Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nie rasizm ,tylko antysemityzm

Biedna Brooke ,chciała ratować swoje małżeństwo ,ale chyba nic z tego jej nie wyjdzie . A tym bardziej teraz kiedy to Ridge ,,okrężną drogą'' ,ale potwierdził,że to samo czuję do Brooke . Szkoda tylko ,że Tay nie stała razem z Thornem za drzwiami.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Po dzisiejszych odcinkach bardzo zdenerwował mnie Ridg ::kwasny:: Swoim zachowaniem wkółko daje nadzieje Brook. Skoro nie może z nią być to niech powie jej, że jej nie kocha i by było po kłopocie. Swoim zachwaniem sprawia, ze Broook cały czas ma nadzieję ,że z nim bedzie i wychodzą takie sytuacje jak z Thornem .Ciekawe co by było gdyby Thorne powiedział o tych wszystkich wydarzeniach Taylor... :twisted:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Rozumiem Tony'ego, ale moje zrozumienie jest tylko dlatego że to "Moda na sukces". No przecież gdyby Taylor powiedziałaby dziś Kristen to już po wszystkim, a tak to można to ciągnąć przez najbliższe 3 lata :wink:
Cóż za akcja na końcu! Na chwile cały pokój zamarł... a po tym jak Thorne odszedł, a Ridge patrzył na obrączke wszyscy wybuchnęliśmy śmiechem ::loll:: ::loll:: ::loll:: Biedna Brooke, niewinna, chyba to Thorne powinien płakać, a nie ona..
Ale racja, dał się wykorzystać. Było słuchać Starej Wiedźmy Stephanie! Ona wie co i jak, jak tu w serialu namącić xD
Kristen :serce: :serce: :serce: Wyglądała przepięknie :serce:
Co Chad robi w Los Angeles jako barman? ::ysz:: Musiałem coś przegapić, nie wiedziałem że jest teraz w L.A. ...
Chiński kok czuang hang Tejlor łaaa rulez xDDD Jej włosy skojarzyły mi się z... fontanną ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ridge dzisiaj pokazał jaki jest sexy i przystojny :serce: A to że Brooke sobie go wyobrażała gdy kochała się z Thorne'm to miało być jakieś zadawanie sobie bólu, czy co? :P
Liczyłem na przynudzanie Deacon/Amber/Rick a tu takie akcje :zeby: Jeszcze tylko brakowało Sally któraby powiedziała że Thorne'a spotka nieszczęście z Brooke bo pewnego dnia ona mu wyzna że kocha Ridge'a ::jezyk:: :mrgreen: ::rad::
Myślałem w pewnym momencie że Thorne będzie się chciał targnąć na życie, ale gdyby tak było to Brooke i Ridge oraz Taylor i Kristen mówiliby że Thorne musi być teraz wściekły i żeby nie zrobił sobie nic złego. A w ogóle to dziwne że nie było wypadku jak jechał! Bo ostatnio wypadek ma co drugi bohater ::cojest::
Robi pisze:Biedna Brooke ,chciała ratować swoje małżeństwo ,ale chyba nic z tego jej nie wyjdzie .
No chyba ::loll:: Nigdy bym nie chciał ratować małżeństwa z kobietą która kocha mojego brata ::cojest::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

mysia pisze:Po dzisiejszych odcinkach bardzo zdenerwował mnie Ridg ::kwasny:: Swoim zachowaniem wkółko daje nadzieje Brook. Skoro nie może z nią być to niech powie jej, że jej nie kocha i by było po kłopocie. Swoim zachwaniem sprawia, ze Broook cały czas ma nadzieję ,że z nim bedzie i wychodzą takie sytuacje jak z Thornem .Ciekawe co by było gdyby Thorne powiedział o tych wszystkich wydarzeniach Taylor... :twisted:
Właśnie mi się wydaje że Ridge chce uświadomić Brooke że ona go nie kocha i nie jej daje żadnej nadziei bo chce by znów była z Thornem.
A najbardziej mi się podobało na końcu jak Brooke ciągnie Thorna za koszulkę a Thorn ją odpycha a ona leży w krzakach
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Post autor: ***AmBeR94*** »

Cosmo pisze:
***AmBeR94*** pisze:Thorne to głupi żyd!!! :evil:
Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm? ::kwasny::
Thorne dałby już spokój z tą "namiastką". Ile razy to jeszcze usłyszymy!? ::kwasny:: Wiedziałem ze kiedy wróci do BigBear to zobaczy Brooke i Ridge'a obściskujących się albo całujących - ten serial jest taki przewidywalny... Myślałem że do tego nie dojdzie ale jednak nazwał Brooke dziwką. ::jezyk:: :twisted:
Dobrze że taylor nie powiedziała Kristen o HIV. Tony powinien to zrobić. No i w końcu zrobi te badania! To poleganie na statystykach jest żałosne! ::plask wczolo:
Nie ja to napisałam,tylko Goku!!!Ja bardzo lubię żydow ::krzyw::
*** :zeby:"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!! :zeby: ***
Goku

Post autor: Goku »

Ja teraz na miejscu Ridge'a od razu bym rzucił Taylor i te rozwydrzone bachory i poleciał do Brooke. No bo po Ridge jest z Taylor?? Nawet ładna ona nie jest. Brooke jest dużo ładniejsza i ma większe cycki :serce: :serce: :serce:.
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Robi pisze:Nie rasizm ,tylko antysemityzm

Biedna Brooke ,chciała ratować swoje małżeństwo ,ale chyba nic z tego jej nie wyjdzie . A tym bardziej teraz kiedy to Ridge ,,okrężną drogą'' ,ale potwierdził,że to samo czuję do Brooke . Szkoda tylko ,że Tay nie stała razem z Thornem za drzwiami.
No właśnie ::krzyw:: święta prawda.Taylor by sie załamała i jeszcze by pogryzła Ridge'a lub Brooke....albo i oboje :zeby:
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 19:14 przez ***AmBeR94***, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Goku pisze:Ja teraz na miejscu Ridge'a od razu bym rzucił Taylor i te rozwydrzone bachory i poleciał do Brooke.
Na miejscu Ridge'a byś tak nie powiedział bo być kochał swoje dzieci.

[ Dodano: 2007-06-29, 18:59 ]
***AmBeR94*** pisze:
Cosmo pisze:
Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że w tym momencie przemawia przez ciebie rasizm? ::kwasny::
Thorne dałby już spokój z tą "namiastką". Ile razy to jeszcze usłyszymy!? ::kwasny:: Wiedziałem ze kiedy wróci do BigBear to zobaczy Brooke i Ridge'a obściskujących się albo całujących - ten serial jest taki przewidywalny... Myślałem że do tego nie dojdzie ale jednak nazwał Brooke dziwką. ::jezyk:: :twisted:
Dobrze że taylor nie powiedziała Kristen o HIV. Tony powinien to zrobić. No i w końcu zrobi te badania! To poleganie na statystykach jest żałosne! ::plask wczolo:
Wybacz, musiało mi się źle zacytować.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy komuś jeszcze wydawało się, że widzi Morgan w czołówce?
Jestem zaskoczona tym, ale...brakuje mi akcji z Bridget i Deaconem (ale akcji, nie tego jak Deacon ja przekonuje o swojej miłości)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Goku pisze:
Co Taylor miała na głowie?? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Chciałbyś mieć taką laskę ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Tony mnie denerwuje!A jakim rozkazującym tonem do Taylor mówił ::kwasny:: Pan i władca ::kwasny:: się znalazł..
Wcale się nie dziwie Thornowi,dobrze tak Brooke,wszedzie się wtrąca,knuła przeciwko Amber,niedawno chciała rozwalić małżeństwo syna, a tu niespodzianka rozwaliła przypadkowo swoje ::cojest:: Za 100 odcinków pewnie znajdzie ale teraz to już naprawdę ,naprawdę jedyną wieczną i wielką miłość swojego życia ::loll:: Stara śpiewka ::krzyw::
Team Hunter:)A jak!
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Tiril pisze:Czy komuś jeszcze wydawało się, że widzi Morgan w czołówce?)
Nie :wink: Jestem na 100% pewny, że jej nie było ani w krótszej ani w dłuższej, bo za każdym razem kiedy leci powtarzam sobie postacie jakie lecą w czołówce xDD

Tony szantażował Taylor. Ten człowiek zaczyna odchodzić od zmysłów... Niech się w końcu przebada na tego HIV... Ale rozumiem go. Boi się, że jednak wynik może być pozytywny... :( Ale i tak za długo zwleka z powiedzeniem o tym Kristen!
Goku

Post autor: Goku »

Misia pisze:
Goku pisze:
Co Taylor miała na głowie?? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Chciałbyś mieć taką laskę ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
::loll:: ::loll:: ::loll:: Ja?? Nigdy w życiu. Mnie interesują wyłącznie ładne blondynki z dużymi cyckami jak najbardziej przypominające np. Paris Hilton i.t.p. no i bogate(niekoniecznie aż tak jak Paris xD) , a nie takie brzydactwa jak Taylor...

Ja rozumiem Tony'ego. Na jego miejscu chyba bym nikomu nie powiedział i wyjechał do czasu aż bym znał wyniki, by się nikt o mnie nie martwił, że mogę być zarażony HIVem.
Awatar użytkownika
***AmBeR94***

Cosmo pisze:
Goku pisze:Ja teraz na miejscu Ridge'a od razu bym rzucił Taylor i te rozwydrzone bachory i poleciał do Brooke.
Na miejscu Ridge'a byś tak nie powiedział bo być kochał swoje dzieci.

[ Dodano: 2007-06-29, 18:59 ]
***AmBeR94*** pisze:
Cosmo pisze:
Wybacz, musiało mi się źle zacytować.
Oki...spoX :zeby:
A co do Brooke,to zabawne bardzo było jak Thorne ją popchnął i wpadła w błoto-suuper!!!!!
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Wkurza mnie Tony. :evil: Ja to bym chyba umarła z takiej nie cierpliwości. Może mam HIV a może nie. To zrobił by te głupie badania i przynajmniej by wiedzial czy jest chory.
Ja nie myślałam że Thorn jest taki głupi że uwierzy chociaż na chwile że Brook nie kocha Ridge'a. ::plask wczolo: Bardzo dobrze jej powiedział ze jest dziwką. ::krzyw:: Jak Brook klączała na tym deszczu to mi sie zdawało że to nie ona beczy tylko jakiś pies skumli. ::loll:: ::plask wczolo: NIe myslałam że Ridge jest na każde zawołanie Brook. Zamiast jesteś ze żoną kolacje to ten leci do niej jak nie wiem co. Żałosny on jest! ::plask wczolo: Ciekwe co teraz zrobi Ridge. :zeby: Dobrze że jurto też jest B&B. :D
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 19:24 przez justyna18, łącznie zmieniany 1 raz.
Milagros

Post autor: Milagros »

Gdy Thorne nazwał Brooke dziwką,myślałam,że się przesłyszałam :!:
Te jego teksty i stwierdzenie,że ona na niego nie zasługuje :!:
Nigdy nie spodziewałabym się po Thornie takiego zachowania :twisted:
Brooke naprawdę ma pecha-jej ukochany słyszy wszystko to,czego nie powinien był
nigdy usłyszeć.
Żal mi Brooke-mąż od niej odszedł,a mężczyzna,którego kocha,nie jest dla niej
dostępny.Strasznie smutne były te dzisiejsze odcinki.
Teraz przez następnych kilkanaście odcinków będziemy patrzeć na ból i rozpacz
Brooke. :mrgreen:
Zablokowany