Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Taylor o Kristen chyba nie musi się za abrdzo martwic,bo Tony jest odpowiedzialnym facetem.Uważam że skoro Brook uważa że Thorne nie jest dla niej najważniejszy,to nie powinni byc razem.Nie dziwie sie Thornowi że tak sie zdenerwował.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

W ostatnich odcinkach bardzo mi się podobają wspomnienia bohaterów :) Najfajniejsze to te przed zapowiedzią ::rad:: Dopiero kiedy Brook wyznała prawde o swoich uczuciach do Ridga to zauważyłam, że on tez nie jest wobec niej obojętny, z odcinka na odcinek widac to coraz bardziej dobitnie :zeby:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Marisa pisze:Szkoda, że Ridge nie pojechał do Big Bear ::jezyk::
W tej zapowiedzi na końcu drugiego odcinka widać było, że Ridge jest w Big Bear i gada z Brooke. Także jeszcze wszystko przed nami.

Ridge w Las Olas naprawdę jadł serwetkę? Jak ja mogłam tego nie zobaczyć?! ::cojest::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Muszę przyznać, że Brooke nieprzekonująco przedstawiła swoje racje swojemu mężowi, jak i Deacon'owi. W obu przypadkach odwracała kota ogonem. Liczę na to, że oboje sie pogodzą, brooke kocha swojego męża, co widać było w jej wspomnieniach w samochodzie. A szczerość wobec siebie jest tu wystarczającym argumentem.
Ridge chyba czuje coś więcej, niż tylko przyjażń do brooke. Mówi się, że stara miłość nie rdzewieje.
Zdziwiło mnie to, jak sophia spokojnie rozmawiała z Kristen. Zastanawiam się, czy to gra pozorów, czy ona rzeczywiście pogodziła się z tym, że utraciła Tony'ego.
Taylor miała noską minę, jak dowiedziała się, że Antonio chodzi z jej szwagierką. :serce:
Thorne też strzelał dziś niezłe miny w czasie kłótni z Brooke. Widać, że on ma donośny głos, potrafi wszystkich przekrzyczeć. :D
Te dzisiejsze zapowiedzi mnie troszkę zdezorientowały.
Marisa

Post autor: Marisa »

Beja pisze: W tej zapowiedzi na końcu drugiego odcinka widać było, że Ridge jest w Big Bear i gada z Brooke. Także jeszcze wszystko przed nami.
No było na reklamie i to co się stanie będzie wszystkim ::loll:: ::plask wczolo: Ale żałuje, że nie pojechał w dzisiejszych odcinkach ::jezyk:: :wink: Widzę, że temat "przekąski Ridża" jest na topie :mrgreen: Też się z tego śmiałyśmy z siostrą :zeby:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ridge jest ciemny i mam nadzieję, że niczego się nie domyśli ::loll:: ::plask wczolo: .
Też jestem ciekawa, co pałaszował Ridżunio ::loll:: ::krzyw:: :?:
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Ridge to głupek który nie wie co je, nie wie co robi i nie wie gdzie żyje. Tylko przytoczyć fragment o Ridge'u z nonsensopedii: W zyciu pewne są tylko podatki, śmierć i Ridge. ::plask wczolo:
Ostatnio zmieniony 2009-07-09, 22:55 przez Cosmo, łącznie zmieniany 2 razy.
Goku

Post autor: Goku »

Współczuję Brooke :cry: :cry: :cry: Ten durny Thorne nigdy nie wie kiedy się zjawiać!!! :evil: :evil: :evil:

Co Taylor miała na głowie?? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Dziś lecą suuuperowe odcinki...a Thorne taki debil był wiążąc się z Brooke,że buhahaha ::loll:: ::loll:: ::loll::
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Goku

Thorne mi podpadł mówiąc "Nie zasługujesz na mnie"... :evil: :evil: :evil: To on nie zasługuje na Brooke!!! Nazwał ją dziwką?? :evil: :evil: :evil: To on uprawiał seks z Macy i z Brooke w prawie tym samym czasie i niby był z nimi oboma :evil: :evil: :evil: Thorne to głupi żyd!!! :evil: A jak machał łapami ::loll:: Ale fajnie Brooke za Thorne'm na koniec biegała ::loll:: ::loll:: ::loll::

Pani Psycho wciąż miała to coś na włosach ::jezyk::
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Goku pisze:Thorne mi podpadł mówiąc "Nie zasługujesz na mnie"... :evil: :evil: :evil: To on nie zasługuje na Brooke!!! Nazwał ją dziwką?? :evil: :evil: :evil: To on uprawiał seks z Macy i z Brooke w prawie tym samym czasie i niby był z nimi oboma :evil: :evil: :evil: Thorne to głupi żyd!!! :evil: A jak machał łapami ::loll:: Ale fajnie Brooke za Thorne'm na koniec biegała ::loll:: ::loll:: ::loll::

Prawie wszystko sie zgadza,z wyjątkiem tego,ze Thorne jest żydem,bo Thorne nie jest żydem :nie: :nie: :nie:
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

To co zrobił Thorne było wspaniałe . Bardzo ładnie odegrana była ta scena wejścia Thorna i jego furii i wyjścia z domku . Troche szkoda mi Brooke bo widać , że jej zależalo ale w głębi serca kocha Ridga a to , że Thorne chce unieważnić małżeństwo to wszystkim wyjdzie na dobre.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

***AmBeR94*** pisze:Thorne to głupi żyd!!! :evil:
Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm? ::kwasny::
Thorne dałby już spokój z tą "namiastką". Ile razy to jeszcze usłyszymy!? ::kwasny:: Wiedziałem ze kiedy wróci do BigBear to zobaczy Brooke i Ridge'a obściskujących się albo całujących - ten serial jest taki przewidywalny... Myślałem że do tego nie dojdzie ale jednak nazwał Brooke dziwką. ::jezyk:: :twisted:
Dobrze że taylor nie powiedziała Kristen o HIV. Tony powinien to zrobić. No i w końcu zrobi te badania! To poleganie na statystykach jest żałosne! ::plask wczolo:
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 18:32 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Marisa

Post autor: Marisa »

Boskie odcinki dzisiaj! :D Aż sama nie wierze, że to piszę, ale żal mi było Brooke :| Ale Thorne urządził fajną awanturę, podobało mi się, jak rzucił w Ridge'a obrączką :D No i końcówka była bardzo emocjonująca :o Całe odcinki psuł Tony zastanawiający się czy zrobić badania, czy jednak nie :roll: Nie spodziewałam się, że Thorne nazwie Brooke dziwką, a jednak :P
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 18:33 przez Marisa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Goku

***AmBeR94*** pisze:
Goku pisze:Thorne mi podpadł mówiąc "Nie zasługujesz na mnie"... :evil: :evil: :evil: To on nie zasługuje na Brooke!!! Nazwał ją dziwką?? :evil: :evil: :evil: To on uprawiał seks z Macy i z Brooke w prawie tym samym czasie i niby był z nimi oboma :evil: :evil: :evil: Thorne to głupi żyd!!! :evil: A jak machał łapami ::loll:: Ale fajnie Brooke za Thorne'm na koniec biegała ::loll:: ::loll:: ::loll::

Prawie wszystko sie zgadza,z wyjątkiem tego,ze Thorne jest żydem,bo Thorne nie jest żydem :nie: :nie: :nie:
Masz rację nie będę aż tak żydów obrażał ::loll::

Mam nadzieję, że okaże się, że Tony jest jednak zdrowy...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Tony dziś stracił wiele w moich oczach - niezdecydowany, nie potrafi zadbać o swoją kobietę i nie narażać jej na niebezpieczeństwo, Taylor musi podejmować za niego męskie decyzje, on martwi się o siebie. W życiu bym się takim facetem nie zainteresowała.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany