacona są zapewne o tyle szczerze, że trudno by kłamał mówiąc samemu do siebie 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- PetroPython
Ellen wyglądała w niej, jakby smacznie sobie spałaBeja pisze:No i jednak pokazali pogrzeb Ellen. Nawet ładnie wyglądała w tej trumnie - o ile można tak powiedzieć...
Podobnie Bridget
Odcinki raczej nudnawe, bardzo dobrze wściekłość pokazał Eric, Deaconowi nieźle wyszła rozpacz, a odnośnie wydarzeń, to nie ma co pisać
Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen
. Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem
Brooke chudnie w oczach
. I co za dziwny pomysł zabrać na pogrzeb wieloletniej przyjaciółki i byłej kochanki dziewczynę poznaną tydzień temu?
Brooke chudnie w oczach
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- ***AmBeR94***
Dzisiaj były super odcinki,z resztą MNS zawsze jest extra.Jak Eryck zaczął dusić Deacona,to normalnie straciłam do niego resztkę szacunku.Co on sobie wyobraża????
Co do Tony'ego,zdziwiło mnie że ten doktor powiedział"mogła ci go przekazać"(tego HIFA)
Przecież,jak ktoś się kochał z taka osobą co ma HIFA,to wiadomo,że na 100% będzie sie zarażonym
PS.Eryck,Thorne i Ridge to Mafia Forresterów
[ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]
Co do Tony'ego,zdziwiło mnie że ten doktor powiedział"mogła ci go przekazać"(tego HIFA)
Przecież,jak ktoś się kochał z taka osobą co ma HIFA,to wiadomo,że na 100% będzie sie zarażonym
PS.Eryck,Thorne i Ridge to Mafia Forresterów
[ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]
Hmmm...to jest temat niespoilerowySzogunka pisze:Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen. Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem
![]()
Brooke chudnie w oczach. I co za dziwny pomysł zabrać na pogrzeb wieloletniej przyjaciółki i byłej kochanki dziewczynę poznaną tydzień temu?
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
A gdzie Ty tu widzisz spoiler***AmBeR94*** pisze: [ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]Hmmm...to jest temat niespoilerowySzogunka pisze:Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen. Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem
![]()
Brooke chudnie w oczach. I co za dziwny pomysł zabrać na pogrzeb wieloletniej przyjaciółki i byłej kochanki dziewczynę poznaną tydzień temu?
Dzisiaj po raz pierwszy miałem wrażenie, ze Deacon coś czuje do Bridget. Rozumiem Erica, że tak nienawidzi Deacona, ale przynajmniej w miejscu publicznym mógłby się powstrzymać od robienia scen i potrącania Bogu ducha winnego pracownika szpitala...
Marzenie Kristen przebiło wszystko
Zaręczyny, ślub, dziecko - kochaniutka, to jest Moda na sukces, tu nic nie jest takie łatwe, aby osiągnąć swoje cele musisz trochę się napracować, pokonać złych wariatów, byłych mężów, kochanków i złowroga nastawionych przyjaciół, przeżyć dramatyczne sceny, odkryć skrywane tajemnice, ze dwa razy umrzeć a potem zmartwychwstać - i dopiero wtedy będziesz naprawdę szczęśliwa
- ***AmBeR94***
że Deacon i Bridget zostana wzorowym małzeństwemDamians pisze:A gdzie Ty tu widzisz spoiler***AmBeR94*** pisze: [ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]Hmmm...to jest temat niespoilerowySzogunka pisze:Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen. Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem
![]()
![]()
![]()
Dzisiaj po raz pierwszy miałem wrażenie, ze Deacon coś czuje do Bridget. Rozumiem Erica, że tak nienawidzi Deacona, ale przynajmniej w miejscu publicznym mógłby się powstrzymać od robienia scen i potrącania Bogu ducha winnego pracownika szpitala...
Marzenie Kristen przebiło wszystko![]()
![]()
Zaręczyny, ślub, dziecko - kochaniutka, to jest Moda na sukces, tu nic nie jest takie łatwe, aby osiągnąć swoje cele musisz trochę się napracować, pokonać złych wariatów, byłych mężów, kochanków i złowroga nastawionych przyjaciół, przeżyć dramatyczne sceny, odkryć skrywane tajemnice, ze dwa razy umrzeć a potem zmartwychwstać - i dopiero wtedy będziesz naprawdę szczęśliwa![]()
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
Amber94 - No przecież ona nic takiego nie napisała - tylko spekuluje...
1. Pisze się HIV
2. Wydaje mi się, że nie ma 100%-owej pewności, że się zarazi... Bo wtedy wypowiedź lekarza nie miałaby sensu.
Przecież,jak ktoś się kochał z taka osobą co ma HIFA,to wiadomo,że na 100% będzie sie zarażonym![]()
1. Pisze się HIV
2. Wydaje mi się, że nie ma 100%-owej pewności, że się zarazi... Bo wtedy wypowiedź lekarza nie miałaby sensu.