Klan
Rzeczywiście Łukasz Dziemidziuk wcześniej nie uratował ani Pensjonatu pod Różą, ani Ale się Kręci
Już się boję o Klan 
Aż mi się skojarzył ten facet:
http://www.imdb.com/name/nm0281387/bio
Trzecia Trivia od góry
Aż mi się skojarzył ten facet:
http://www.imdb.com/name/nm0281387/bio
Trzecia Trivia od góry
Mnie też takie laski biorą,a już najlepiej by były blondynki!Abec pisze:Dla mnie Marek był wypucowanym bogatym chłystkiem. Nie lubię takich - oni właśnie są nudni (choć takie laski mnie biorą). Jego kawałki właśnie były przewidywalne. A Adam ma dwóch ojców itd. - to jest ciekawe.
To prawda,że jak ktoś jest w serialu ułożony i grzeczniutki,to automatycznie staje się nudny,no i taki jest Adam. Należy rozróżnić to tło,które go otacza,odcień jego życia etc. od niego samego,barwy jego osobowości etc. Jedno jest ciekawe,a drugie nie.
If you can't beat them, join them...
Ciekawe tło nie gwarantuje ciekawej osobowości fikcyjnego bohatera. Ktoś może po prostu nie doceniać tego,w jak bardzo interesującej sytuacji,sytuacjach się znalazł (chodzi o seriale) i postępować nieciekawie (głównie za sprawą gry aktora,który czyni bohatera nudnawym).Abec pisze:Ale człowieka postrzegamy poprzez interakcje z tłem. A już szczególnie postać fikcyjną.
No dokładnie o to mi biega. Za tym pewnie też stoją niedociągnięcia w scenariuszu.anka_ pisze:Ale ten wątek z ojcem/ojcami Adama mógłby być dużo ciekawszy gdyby Adam miał inny charakter a tak to... No cóż powiało nudą![]()
No i przede wszystkim Adam nie ma żadnego wpływu na historię z jego ojcem. Inaczej by było gdyby sam śledźtwo przeprowadził
Przeprowadził śledztwo, to znaczy sekretnie wykradł fragment DNA pana Janusza i zawióżł go na badania???anka_ pisze:Ale ten wątek z ojcem/ojcami Adama mógłby być dużo ciekawszy gdyby Adam miał inny charakter a tak to... No cóż powiało nudą![]()
No i przede wszystkim Adam nie ma żadnego wpływu na historię z jego ojcem. Inaczej by było gdyby sam śledźtwo przeprowadził
Jak tak człowiek siedzi i myśli, to przypominają mu się różne głupie rzeczy...
W jedynym z ostatnich odcinków przed wakacjami, mogliśmy oglądać fajne sceny z Michałem
Pokazywał on Jaśkowi film z kasety wideo, na którym grał w Reprezentacji
Fajnie było sobie poprzypominać stare sceny, szczególnie, że tamtego Michała grał przecież inny aktor
Jestem ciekawy, jakie wymyślą dla nas niespodzianki po wakacjach...
Może już coś wiecie? W ŚS spoilery powakacyjne pojawią się pewnie gdzieś na początku sierpnia, także jeszcze trochę poczekamy...
Do tego jeszcze, we wrześniu będzie wielki jubileusz, mam nadzieję, że wszyscy ( od władz TVP do scenarzystów) właściwie to wykorzystają
W jedynym z ostatnich odcinków przed wakacjami, mogliśmy oglądać fajne sceny z Michałem
Jestem ciekawy, jakie wymyślą dla nas niespodzianki po wakacjach...
Może już coś wiecie? W ŚS spoilery powakacyjne pojawią się pewnie gdzieś na początku sierpnia, także jeszcze trochę poczekamy...
Do tego jeszcze, we wrześniu będzie wielki jubileusz, mam nadzieję, że wszyscy ( od władz TVP do scenarzystów) właściwie to wykorzystają
- Adex-fan Brooke
Niech ktoś opowie jak zakończył się odcinek przed wakacjami?! A może na necie jest?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Klan na necie
Odcinek był bardzo łądny, od początku do końca wszystkie dzieci Władka dzwoniły do siebie z informacją o stanie ojca. Na końcu wszyscy zebrali się w hospicjum...
Ola romansowała z Adamem zamiast się uczyc a Bożenka pakowała się na wyjazd...
Po wakacjach ma być dużo Michała i Kingii... Oraz ma być powrót Jurka do Eli...
Odcinek był bardzo łądny, od początku do końca wszystkie dzieci Władka dzwoniły do siebie z informacją o stanie ojca. Na końcu wszyscy zebrali się w hospicjum...
Ola romansowała z Adamem zamiast się uczyc a Bożenka pakowała się na wyjazd...
Po wakacjach ma być dużo Michała i Kingii... Oraz ma być powrót Jurka do Eli...
Nobody does it better