Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

A już napewno nie był bardziej nudny niż Adam :ziewam:
Co złego, to nie ja ;)
Abec

Post autor: Abec »

Dla mnie Marek był wypucowanym bogatym chłystkiem. Nie lubię takich - oni właśnie są nudni (choć takie laski mnie biorą ::jezyk:: ). Jego kawałki właśnie były przewidywalne. A Adam ma dwóch ojców itd. - to jest ciekawe.
Awatar użytkownika
anka_

Ale Adam jako postać jest staaaaasznie nudny :ziewam: :ziewam: :ziewam: Mam na myśli jego zachowanie... jego związek z Olką... :ziewam: Nawet ta ostatnia sprawa z pobiciem była taka nijaka... :? Jak dla mnie ten chłopak zepsuje każdy wątek...
Co złego, to nie ja ;)
Abec

Rzeczywiście Łukasz Dziemidziuk wcześniej nie uratował ani Pensjonatu pod Różą, ani Ale się Kręci ;) :P Już się boję o Klan ;)

Aż mi się skojarzył ten facet:

http://www.imdb.com/name/nm0281387/bio

Trzecia Trivia od góry ;)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja mysle,że Adam ma po prostu dobre serce :wink: Jest taki ułożony,grzeczny i odpowiedzialny ::ok:: Dla kogoś może być on jednak nudny :ziewam:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Abec pisze:Dla mnie Marek był wypucowanym bogatym chłystkiem. Nie lubię takich - oni właśnie są nudni (choć takie laski mnie biorą ::jezyk:: ). Jego kawałki właśnie były przewidywalne. A Adam ma dwóch ojców itd. - to jest ciekawe.
Mnie też takie laski biorą,a już najlepiej by były blondynki! ::jezyk::

To prawda,że jak ktoś jest w serialu ułożony i grzeczniutki,to automatycznie staje się nudny,no i taki jest Adam. Należy rozróżnić to tło,które go otacza,odcień jego życia etc. od niego samego,barwy jego osobowości etc. Jedno jest ciekawe,a drugie nie. ::jezyk::
If you can't beat them, join them...
Abec

Ale człowieka postrzegamy poprzez interakcje z tłem. A już szczególnie postać fikcyjną.
Awatar użytkownika
Thorne

Abec pisze:Ale człowieka postrzegamy poprzez interakcje z tłem. A już szczególnie postać fikcyjną.
Ciekawe tło nie gwarantuje ciekawej osobowości fikcyjnego bohatera. Ktoś może po prostu nie doceniać tego,w jak bardzo interesującej sytuacji,sytuacjach się znalazł (chodzi o seriale) i postępować nieciekawie (głównie za sprawą gry aktora,który czyni bohatera nudnawym). :wink:
Awatar użytkownika
anka_

Ale ten wątek z ojcem/ojcami Adama mógłby być dużo ciekawszy gdyby Adam miał inny charakter a tak to... No cóż powiało nudą :lol:
No i przede wszystkim Adam nie ma żadnego wpływu na historię z jego ojcem. Inaczej by było gdyby sam śledźtwo przeprowadził :P
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Thorne

anka_ pisze:Ale ten wątek z ojcem/ojcami Adama mógłby być dużo ciekawszy gdyby Adam miał inny charakter a tak to... No cóż powiało nudą :lol:
No i przede wszystkim Adam nie ma żadnego wpływu na historię z jego ojcem. Inaczej by było gdyby sam śledźtwo przeprowadził :P
No dokładnie o to mi biega. Za tym pewnie też stoją niedociągnięcia w scenariuszu. :wink:
Abec

anka_ pisze:Ale ten wątek z ojcem/ojcami Adama mógłby być dużo ciekawszy gdyby Adam miał inny charakter a tak to... No cóż powiało nudą :lol:
Przeprowadził śledztwo, to znaczy sekretnie wykradł fragment DNA pana Janusza i zawióżł go na badania???
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak tak człowiek siedzi i myśli, to przypominają mu się różne głupie rzeczy... ::jezyk:: ::rad::

W jedynym z ostatnich odcinków przed wakacjami, mogliśmy oglądać fajne sceny z Michałem ::rad:: Pokazywał on Jaśkowi film z kasety wideo, na którym grał w Reprezentacji ::rad:: ::jezyk:: Fajnie było sobie poprzypominać stare sceny, szczególnie, że tamtego Michała grał przecież inny aktor ::jezyk::

Jestem ciekawy, jakie wymyślą dla nas niespodzianki po wakacjach... ::chytry::
Może już coś wiecie? W ŚS spoilery powakacyjne pojawią się pewnie gdzieś na początku sierpnia, także jeszcze trochę poczekamy...
Do tego jeszcze, we wrześniu będzie wielki jubileusz, mam nadzieję, że wszyscy ( od władz TVP do scenarzystów) właściwie to wykorzystają ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niech ktoś opowie jak zakończył się odcinek przed wakacjami?! A może na necie jest?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Klan na necie ::jezyk:: ::jezyk::
Odcinek był bardzo łądny, od początku do końca wszystkie dzieci Władka dzwoniły do siebie z informacją o stanie ojca. Na końcu wszyscy zebrali się w hospicjum...
Ola romansowała z Adamem zamiast się uczyc a Bożenka pakowała się na wyjazd...

Po wakacjach ma być dużo Michała i Kingii... Oraz ma być powrót Jurka do Eli... ::kwasny::
Nobody does it better
Abec

Paweł jechał do Hospicjum i miał flashbacki z pierwszysch dwóch sezonów - z udziałem obojga rodziców. A Czesia powiedziała Grażynce, że Monika zrobiła się bardziej ludzka.
ODPOWIEDZ