Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Nie wiem jak podróż na pogrzeb może być fajna. ::plask wczolo: To pytanie Ridga było bezsensu. ::kwasny:: Dziwne że Deacon'owi tak teraz zaczeło zależeć na Bridget. Może dlatego że czuje sie winny wypadku Bridget. ::chytry:: Troche mnie zdziwiło że jak Bridget sie obudziła to tak od razu zaczeła gadać i sie ruszać. ::plask wczolo: Kristen brzydko wyglądała w tej czerwonej sukience. Tony jest nieodpowiedzialny. Kocha Kristen to chyba dla jej dobra powiennien zrobić te testy na HIV. Bawią mnie już coraz bardziej te kłótnie między Brook i Amber. :zeby:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Zawsze w Modzie jest tak, że jak ktoś się modli i prosi o coś, to zaraz się to dzieje-w tym wypadku Eryk prosi Boga o zdrowie dla Bridget i żeby się obudziła...i ona oczywiście się budzi :zeby:

Kristen nie ma żadnych ciuchów, że musi pożyczac je od Taylor ::ysz:: Jakby nie mogła podjechac do firmy papy i pożyczyć jakąś kieckę... ::ysz:: Napewno pełno tam ciuchów z pokazów i nowych kolekcji.. ::chytry::

Z Ridge'a zrobił się jakiś zdewociały facet... ::loll:: Chyba zapomniał jak miał 20 lat i był playboyem :zeby: ...te pytania do Kristen o pokoje w hotelu ::cojest::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

ana pisze:Zawsze w Modzie jest tak, że jak ktoś się modli i prosi o coś, to zaraz się to dzieje-w tym wypadku Eryk prosi Boga o zdrowie dla Bridget i żeby się obudziła...i ona oczywiście się budzi :zeby:
v

"Modowy" Bóg to jest takie "mówisz - masz'. Z tego powodu głodują dzieci w Afryce, bo Najwyższy jest nastawiony na LA, a nie na jakichś tfu ubogich :twisted:

Może Ridge czerpie niezdrową podnietę z tych pytań ::chytry:: :P
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Oglądałem dziś tylko pierwszy odcinek bo stwierdziłem że tyle Ridża mi wystarczy ::loll::
Jego komentarze były takie jakby miał chętke na Tony'ego ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Eric tak się przejmuje Bridget (rozumiem), ale pozostałe dwie córki ma daleko w nie powiem czym ::chytry::
Troche rozumiem zachowanie Tony'ego, ale widać było że to tylko przykrywka. W środku pewnie umierał ze strachu.. I wiemy po co ten cały wątek z Ellen ;>
A Ridge się pytał Kristen jak było bo on najpierw poznaje imie kobiety, potem spędza z nią noc a dopiero później się poznają ::cojest::
Brooke troche przesadza :ziewam: Co tylko może to na Amber. Brooke, rozumiem frustracje, ale zwolnij xD Jak to mówi 'Dodzia Elektrodzia': kobieta po 30 powinna trzymać nerwy na wodzy :lol:
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ridge myśli że jego siostra ma 10 lat! ::loll:: Jeny jaki on jest dziwny...Mam nadzieję że Tony nie ma HIV ::bojesie:: ... I trochę rozumiem jego wstrząs gdy się dowiedział że może myc nosicielem!Brooke cały czas szuka "haka" na Amber. No ale się jej nie dziwię. Może gdybym była na jej miejscu też bym tak robiła ;).
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Lizzy pisze:Ridge myśli że jego siostra ma 10 lat! ::loll:: Jeny jaki on jest dziwny...Mam nadzieję że Tony nie ma HIV ::bojesie:: ... I trochę rozumiem jego wstrząs gdy się dowiedział że może myc nosicielem!Brooke cały czas szuka "haka" na Amber. No ale się jej nie dziwię. Może gdybym była na jej miejscu też bym tak robiła ;).
Przykro mi,ale niestety TMH :( :( :( :(
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

***AmBeR94*** pisze:
Lizzy pisze:TMH :( :( :( :(
Eee, co? ::ke::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

SallyFanie, powaliłeś mnie tekstem o ridge'u mającym chętkę na Tony'ego. ::loll:: ::loll::
Nie dziwię się troszkę Tony'emu. Jest spanikowany. Dowiedział się, że może być chory. Jak przyjdzie otrzeźwiebie, (mam nadzieję, że przed nocą z Kristen), to zrobi te badania. Dla psychicznego komfortu.
Kristen brzydko wyglądała w tej czerwonej, pożyczonej sukni. Nie wiem, czy była ona taka wyzywająca.
Te odcinki lecą tak szybko, że zdziwiłem się, że dziś był 4 lipca, czyli Dzień Niepodległości. A niedawno było poprzednie. Tak szybko lecą te odcinki. :D :serce: Pogrzeb w Dzień Niepodległości. Co za ironia.
Jak juz zdążyliśmy się przyzwyczaić zaczął się szybciutki powrót Bridget do zdrowia.
Deacon jak zwykle nie przepuści okazji by być blisko małzonki. ::ysz:: Chce ją zabić???
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

W sumie to Deacon tylko zdenerwował Bridget - nie wiem po co do niej poszedł... ::kwasny::
Nie wiem po co Brooke cały czas wypytuje Amber o każde słowo wypowiedziane w czasie tego jej feralnego spotkania z Deaconem... Przesadza. Świruje czy co? ::rad::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

***AmBeR94*** pisze: Przykro mi,ale niestety TMH :( :( :( :(
A ktoś tu chyba zwracał uwagę Szogunce, że spolieruje... :? :roll:

Jua kurcxze utknełam na odcinkach, a właściwie odcinku, jak Bridget słyszałam rozmowę Amber i Deacona... Gdyby nie to forum to w ogóle bym już nic nie wiedziała. Nie mam czasu na nic :(

A no i dzisiaj rano oglądałam akcje Amber & Deacon na plaży :serce:

Szkoda, że odcinki mam ponagrywane nie pokoleii :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Pierwszy odcinek był bardzo nudny, drugiego po prostu nie miałem siły obejrzeć :roll: Coś się wydarzyło w ogóle w tym drugim :?:

[ Dodano: 2007-06-19, 21:56 ]
***AmBeR94*** pisze:
Lizzy pisze:TMH :( :( :( :(
Oświeć głupiego i rozwiń ten skrót, błagam :: bow ::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Jeśli dobrze zgaduję, to to jest spoiler (piszę na biało):
Tony ma hiv.
Chyba nie powinno się zamieszczać takich informacji w dziale niespojlerowym...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Neeee no co wy, to nie jest spoiler, przecież nie napisała co się wydarzy, to tylko litery początkowe spoileru, to się na pewno nie liczy :twisted: Przecież Amber94 jest dużą dziewczynką i jeżeli wie, że to jest dział niespoilerowy to na pewno nie złamałaby znowu regulaminu ::krzyw::

Ja ostatnio oglądam powtórki ranne, ale nawet ta pora nadawania nie zmienia faktu, że akcja przeżywa poważny kryzys prędkości ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Miło, że twórcy MNS pamiętali o moich urodzinach (4 lipca) i uczcili je fajerwerkami 8)
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Na miejscu Amber dawno bym wygarnęła Rbooke,żeby przestała wiecznie obwiniać ją o wszystko co złego się dzieje w rodzinie.Czy Brooke nie dostrzega tego,że to jej córka naiwniaczka sama chciałą tego? ::krzyw:: Sama wyszła za mąż za Deacona mimo,że wszyscy naokoło uprzedzali ją,że to się źle skończy.Więc czemu do diabła Amber ma za to odpowiadac?! ::ke:: Przez wzgląd na to,że Brooke jest starsza to jestem jeszcze w stanie zrozumieć spokój Amber o to całe obwinianie...Tony też nieodpowiedzialnie się zachowuje jak małe dziecko.Czy on nie zdaje sobie sprawy,że takim przedłużaniem czasu zrobienia badań naraża się na niebiezpieczeństwo?Myślałam,że jednak jest mądrzejszy,a z niego tylko jest rozkapryszone dziecko.Kolejny genialny facet w Modzie ::krzyw:: Jeszcze nudna gatka Erica do nieprzytomnej Bridget.Strasznie powolne odcinki ::kwasny::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Zablokowany