Bieżące odcinki cz. 1
Nie rasizm ,tylko antysemityzm
Biedna Brooke ,chciała ratować swoje małżeństwo ,ale chyba nic z tego jej nie wyjdzie . A tym bardziej teraz kiedy to Ridge ,,okrężną drogą'' ,ale potwierdził,że to samo czuję do Brooke . Szkoda tylko ,że Tay nie stała razem z Thornem za drzwiami.
Biedna Brooke ,chciała ratować swoje małżeństwo ,ale chyba nic z tego jej nie wyjdzie . A tym bardziej teraz kiedy to Ridge ,,okrężną drogą'' ,ale potwierdził,że to samo czuję do Brooke . Szkoda tylko ,że Tay nie stała razem z Thornem za drzwiami.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Po dzisiejszych odcinkach bardzo zdenerwował mnie Ridg
Swoim zachowaniem wkółko daje nadzieje Brook. Skoro nie może z nią być to niech powie jej, że jej nie kocha i by było po kłopocie. Swoim zachwaniem sprawia, ze Broook cały czas ma nadzieję ,że z nim bedzie i wychodzą takie sytuacje jak z Thornem .Ciekawe co by było gdyby Thorne powiedział o tych wszystkich wydarzeniach Taylor... 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
-
SallyFan
Rozumiem Tony'ego, ale moje zrozumienie jest tylko dlatego że to "Moda na sukces". No przecież gdyby Taylor powiedziałaby dziś Kristen to już po wszystkim, a tak to można to ciągnąć przez najbliższe 3 lata
Cóż za akcja na końcu! Na chwile cały pokój zamarł... a po tym jak Thorne odszedł, a Ridge patrzył na obrączke wszyscy wybuchnęliśmy śmiechem
Biedna Brooke, niewinna, chyba to Thorne powinien płakać, a nie ona..
Ale racja, dał się wykorzystać. Było słuchać Starej Wiedźmy Stephanie! Ona wie co i jak, jak tu w serialu namącić xD
Kristen
Wyglądała przepięknie
Co Chad robi w Los Angeles jako barman?
Musiałem coś przegapić, nie wiedziałem że jest teraz w L.A. ...
Chiński kok czuang hang Tejlor łaaa rulez xDDD Jej włosy skojarzyły mi się z... fontanną
Ridge dzisiaj pokazał jaki jest sexy i przystojny
A to że Brooke sobie go wyobrażała gdy kochała się z Thorne'm to miało być jakieś zadawanie sobie bólu, czy co?
Liczyłem na przynudzanie Deacon/Amber/Rick a tu takie akcje
Jeszcze tylko brakowało Sally któraby powiedziała że Thorne'a spotka nieszczęście z Brooke bo pewnego dnia ona mu wyzna że kocha Ridge'a
Myślałem w pewnym momencie że Thorne będzie się chciał targnąć na życie, ale gdyby tak było to Brooke i Ridge oraz Taylor i Kristen mówiliby że Thorne musi być teraz wściekły i żeby nie zrobił sobie nic złego. A w ogóle to dziwne że nie było wypadku jak jechał! Bo ostatnio wypadek ma co drugi bohater
Nigdy bym nie chciał ratować małżeństwa z kobietą która kocha mojego brata 
Cóż za akcja na końcu! Na chwile cały pokój zamarł... a po tym jak Thorne odszedł, a Ridge patrzył na obrączke wszyscy wybuchnęliśmy śmiechem
Ale racja, dał się wykorzystać. Było słuchać Starej Wiedźmy Stephanie! Ona wie co i jak, jak tu w serialu namącić xD
Kristen
Co Chad robi w Los Angeles jako barman?
Chiński kok czuang hang Tejlor łaaa rulez xDDD Jej włosy skojarzyły mi się z... fontanną
Ridge dzisiaj pokazał jaki jest sexy i przystojny
Liczyłem na przynudzanie Deacon/Amber/Rick a tu takie akcje
Myślałem w pewnym momencie że Thorne będzie się chciał targnąć na życie, ale gdyby tak było to Brooke i Ridge oraz Taylor i Kristen mówiliby że Thorne musi być teraz wściekły i żeby nie zrobił sobie nic złego. A w ogóle to dziwne że nie było wypadku jak jechał! Bo ostatnio wypadek ma co drugi bohater
No chybaRobi pisze:Biedna Brooke ,chciała ratować swoje małżeństwo ,ale chyba nic z tego jej nie wyjdzie .
Właśnie mi się wydaje że Ridge chce uświadomić Brooke że ona go nie kocha i nie jej daje żadnej nadziei bo chce by znów była z Thornem.mysia pisze:Po dzisiejszych odcinkach bardzo zdenerwował mnie RidgSwoim zachowaniem wkółko daje nadzieje Brook. Skoro nie może z nią być to niech powie jej, że jej nie kocha i by było po kłopocie. Swoim zachwaniem sprawia, ze Broook cały czas ma nadzieję ,że z nim bedzie i wychodzą takie sytuacje jak z Thornem .Ciekawe co by było gdyby Thorne powiedział o tych wszystkich wydarzeniach Taylor...
A najbardziej mi się podobało na końcu jak Brooke ciągnie Thorna za koszulkę a Thorn ją odpycha a ona leży w krzakach
- ***AmBeR94***
Nie ja to napisałam,tylko Goku!!!Ja bardzo lubię żydowCosmo pisze:Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm?***AmBeR94*** pisze:Thorne to głupi żyd!!!![]()
![]()
Thorne dałby już spokój z tą "namiastką". Ile razy to jeszcze usłyszymy!?Wiedziałem ze kiedy wróci do BigBear to zobaczy Brooke i Ridge'a obściskujących się albo całujących - ten serial jest taki przewidywalny... Myślałem że do tego nie dojdzie ale jednak nazwał Brooke dziwką.
![]()
![]()
Dobrze że taylor nie powiedziała Kristen o HIV. Tony powinien to zrobić. No i w końcu zrobi te badania! To poleganie na statystykach jest żałosne!
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
- ***AmBeR94***
No właśnieRobi pisze:Nie rasizm ,tylko antysemityzm
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 19:14 przez ***AmBeR94***, łącznie zmieniany 1 raz.
Na miejscu Ridge'a byś tak nie powiedział bo być kochał swoje dzieci.Goku pisze:Ja teraz na miejscu Ridge'a od razu bym rzucił Taylor i te rozwydrzone bachory i poleciał do Brooke.
[ Dodano: 2007-06-29, 18:59 ]
Wybacz, musiało mi się źle zacytować.***AmBeR94*** pisze:Nie ja to napisałam,tylko Goku!!!Ja bardzo lubię żydowCosmo pisze:Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm?***AmBeR94*** pisze:Thorne to głupi żyd!!!![]()
![]()
Thorne dałby już spokój z tą "namiastką". Ile razy to jeszcze usłyszymy!?Wiedziałem ze kiedy wróci do BigBear to zobaczy Brooke i Ridge'a obściskujących się albo całujących - ten serial jest taki przewidywalny... Myślałem że do tego nie dojdzie ale jednak nazwał Brooke dziwką.
![]()
![]()
Dobrze że taylor nie powiedziała Kristen o HIV. Tony powinien to zrobić. No i w końcu zrobi te badania! To poleganie na statystykach jest żałosne!
Czy komuś jeszcze wydawało się, że widzi Morgan w czołówce?
Jestem zaskoczona tym, ale...brakuje mi akcji z Bridget i Deaconem (ale akcji, nie tego jak Deacon ja przekonuje o swojej miłości)
Jestem zaskoczona tym, ale...brakuje mi akcji z Bridget i Deaconem (ale akcji, nie tego jak Deacon ja przekonuje o swojej miłości)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Chciałbyś mieć taką laskęGoku pisze:
Co Taylor miała na głowie??![]()
![]()
Tony mnie denerwuje!A jakim rozkazującym tonem do Taylor mówił
Wcale się nie dziwie Thornowi,dobrze tak Brooke,wszedzie się wtrąca,knuła przeciwko Amber,niedawno chciała rozwalić małżeństwo syna, a tu niespodzianka rozwaliła przypadkowo swoje
Team Hunter:)A jak!
-
SallyFan
NieTiril pisze:Czy komuś jeszcze wydawało się, że widzi Morgan w czołówce?)
Tony szantażował Taylor. Ten człowiek zaczyna odchodzić od zmysłów... Niech się w końcu przebada na tego HIV... Ale rozumiem go. Boi się, że jednak wynik może być pozytywny...
Misia pisze:Chciałbyś mieć taką laskęGoku pisze:
Co Taylor miała na głowie??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja rozumiem Tony'ego. Na jego miejscu chyba bym nikomu nie powiedział i wyjechał do czasu aż bym znał wyniki, by się nikt o mnie nie martwił, że mogę być zarażony HIVem.
- ***AmBeR94***
Oki...spoXCosmo pisze:Na miejscu Ridge'a byś tak nie powiedział bo być kochał swoje dzieci.Goku pisze:Ja teraz na miejscu Ridge'a od razu bym rzucił Taylor i te rozwydrzone bachory i poleciał do Brooke.
[ Dodano: 2007-06-29, 18:59 ]Wybacz, musiało mi się źle zacytować.***AmBeR94*** pisze:Nie ja to napisałam,tylko Goku!!!Ja bardzo lubię żydowCosmo pisze:Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm?***AmBeR94*** pisze:Thorne to głupi żyd!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A co do Brooke,to zabawne bardzo było jak Thorne ją popchnął i wpadła w błoto-suuper!!!!!
Wkurza mnie Tony.
Ja to bym chyba umarła z takiej nie cierpliwości. Może mam HIV a może nie. To zrobił by te głupie badania i przynajmniej by wiedzial czy jest chory.
Ja nie myślałam że Thorn jest taki głupi że uwierzy chociaż na chwile że Brook nie kocha Ridge'a.
Bardzo dobrze jej powiedział ze jest dziwką.
Jak Brook klączała na tym deszczu to mi sie zdawało że to nie ona beczy tylko jakiś pies skumli.
NIe myslałam że Ridge jest na każde zawołanie Brook. Zamiast jesteś ze żoną kolacje to ten leci do niej jak nie wiem co. Żałosny on jest!
Ciekwe co teraz zrobi Ridge.
Dobrze że jurto też jest B&B. 
Ja nie myślałam że Thorn jest taki głupi że uwierzy chociaż na chwile że Brook nie kocha Ridge'a.
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 19:24 przez justyna18, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy Thorne nazwał Brooke dziwką,myślałam,że się przesłyszałam
Te jego teksty i stwierdzenie,że ona na niego nie zasługuje
Nigdy nie spodziewałabym się po Thornie takiego zachowania
Brooke naprawdę ma pecha-jej ukochany słyszy wszystko to,czego nie powinien był
nigdy usłyszeć.
Żal mi Brooke-mąż od niej odszedł,a mężczyzna,którego kocha,nie jest dla niej
dostępny.Strasznie smutne były te dzisiejsze odcinki.
Teraz przez następnych kilkanaście odcinków będziemy patrzeć na ból i rozpacz
Brooke.
Te jego teksty i stwierdzenie,że ona na niego nie zasługuje
Nigdy nie spodziewałabym się po Thornie takiego zachowania
Brooke naprawdę ma pecha-jej ukochany słyszy wszystko to,czego nie powinien był
nigdy usłyszeć.
Żal mi Brooke-mąż od niej odszedł,a mężczyzna,którego kocha,nie jest dla niej
dostępny.Strasznie smutne były te dzisiejsze odcinki.
Teraz przez następnych kilkanaście odcinków będziemy patrzeć na ból i rozpacz
Brooke.