Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

A mnie szkoda Thorna, i te jego zachowania wydaja sie jakies takie totalnie juz pozbawione jakiejkolwiek nadziei. Jest bezsilny i nie dziwie sie ze tak "drastycznie" reaguje na sytuacje.
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Abec

Post autor: Abec »

Trochę dziwne, że w czasie całej tej rozmowy Thorne właściwie ani przez chwile nie podniósł tych praktycznych kwestii - że jakoś nigdy nie myśleli o dzieciach, że on właściwie nie zna jej rodziny itd..

Spoilerki wróciiiiiiiły ::loll::
[glow=cyan]

W następnych odcinkach

To co się wydarzy

I będzie wszystkim

::loll:: ::rad:: ::loll:: ::rad:: ::loll:: ::rad:: ::loll::[/glow]
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Fajne odcinki się zapowiadają ::rad:: Gdyby jeszcze zwiększyli tempo... No ale cóż - dobre i to. Czułam, że Thorne nie wybaczy Brooke - był zbyt wściekły na nią.
Taylor już teraz wie, że jej pacjent to Tony... Ciekawe, czy powie Kristen o jego chorobie? Bo on raczej nie ma tego w planach.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Informacje roznosza się z predkością światła - Brooke mówi Deaconowi że kocha Ridge'a, Thorne to słyszy i mówi o tym Megan, Megan leci do Ridge'a żeby mu to oznajmić, Ridge zaraz gada Taylor... ::krzyw::
No tak, Taylor w końcu jakoś musiała się dowiedzieć że Tony to chłopak Kristen. ::krzyw::
Ridge fajnie się zachowywał przy Megan. ::krzyw:: Widaże że go to interesowało ale nie chciał tego okazać. ::krzyw::
Zawsze jak ktoś w MNS "intensywnie" z kimś rozmawia to łazi po każdej możliwej otwartej przestrzeni. Tak jak dziś Thorne i Brooke. Z domu na dwór, potem po całym doku, potem znów na dwór... Ech... denerwuje mnię to... ::plask wczolo:
Ale się sophia zmieniła. ::krzyw:: Denerwuje mnię trochę że zamiast normalnie "Sofja" Olejniczak gada "Sofija". ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mnie dzisiaj rozbawił Eric w rozmowie z Kristen. Kiedy ta poruszyła temat seksu, ten zaraz zakończył rozmowę ::jezyk::
:zeby: :zeby: Stary pryk już dawno tego nie robił i zaczęły go powoli krępować te sprawy ::jezyk:: Ericu, możesz sobie jedynie powspominać czasy, kiedy byłeś tak rozchwytywany, że trzeba było sobie co nieco podwiązać... :zeby: ::rad:: ::jezyk::

A zapowiedź była dosyć ciekawa :)

[ Dodano: 2007-06-28, 18:40 ]
Cosmo pisze: No tak, Taylor w końcu jakoś musiała się dowiedzieć że Tony to chłopak Kristen. ::krzyw::
Kolejne naciągane sceny... Jak do tej pory Taylor z mężem nigdy nie chodzili do tego baru, a tu nagle co wieczór tu przesiadują ::plask wczolo:

A co do Ridge'a to zgadzam się, widać było, że on dalej do Brooke coś czuje i nie jest to tylko zwykła przyjaźń...
I to, co byłoby gdyby nie było Taylor... ::krzyw::
Marisa

Post autor: Marisa »

Beja pisze: Ciekawe, czy powie Kristen o jego chorobie? Bo on raczej nie ma tego w planach.
Nie może, obowiązuje ją tajemnica zawodowa :wink:
Cosmo pisze:Denerwuje mnię trochę że zamiast normalnie "Sofja" Olejniczak gada "Sofija". ::plask wczolo:
Bo to latynoska, w Stanach byłoby Sofia, tam gdzie się urodziła natomiast Sofija :wink: .
Takie sobie dzisiejsze odcinki. W końcu Taylor dowiedziała się, że Antonio to Tony. Sam on okropnie mnie denerwuje, taki niezdecydowany :wink: Coraz bardziej żal mi Thorne'a, widać jak Brooke go skrzywdziła ::kwasny:: . Szkoda, że Ridge nie pojechał do Big Bear ::jezyk::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Damians pisze:Kolejne naciągane sceny... Jak do tej pory Taylor z mężem nigdy nie chodzili do tego baru, a tu nagle co wieczór tu przesiadują ::plask wczolo:
Dokładnie, poza tym dziwi mnie też to, że Taylor nigdy nie słyszała o Tonym, przecież jest podobno znany, mówią o nim w telewizji itd...Trochę to dziwne jest, no ale cóż...
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Thorne powinien dostać Oscara za 'efekty specjalne'. Złości się lepiej niż Simsy xD Scenarzyści trochę mnie zawiedli. Myślałem, że wprowadzą trochę świeżości i Thorne zrobi 'coś' Brooke a tu nic. Mógłby ją trochę poddusić :twisted:
Wątek hiva irytuje mnie co raz bardziej. Te gadki o szczęściu od Boga... . Z całym szacunkiem do Tonyego, ale ma nierówno pod sufitem. Jakby zrobienie badań miało wiązać się z końcem świata. A co do Sofi, to wydaje mi się, że coś knuje.
Zapowiedź następnych odcinków dość ciekawa, ale ostatnie zdanie -'i będzie wszystkim'- jakieś puste i bez sensu. Piosenka mi się podobała najbardziej ;)

Tak na marginesie, to Ridge pożerał jakąś niebieską serwetkę czy kawałek szkła? 8)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kamil pisze: Tak na marginesie, to Ridge pożerał jakąś niebieską serwetkę czy kawałek szkła? 8)
Też zauważyłam, że Ridge podgryzał kawałek niebieskiej serwetki ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Myślałam że kłótnia Thorna i Brooke będzie się ciągnąć przynajmniej przez tydzień a tu już dzisiaj koniec kłótni. Ja na początku sama nie wiedziałam czy Brooke coś czuje do Ridgea czy tylko powiedziała to Deaconowi by rozstał się z Bridget ale w dzisiejszych zapowiedziach mówiła jednak że nadal kocha Ridgea tylko po co ona ożeniła się z Thornem?
Też się dziwiłam co ten Ridge je :?:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Tiril pisze:
Kamil pisze: Tak na marginesie, to Ridge pożerał jakąś niebieską serwetkę czy kawałek szkła? 8)
My się z bratem z tego śmiali. ::loll:: Brat powiedział że Ridge je tekturę. ::loll:: ::plask wczolo: No cóż... to w końcu Ridge! ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cosmo pisze:
Tiril pisze:
My się z bratem z tego śmiali. ::loll:: Brat powiedział że Ridge je tekturę. ::loll:: ::plask wczolo: No cóż... to w końcu Ridge! ::loll::
Też się na to patrzyłem i zastanawiałem się co to może być, dla mnie wyglądało to jak jakiś plastik ::jezyk:: ::plask wczolo:
Milagros

Post autor: Milagros »

Jeny,jaki ten Thorne jest agresywny :twisted:
Myślałam,że zabije dzisiaj Brooke wzrokiem albo rzuci o ścianę :!:
Może być wściekły,ale czy on trochę nie przesadza :?:
Chyba ,że chciał się popisać jak to on dobrze odgrywa sceny złości.
Proszę,proszę -czyżby Kristen z Sofią się dogadały :?:
Nie sądziłam,że Sofia tak łatwo odda Kristen Tonego.
A nasza kochana pani doktor Taylor odkryła,że Antonio jest chłopakiem Kristen.
Ale miała minę jak się o tym dowiedziała :serce:
Nudzi mnie już ten wątek z choroba Antonia.
Niech już zrobi wreszcie te badania :!:
Ileż można żyć w niepewności ::bojesie::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Darzę Brooke ogromną sympatią, ale głupie było to zwodzenie Thorna z tematu, zamiast powiedziec prawdę. Czasem gdy od razu powiesz prawdę to drugi człowiek się szybciej z tym godzi. Choc mam wątpliwości czy to dotyczy Thorne'a. Taki był agresywny że myślałam że zaraz uderzy Brooke. Ale byc może tak wyraża złośc ;) . Wreszcie Taylor odkryła że Tony to facet Kristen. Już myślałam że to stanie się we wtorek ale wreszcie się doczekałam ;). Jej mina była nie do pobicia :P . A Ridge się chyba nie najadł do końca noi wcinał serwetki bo mu tylko to zostało na stole (oprócz sztucców :P) ::plask wczolo: . Kristen okazała się spoko i bardzo fajnie że się pokodziła z Sofią ;) .
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Dobrze tak Brook. Nie wiem po co ona ożeniła się z Thornem skoro go nie kocha, Dobrze jej Thron nagadał. Wzięła by i powiedziała mu prawde a nie zwodziła go. ::plask wczolo: Przynajmniej Ridge sie zachoał dość umiejętnie ignorując wieć od Megan iż Brook go nadal kocha. ::krzyw:: Ciekawe co teraz zrobi Taylor jak sie dowiedziała że Tony spotyka sie z Kristen. :zeby: To co dzis mi sie podobało w MnS to scena spotkania Kristen i Sofi. Takie przyjacielskie chociaż obie kochają się w tym samym facecie.
Zablokowany