Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robi, Taylor spała tylko z Ridgem!!!! :P A Brooke ze wszystkimi Forresterami! ::rad::
Brooke jest z Thornem bez miłości. ::kwasny:: Kocha się z nim myśląc o Ridge'u. ::kwasny:: Thorne to zobaczył i nazwał Brooke dziwką. I miał rację bo tego określenia jest godne to zachowanie.

P.S. Żeby była jasność. Ja tylko cytuję słowa Thorne'a z dzisiejszego odcinka!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Brooke nie dlatego została nazwana dziwką, że była z nimi trzema, tylko dlatego, że wszystkich ich oszukiwała (może poza Ridgem). Skoro wie, że tylko jego kocha to niech się zamknie w klasztorze i nie rani wszystkich innych facetów obiecując im miłość, pełne oddanie i wierność - czyli to, czego nie może spełnić. ::kwasny::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
binusia

Post autor: binusia »

mimo że Tylor była z 3 forresterami to potrafiła sobie poradzić z thornem i jego ojcem odrzuciła ich miłośc i za to ją lubie. ona naprawde kocha rigda i on nie powiniem jej nigdy zostawiać mimo ze rozbudza się wnim stare uczucie do brooke
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nie była ,ponieważ bała się reakcji Stephani ( np Eric ) i właśnie za tą słabość i za ten brak walki o swoje ja jej nie lubię . Czasami jak czegoś nie ma teraz może być w przyszłości i to może nie się zwrócić przeciwko nam :wink:
Kto wam powiedział ,że Brooke nie kocha Thorne :?: Kocha go ale nie tak jak Ridge . Czyli Ridge też jest dziwką bo jego przeznaczeniem jest Brooke :?: Macy jest dziwką ,która pokochała Granta i to on był jej życiowym partnerem,a nie Thorne :?: A czyjm życiowym partnerem jest Taylor :?: Bo napewno nie Ridge , więc ona także nie kocha tak jak należy i też jest dziwką :?: Dla mnie wogóle jest to nie zrozumiałe , to jak teorię z piaskownicy .
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robi, Taylor kocha Ridge'a całą sobą i on jest miłością jej życia. :wink:

Tony coraz bardziej mnie denerwuje, a ten wątek z HIV zaczyna być nudny. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
nutelka

Nie chodziło o strach przed reakcją Stephanie tylko o to, że ona jest przyjaciółką Taylor. I to właśnie Tay uznała za ważniejszą rzecz niż ewentualny związek z Ericiem. Coś dużo tych "dziwek" w Twoim poście Robi ::plask wczolo:

A Ridge może i coś czuje do Brooke - to wspomnienia i nostalgia. Ale jest szczęśliwy z Taylor, dzisiejszy odcinek i poprzednie dobitnie nam to pokazały.
Ostatnio zmieniony 2007-06-29, 23:51 przez nutelka, łącznie zmieniany 1 raz.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

No to Taylor sypia z męską dziwką. Ridge na pewno miał więcej kobiet niż Brooke mężczyzn, bo chyba nie jesteście na tyle szowinistami by twierdzić, że kobieta - dziwka, a męzczyzna - macho?
Nie popieram Brooke, rozczarowała mnie na całym froncie, zarzucam jej nieszczerość, krzydzenie Thorna i innych osób, ale nie przemawia na jej niekorzyść, że jest aktywna seksualnie!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

B@r pisze:Robi, Taylor kocha Ridge'a całą sobą i on jest miłością jej życia. :wink:
Załóżmy ,że się zgadzam, ale Ridge już tak jej nie kocha jak Brooke . Więc muszę stwierdzić ,że miłość Taylor jest ślepa .
Awatar użytkownika
nutelka

Szogunka pisze: bo chyba nie jesteście na tyle szowinistami by twierdzić, że kobieta - dziwka, a męzczyzna - macho?
Szogunko, ja nie potępiam Brooke za to, że miała iluś tam facetów. Seks - ludzka rzecz. Chodzi o szczerość. Oszukiwała Thorne'a i wszystkich innych. Nawet jej fani twierdzą, że to Ridge jest jej prawdziwą miłością. Skoro tak,to czemu wiąże się z innymi i rani ich? Szuka szczęścia? Możliwe. Tylko, że kosztem innych.
Awatar użytkownika
Robi

nutelka pisze:
Szogunka pisze: bo chyba nie jesteście na tyle szowinistami by twierdzić, że kobieta - dziwka, a męzczyzna - macho?
Szogunko, ja nie potępiam Brooke za to, że miała iluś tam facetów. Seks - ludzka rzecz. Chodzi o szczerość. Oszukiwała Thorne'a i wszystkich innych. Nawet jej fani twierdzą, że to Ridge jest jej prawdziwą miłością. Skoro tak,to czemu wiąże się z innymi i rani ich? Szuka szczęścia? Możliwe. Tylko, że kosztem innych.
Ridge został odebrany Brooke na dziecko . Stephani i Taylor robiły wszystko aby Ridge zostawił Logan no i im się udało . Kiedy Ridge przyszedł do Brooke na ostatnią kolację powiedział Logan ,że zostawia ich dla dobra dziecka ,ale nigdy nie przestanie jej kochać. Po tym jak odszedł Brooke postanowiła żyć dalej , schowała swoje uczucia do Ridge bo musiała i zaczeła żyć dalej . Postawnoiła ,że na nowo ułoży sobie życie z Thornem . I było by wszystko świetnie gdyby nie problemy z Bridget , które doprowadziły do tego ,że Brooke walcząć o córkę otworzyła się , otworzyła swoje serce i powiedziała prawde , o której wszyscy dobrze wiedzieli .

Czy można potępiać Brooke :?: Tak ,ale za to ,że nie walczyła o miłość . Za to ,że zostawiła swojego mężczyzne dla dobra dziecka , ale napewno nie za to ,że próbowała na nowo ułożyć swoje życie .
Szymoncz

Post autor: Szymoncz »

Po obejrzeniu dzisiejszych odcinków muszę stwierdzić, że Thorne miał w 100% rację. Miał rację, że Brooke jest ... ykhm... kobietą lekkich obyczajów ;-) Pamiętacie tę akcję w windzie z Ridgem? Puszczała się do niego wtedy. Zostawiła także Ericka. A teraz zostawia Thorna (Raczej on ją zostawia, ale tylko z winy pani Logan) . Szczerze mówiąc, nie było mi dziś jej wogóle szkoda. Jej słowa dla Ridga znaczyły to samo, co słowo kocham Cię.

Ehh... Ale dlaczego przez ten związek miała ucierpieć Macy?... Szkoda że jej nie ma już w serialu. Można powiedzieć, że jej śmierć to też była częściowo winą Brooke.

Dziś Brooke stała się dla mnie zerem, a Thorne wzrósł w moich oczach.

Teraz możecie po mnie jechać, fani Brooke :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

nutelka pisze:
To hipokryzja że jak Brooke ponosi swój koszt ból -strate miłości na rzecz kogoś to nie oskarża się kogoś, ale jak Brooke jednak przyznaje (i to sama przed sobą że jednak Ridge'a kocha bardziej) to już liczy się jej to jak przestępstwo przeciwko komuś ::kwasny:: Oczywiście głupie, naciągane to rozstanie ich bo wiadomo jak się kochali, jednak nieśmiertelna więź Ridge'a i Brooke musi się odradzać na nowo bo to "Moda na sukces" -a ta historia jest przewodnia :zeby: więc Taylor juz powinna się bać, zwłaszcza po ostatnich słowach Ridge'a jak mówił w biurze do Brooke. Dla mnie to pewne iż Ridge'a łączy więcej niż z Taylor-z Taylor ma dzieci, jest mu z nią wygodnie no i kocha ją, ale to nie jest taka więź jak z Brooke. Tony jest już denerwujący, dobrze że trafił na Taylor, która chociaż co do niego nie jest zaślepiona :zeby:
Jeszcze co do nieboszczki Macy to ona nie była taka święta, miała jedynie rację że Brooke bardziej kocha i będzie kochać Ridge'a, ale to tyle. Ile to razy Macy naruszyła swój związek z Thorne'm?
Fajna była scenka z upadkiem Brooke :) Super że Brooke wraca do centrum wydarzeń w serialu :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Szklanka z której pił Tony wyglądała jak słoik z piwnicy Morgan :P
I znowu wykopali Spectrę z serialu :zmiesz::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

We wczorajszym odcinku było mi żal i Thorne'a i Brooke. Jego-bo wszystko usłyszał.
Jej-tak płakała, aż mi się jej żal zrobiło, zwłaszcza gdy Thorne prawie ją w krzaki wrzucił.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

dominik pisze:Jej-tak płakała, aż mi się jej żal zrobiło, zwłaszcza gdy Thorne prawie ją w krzaki wrzucił.
A mi się podobała ta scena. Była by bardziej dramatyczna gdyby np. Brooke upadła na ziemię twarzą w błoto ::jezyk::

Zauważyliście, że przy 'rozstaniu' Brooke i Thorna padał deszcz? Gdy Macy ostrzegała go przed Loganówną też padało. Może to znak i np. Macy zmartwychwstanie, albo okaże się, że uciekła z tego samochodu przed wybuchem, straciła pamięć i tańczy teraz na rurze, ale niebawem wróci do Thorna ::chytry::
Zablokowany