Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Dzięki Nutelko. :D Widzę, że sporo mnie ominęło. :? :cry:
Marisa

Post autor: Marisa »

Nie martw się, na Youtube napewno będą te odcinki :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nie mogę się doczekać poniedziałkowych odcinków.. Ciekawe co będzie z naiwną Bridget?

Niech Amber wreszcie przestanie okłamywać Ricka i będzie z Deaconem. Te jej sny mówią same za siebie.
Nie jest mi żal Bridget skoro była naiwna to teraz ma. Deacona nie można niczym usprawiedliwić za to co zrobił Bridget. Tłumaczy się mówiąc że mu zabrali Amber i małego ale to przecież nieprawda :!: Wolałabym że by to Deacon miał wypadek a nie Bridget
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tony wg mnie jest zbyt idealny. Coś się będzie działo (przynajmniej mam taką nadzieję, że nie będzie cały czas taki kryształowy)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Fajne odcinki były dzisiaj.
Wierzę w wyrzuty sumienia Deacona i nawet mi go szkoda, ale Forresterowie pewnie mu nie uwierzą i jeszcze się z nim policzą... Tak w ogóle to wkurzał mnie dziś Eryk - co on sobie myśli: wydziera się na pielęgniarkę i dusi Deacona...
No i jednak pokazali pogrzeb Ellen. Nawet ładnie wyglądała w tej trumnie - o ile można tak powiedzieć...
Abec

Post autor: Abec »

Wyrzuty sumienia Deacona są zapewne o tyle szczerze, że trudno by kłamał mówiąc samemu do siebie ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Beja pisze:No i jednak pokazali pogrzeb Ellen. Nawet ładnie wyglądała w tej trumnie - o ile można tak powiedzieć...
Ellen wyglądała w niej, jakby smacznie sobie spała ::cojest::
Podobnie Bridget ::cojest::

Odcinki raczej nudnawe, bardzo dobrze wściekłość pokazał Eric, Deaconowi nieźle wyszła rozpacz, a odnośnie wydarzeń, to nie ma co pisać :nie: , bo nic się specjalnego nie zdarzyło :zmiesz::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen :shock: . Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem :D
Brooke chudnie w oczach :x . I co za dziwny pomysł zabrać na pogrzeb wieloletniej przyjaciółki i byłej kochanki dziewczynę poznaną tydzień temu?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Dzisiaj były super odcinki,z resztą MNS zawsze jest extra.Jak Eryck zaczął dusić Deacona,to normalnie straciłam do niego resztkę szacunku.Co on sobie wyobraża????
Co do Tony'ego,zdziwiło mnie że ten doktor powiedział"mogła ci go przekazać"(tego HIFA)
Przecież,jak ktoś się kochał z taka osobą co ma HIFA,to wiadomo,że na 100% będzie sie zarażonym :wink:

PS.Eryck,Thorne i Ridge to Mafia Forresterów ::krzyw::

[ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]
Szogunka pisze:Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen :shock: . Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem :D
Brooke chudnie w oczach :x . I co za dziwny pomysł zabrać na pogrzeb wieloletniej przyjaciółki i byłej kochanki dziewczynę poznaną tydzień temu?
Hmmm...to jest temat niespoilerowy :!:
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Zdziwiłem się, że dadzą jakś aktorkę. Przypuszczałem, że trumna będzie zamknięta. W pierwszej chwili wydawało, że mi miała coś z Amber. Brooke porobiły się zmarszczki jak otwiera buzię.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

***AmBeR94*** pisze: [ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]
Szogunka pisze:Nawet aktorkę zatrudnili do roli nieboszczki Ellen :shock: . Zdziwiłam się. A jeszcze bardziej się zdziwię, jak po wypadku Deacon i Bridget zostaną wzorowym małżeństwem :D
A gdzie Ty tu widzisz spoiler :?: ::kwasny::

Dzisiaj po raz pierwszy miałem wrażenie, ze Deacon coś czuje do Bridget. Rozumiem Erica, że tak nienawidzi Deacona, ale przynajmniej w miejscu publicznym mógłby się powstrzymać od robienia scen i potrącania Bogu ducha winnego pracownika szpitala...

Marzenie Kristen przebiło wszystko ::rad:: ::jezyk::
Zaręczyny, ślub, dziecko - kochaniutka, to jest Moda na sukces, tu nic nie jest takie łatwe, aby osiągnąć swoje cele musisz trochę się napracować, pokonać złych wariatów, byłych mężów, kochanków i złowroga nastawionych przyjaciół, przeżyć dramatyczne sceny, odkryć skrywane tajemnice, ze dwa razy umrzeć a potem zmartwychwstać - i dopiero wtedy będziesz naprawdę szczęśliwa :D ::jezyk::
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Damians pisze:
***AmBeR94*** pisze: [ Dodano: 2007-06-18, 17:07 ]
A gdzie Ty tu widzisz spoiler :?: ::kwasny::

Dzisiaj po raz pierwszy miałem wrażenie, ze Deacon coś czuje do Bridget. Rozumiem Erica, że tak nienawidzi Deacona, ale przynajmniej w miejscu publicznym mógłby się powstrzymać od robienia scen i potrącania Bogu ducha winnego pracownika szpitala...

Marzenie Kristen przebiło wszystko ::rad:: ::jezyk::
Zaręczyny, ślub, dziecko - kochaniutka, to jest Moda na sukces, tu nic nie jest takie łatwe, aby osiągnąć swoje cele musisz trochę się napracować, pokonać złych wariatów, byłych mężów, kochanków i złowroga nastawionych przyjaciół, przeżyć dramatyczne sceny, odkryć skrywane tajemnice, ze dwa razy umrzeć a potem zmartwychwstać - i dopiero wtedy będziesz naprawdę szczęśliwa :D ::jezyk::
że Deacon i Bridget zostana wzorowym małzeństwem ::kwasny::
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dla Twojej informacji: to jest tylko przypuszczenie, Szogunka w ogóle nie czyta spoilerów :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ale Damians napisał, że zdziwi się jak Bridget I deacon zostaną wzorowym małżeństwem, więc tylko przypusza, więc nie ma tu żadnego spoilera.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Amber94 - No przecież ona nic takiego nie napisała - tylko spekuluje...
Co do Tony'ego,zdziwiło mnie że ten doktor powiedział"mogła ci go przekazać"(tego HIFA)
Przecież,jak ktoś się kochał z taka osobą co ma HIFA,to wiadomo,że na 100% będzie sie zarażonym :wink:

1. Pisze się HIV
2. Wydaje mi się, że nie ma 100%-owej pewności, że się zarazi... Bo wtedy wypowiedź lekarza nie miałaby sensu.
Zablokowany