Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

No ale co z tą Sofią :( Będzie jeszcze, czy nie, bo jak na razie to tylko w czołówce ją widać :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Deacon miał dziś skrupuły i wyrzuty sumienia. Po tym wszystkim, co zrobił, to powinien je mieć. Ale dobrze, że zawiózł dziewczynę do szpitala, jednak niepotrzebnie4 wchodził do jej sali chorych. Doskonale wiedział, że ona jest na niego wściekła i być może stąd te jej zatrzymanie akcji serca na chwilę. Nie dziwi mnie wściekłość Eric'a.
Amber powinna była powiedzieć Brooke, że Deacon ją pocałował. To byłby kolejny punkt przeciw Deacon'owi.
Jeśli chodzi o kwestię AIDS, to uważam, że nieprzypadkowo w MnS pojawiła się ta kwestia. W 2001 roku minęło dokładnie 20 lat od odkrycia tej choroby. I wpleciono to w wątek Tony'ego. Niekoniecznie on musi być zarażony, jeśli zabezpieczał się z w trakcie stosunku z Ellen, to ryzyko znacznie by zminimalizował. I może być zdrowy. Ale Kristen powinna o tym wiedzieć.
Ale jeśli by sie okazało, że Antonio jest chory, to mielibyśmy wątek podobny do wątku choroby Grant'a, czy Becky. Czyli czekałby nas kolejny melodramat???
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mam nadzieję że nie. Wolę przeciągające się badania, oczekiwania na wynik, powtórki testów, niż znów oglądać czyjąś powolną śmierć :cry:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Ale przecież ludzie mogą przy zachowaniu szczególnej ostrożności,rutynowych badaniach i lekach żyć bardzo długo z HIV;)Miejmy nadzieję,że jeśl już Tony jest zarażony ::kwasny:: to i tak nie zniknie z obsady,ale zostanie wśród bandy nienormalnych Forresterów :D Eric mógłby się pohamować z tymi napadami agresji i oskarżeniami i zająć się przejmowaniem zdrowiem córki ::krzyw:: Brooke znowu to samo...napada Amber za nic,ale przynajmniej w szpitalu zachowywała się jak należy.Ogólnie to jakoś akcja nie poszła dalej do przodu,szczególnie juz w szpitalu same nudy ::jezyk::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Odcinki były takie sobie... Kristen jest śliczna. I te jej marzenia... Ah... Strasznie sztuczno wyglądała Ellen w tej trumnie. ::plask wczolo: Jakby jakaś lalka tam lezała.Matko jak ja nie naiwdze tego Erica. On to by tylko chciał sie bić. ::plask wczolo: To dobrze ze Deacon ma wyrzuty sumnienia. ALe musze powiedzieć ze postąpił chamsko wobec Bridget. ::kwasny::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

W LA chyba nikt nie słyszał o kursach pierwszej pomocy (czyt. Deacon na pewno nie wie nic na ten tamat :twisted: ) bo przecież nie wolno ruszać ot tak sobie ofiar wypadków samochodowych - możliwość urazów kręgosłupa. Ale nie, heros przyniósł na własnych nie do końca sprawnych kończynach żonę z wiszącą głową, co tam że na zawsze mogła zostać kaleką - on ją PRZYNIÓSŁ ::krzyw::

Erick krzyczy i krzyczy, Brooke oskarża, a Thorne jako ten 'trzeci' robi wszystko po trochu :P

"Pewno" akcja się będzie ślamazarzyć ::kwasny::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

katarzynka pisze:W LA chyba nikt nie słyszał o kursach pierwszej pomocy (czyt. Deacon na pewno nie wie nic na ten tamat :twisted: ) bo przecież nie wolno ruszać ot tak sobie ofiar wypadków samochodowych - możliwość urazów kręgosłupa. Ale nie, heros przyniósł na własnych nie do końca sprawnych kończynach żonę z wiszącą głową, co tam że na zawsze mogła zostać kaleką - on ją PRZYNIÓSŁ ::krzyw::
W filmach i serialach co chwile sa takie akcje :D A juz w soap operach to w ogole czasem ludzi za glupich maja :D
Abec

Post autor: Abec »

LOL, Tony ma Głos w Głowie :lol: Założę się, że w następnym odcinku Kristin zaproponuje seks, a jemu znów zrzędnie minka ;)

Pan Magier wrócił! :D
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Faktycznie dziś akcja się ślimaczyła. Wkurzył mnie dziś Tony (dla odmiany :P) - nie rozumiem dlaczego nie chce zrobić badań! Przecież może zarazić Kristen...
Jeszcze nie podobał mi się dzisiaj ,jak mówili do siebie, np. Eryk przy Bridget( jakie to dziwne, ze akurat wtedy się obudziła :P)
Abec

Post autor: Abec »

Ja też bym pewnie na początku nie chciał zrobić badań, bałbym się wyników. Przez jakiś czas okłamywałbym sam siebie. Natura ludzka jest niedoskonała.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A jakie to Amerykanie obchodzą święto 4 lipca :?:
Chyba po raz pierwszy ujrzeliśmy fajerwerki w MNS ::rad::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Obchodzą Dzień Niepodległości.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

gwiazda69 pisze: Brooke znowu to samo...napada Amber za nic
A nie mówiłem!? Brooke tylko szuka powodu żeby obok Deacona na ławie oskarżonych postawić Amber tyle że na razie nic na nią nie znalazła więc dokucza jej jakby dlatego że "gdyby nie ona to Deacon nie walczyłby o nią i nie ożeniłby się z Bridget". ::krzyw:: :roll:
Tony dorośnij! "Ja nie jestem chory, ja nie jestem chory!" To są teksty na poziomie dziecka z przedszkola. ::kwasny:: :roll:
...się Kristen napaliła... ::chytry:: ::jezyk::
Na poprawę humoru: porównajcie sobie Ridge'a i Tony'ego. ::loll::
Ridge ostatnio ubiera się jak jakiś świstak. ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Abec, co do badań zgadzam się z Tobą. Niemniej mam nadzieję, że ze względu na Kristen szybko mu orzejdzie.
May, pomyślałam dokładnie to samo - jak fajna była podróż na pogrzeb? Superowaaaa!
Ale zadziwia mnie, a właściwie szokuje pruderia ostatnich odcinków. Wszyscy świrują, że Kristen mogłaby się przespać z Tonym. Najfajniejsze jest to, że najbardziej pruderyjna do tej pory osoba - Taylor, sama nie czekała chyba do nocy poślubnej :wink: . No i skąd u niej taka "wyuzdana" sukienka"? I czemu Kristen w tej wyuzdanej sukience biega po hipermarketach by kupić bagietkę i inne świństwa?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Szogunka pisze: May, pomyślałam dokładnie to samo - jak fajna była podróż na pogrzeb? Superowaaaa!
Ktoś musi to w końcu głośno powiedzieć: Ridge to komplety kretyn!

[ Dodano: 2007-06-19, 18:19 ]
May pisze: Ciekawe czy Deaconowi rzeczywiście zaczęło zależeć na Bridget ::krzyw:: :?:
No... zaraz powie że mu zalezy na Forresterach. ::krzyw::
Zablokowany