Bieżące odcinki cz. 1
W ostatnich odcinkach bardzo mi się podobają wspomnienia bohaterów
Najfajniejsze to te przed zapowiedzią
Dopiero kiedy Brook wyznała prawde o swoich uczuciach do Ridga to zauważyłam, że on tez nie jest wobec niej obojętny, z odcinka na odcinek widac to coraz bardziej dobitnie 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
-
Dawidek
- Administrator
Muszę przyznać, że Brooke nieprzekonująco przedstawiła swoje racje swojemu mężowi, jak i Deacon'owi. W obu przypadkach odwracała kota ogonem. Liczę na to, że oboje sie pogodzą, brooke kocha swojego męża, co widać było w jej wspomnieniach w samochodzie. A szczerość wobec siebie jest tu wystarczającym argumentem.
Ridge chyba czuje coś więcej, niż tylko przyjażń do brooke. Mówi się, że stara miłość nie rdzewieje.
Zdziwiło mnie to, jak sophia spokojnie rozmawiała z Kristen. Zastanawiam się, czy to gra pozorów, czy ona rzeczywiście pogodziła się z tym, że utraciła Tony'ego.
Taylor miała noską minę, jak dowiedziała się, że Antonio chodzi z jej szwagierką.
Thorne też strzelał dziś niezłe miny w czasie kłótni z Brooke. Widać, że on ma donośny głos, potrafi wszystkich przekrzyczeć.
Te dzisiejsze zapowiedzi mnie troszkę zdezorientowały.
Ridge chyba czuje coś więcej, niż tylko przyjażń do brooke. Mówi się, że stara miłość nie rdzewieje.
Zdziwiło mnie to, jak sophia spokojnie rozmawiała z Kristen. Zastanawiam się, czy to gra pozorów, czy ona rzeczywiście pogodziła się z tym, że utraciła Tony'ego.
Taylor miała noską minę, jak dowiedziała się, że Antonio chodzi z jej szwagierką.
Thorne też strzelał dziś niezłe miny w czasie kłótni z Brooke. Widać, że on ma donośny głos, potrafi wszystkich przekrzyczeć.
Te dzisiejsze zapowiedzi mnie troszkę zdezorientowały.
No było na reklamie i to co się stanie będzie wszystkimBeja pisze: W tej zapowiedzi na końcu drugiego odcinka widać było, że Ridge jest w Big Bear i gada z Brooke. Także jeszcze wszystko przed nami.
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Ridge to głupek który nie wie co je, nie wie co robi i nie wie gdzie żyje. Tylko przytoczyć fragment o Ridge'u z nonsensopedii: W zyciu pewne są tylko podatki, śmierć i Ridge.Ridge jest ciemny i mam nadzieję, że niczego się nie domyśli![]()
.
Też jestem ciekawa, co pałaszował Ridżunio![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 2009-07-09, 22:55 przez Cosmo, łącznie zmieniany 2 razy.
- ***AmBeR94***
Thorne mi podpadł mówiąc "Nie zasługujesz na mnie"...
To on nie zasługuje na Brooke!!! Nazwał ją dziwką??
To on uprawiał seks z Macy i z Brooke w prawie tym samym czasie i niby był z nimi oboma
Thorne to głupi żyd!!!
A jak machał łapami
Ale fajnie Brooke za Thorne'm na koniec biegała
Pani Psycho wciąż miała to coś na włosach
- ***AmBeR94***
Prawie wszystko sie zgadza,z wyjątkiem tego,ze Thorne jest żydem,bo Thorne nie jest żydemGoku pisze:Thorne mi podpadł mówiąc "Nie zasługujesz na mnie"...![]()
![]()
![]()
![]()
To on uprawiał seks z Macy i z Brooke w prawie tym samym czasie i niby był z nimi oboma
![]()
![]()
Thorne to głupi żyd!!!
A jak machał łapami
![]()
![]()
![]()
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm?***AmBeR94*** pisze:Thorne to głupi żyd!!!![]()
Thorne dałby już spokój z tą "namiastką". Ile razy to jeszcze usłyszymy!?
Dobrze że taylor nie powiedziała Kristen o HIV. Tony powinien to zrobić. No i w końcu zrobi te badania! To poleganie na statystykach jest żałosne!
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 18:32 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Boskie odcinki dzisiaj!
Aż sama nie wierze, że to piszę, ale żal mi było Brooke
Ale Thorne urządził fajną awanturę, podobało mi się, jak rzucił w Ridge'a obrączką
No i końcówka była bardzo emocjonująca
Całe odcinki psuł Tony zastanawiający się czy zrobić badania, czy jednak nie
Nie spodziewałam się, że Thorne nazwie Brooke dziwką, a jednak 
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 18:33 przez Marisa, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz rację nie będę aż tak żydów obrażał***AmBeR94*** pisze:Prawie wszystko sie zgadza,z wyjątkiem tego,ze Thorne jest żydem,bo Thorne nie jest żydemGoku pisze:Thorne mi podpadł mówiąc "Nie zasługujesz na mnie"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thorne to głupi żyd!!!
A jak machał łapami
![]()
![]()
![]()
Pani Psycho wciąż miała to coś na włosach![]()
![]()
Mam nadzieję, że okaże się, że Tony jest jednak zdrowy...
Tony dziś stracił wiele w moich oczach - niezdecydowany, nie potrafi zadbać o swoją kobietę i nie narażać jej na niebezpieczeństwo, Taylor musi podejmować za niego męskie decyzje, on martwi się o siebie. W życiu bym się takim facetem nie zainteresowała.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true