Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Szogunka pisze:Ostatnio jakoś miałam wiele do zarzucenia Brooke, ale dzięki Taylor wraca mi sympatia dla tej osóbli. Pani psycholog? ::plask wczolo: . Te jej śmiech. Pojechała tam pomagać??? Na litość! Straciłam (mam nadzieję że chwilowo) cały szacunek dla tej pani. Myślałam, że mimo braków w umiejętnościach, jest dobrą kobietą, kimś z klasą. No, pomyliłam się. Amber wykazuję się momentami klasą o stokroć większą.
Obejrzałem ten fragment na youtube, więc mogę się wypowiedzieć.
Szogunko, jak Taylor ma zachowywać się jak psycholog wobec kobiety, która grozi, że odbierze jej męża ? No proszę Cię... wcale się nie dziwię, że zachowanie Brooke ją śmieszy - ona jest po prostu żałosna. Tu niby cierpi po stracie "ukochanego" Thorne'a, a potem grozi, że odbierze Taylor Ridge'a. No załamka normalnie ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robi pisze:Stephani nigdy wrażliwością i inteligencją nie grzeszyła . Jej pomysł aby zorganizować przyjęcie z cudzego nieszczęścia ,w tym jej syna jest przerażający . Ta kobieta uczuć nigdy nie miała . Biedny Eric , zamiast siedzieć przy Lauren , to wrócił do Stephani ::plask wczolo:
Dawidku a czy kiedykolwiek Taylor dała popis swoich umiejętności :?: No właśnie Nigdy ::loll:: Jej zachowanie i ten pusty śmiech był żałosny . Jedyny plus jej wizyty to to ,że swoją idiotyczną paplaniną zmotywowała Brooke do walki o to co kiedyś straciła .
Przemawiają przez Ciebie uprzedzenia. I tyle.
Taylor dużo razy pomogła ludziom i zawsze stawia dobrą diagnozę. Chociażby tak niedawno Tony'emu. ::krzyw::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Taylor pomagała wielu osobom. Najnowszy przykład to Tony - i w tym przypadku całkowicie ją popieram. Gdyby nie ona, to dziś nie wiedziałby, że stanowi zagrożenie dla zdrowia innych ludzi. Taylor najlepiej to pomaga obcym ludziom, tak jak kiedys pomogła temu bezdomnemu, co o mało nie przypłaciła tego życiem. Więc tutaj Robi, do końca się z Tobą nie zgodzę.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Taylor pomagała wielu osobom. Najnowszy przykład to Tony - i w tym przypadku całkowicie ją popieram. Gdyby nie ona, to dziś nie wiedziałby, że stanowi zagrożenie dla zdrowia innych ludzi. Taylor najlepiej to pomaga obcym ludziom, tak jak kiedys pomogła temu bezdomnemu, co o mało nie przypłaciła tego życiem. Więc tutaj Robi, do końca się z Tobą nie zgodzę.
Otóż to!

I w ogóle warto zaznaczyć, to, że Brooke nie jest jak na razie pacjentką Taylor! ::cojest:: ::cojest::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dawidek pisze:Taylor pomagała wielu osobom. Najnowszy przykład to Tony - i w tym przypadku całkowicie ją popieram. Gdyby nie ona, to dziś nie wiedziałby, że stanowi zagrożenie dla zdrowia innych ludzi. Taylor najlepiej to pomaga obcym ludziom, tak jak kiedys pomogła temu bezdomnemu, co o mało nie przypłaciła tego życiem. Więc tutaj Robi, do końca się z Tobą nie zgodzę.
Do końca nie musisz ,ale ważne ,że większość popierasz :zeby: Poza tym ta sprawa z Tonym to co to za sprawa :!: . Chyba każda zdrowo rozsądkowa osoba zaleciłaby przeprowadzenie testu . Też mi filozofia ::loll::
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Dzisiejsze odcinki komiczne :D Ten śmiech Taylor to wyglądał jakby sie dusiła :lol: Stephanie też sobie wymyśliła przyjęcie urządzać w takim momencie w życiu Thorna ::plask wczolo: . Jedno słowo - Macy :serce: . Ridge wiernie broni Brooke a ona będzie chciała go odzyskać 8) . Nawet powiedziała przez telefon , że go kocha :mrgreen: .
Dobrze , że Tony powiedział Sofii o swojej chorobie :| Tylko co ona powie na to :?
Arjen Robben
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Tylor sama powiedziała do Ridga, że teraz pójdzie do ludzi, którzy sami chcą jej pomocy - to jest 'klu' programu, Brooke nie prosiła Tylor o pomoc, ale Pani psycholog musiała pojechać do Big Bear. A czemu? Bo czuje się zagrożona. Ciekawe co by Tylor powiedziała o osobie która jedzie kawał drogi do kobiety, którą właśnie zostawił mąż, wrzeszczy na nią że zasługuje na to żeby być sama i jeszcze twierdzi że jechała tam z zamiarem pomocy ::chytry:: No łaha-haha :twisted:

Co nie znaczy że popieram Brooke w zamyśle odebrania rodzinie męża i ojca, to uważam za karygodne ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ostatnio było trochę odcinków reżyserowanych przez Susan (Stephanie) i niestety, ale wg mnie były one właśnie drętwe.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Wczorajsze odcinki ocenię z dwóch perspektyw ::krzyw::
1. Sentyment do Brooke&Ridge- Bardzo podoba mi się jak Ridge broni Brooke, Stephanie przesadza, robi z siebie idiotkę ::kwasny:: Taylor niepotrzebnie pojechała do BigBear, rozmowę telefoniczną jeszcze zrozumiem, ale ten śmiech... :roll: Trochę przesadziła i w ogóle zachowywała się jak jakaś zarozumiała księżna ::kwasny::
2. Krzywdy wyrządzone mojej kochanej Macy- Taylor miała w sumie trochę racji jeśli chodzi o dążenie Brooke do celu. Dlatego właśnie przestałam lubić Brooke ::kwasny:: Stephanie nie powinna się tak cieszyć, w końcu Brooke wyrządziła wiele krzywd.. Sama przez nią o mało nie umarła. Rozumiem jej nienawiść, ale to co wyprawia jest żałosne.
A ogólnie sen Thorne'a bardzo fajny, Macy pięknie wyglądała. Thorne trochę nie wczas się zrehabilitował :roll:
Jestem jak rozdarta chusteczka :lol:.
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Co za odcinki! xD
Przed tą śmiejącą się Taylor miała ona typową minę na zakończenie sceny - poważna mina (z lekkim grymasem zapowiadającego się śmiechu) i myślałem że to koniec sceny, a ta wybuchnęła śmiechem! :mrgreen: Yeah, Tay rządzi xD
Albo mi się zdawało albo ta akcja Tony&Sofia z wyrzucaniem Sally i Clarke'a mi się powtórzyła.. Że pod koniec 1 Sofia poprosiła ich o chwile rozmowy, a w 2 poprosiła ponownie mimo żę się odsuneli i tym razem poszli. A czemu Tony i Sofia nie poszli, tylko szefowa? ::plask wczolo: :mrgreen:
Aaaa i Sofia mnie normalnie dobiła na koniec odcinka xD Tony mówi, że Ellen miała AIDS, a ta: biedna dziewczyna! była taka młoda!, oczywiście rozumiem ale jak ja bym coś takiego usłyszał to zacząłbym pytać krzycząc czy zrobił test, czy jest chory, czy ja jestem zagrożony.... :roll:
Stefa jest boska xD Bal z okazji zakończenia małżeństwa :mrgreen: Nie no, wrażliwa, stara, dobra, Stefa xD
Musze przyznać że jak dla mnie lepiej wygląda w obecnych odcinkach niż w tym wspomnieniu, gdzie była dziwnie pomarszczona, a tu jest spx :wink:
I Macy...

Ostatnie odcinki są super, aż się chce oglądać! :)
Ostatnio zmieniony 2007-07-04, 10:16 przez SallyFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Adex-fan Brooke pisze:Brooke jest intelientna -dobrze wie co w głębi serca czuje Ridge, nawróciła na drogę swojego prawdziwego przeznaczenia i nie ma nic złego w walce o swoją miłość (mówią nawet że na wojnie i w miłości wszystkie chwyty dozwolone :roll: )
Jeszcze nie tak dawno walczyła o swoją miłość do Thorna. Pamietacie co wtedy mówiła? :lol: Narobiła tylko z tego powodu problemów. Co będzie za jakiś czas znów będzie walczyć o kolejną miłość? Przecież jej wolno, kazda następna jest najwieksza i niespotykana do następnego razu :lol: :oops:
Adex-fan Brooke pisze:Bardziej ośmiesza się Stephanie, która mówi co jakiś czas że pozbyła się Brooke. ::rad::
Dawidek pisze:Racja Adex - Stephanie sie ośmiesza. Pełna kompromitacja
Brooke za to sie nie osmiesza takim takstami "odzyskam Ridga" :zeby: Wstydziła by sie takie rzeczy mówić zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach :oops: Pełna kompromitacja.
Obrazek
:lol: :lol: :lol: ::rad:: ::rad:: ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Mógłby ktoś podać linki do wczorajszych odcinków, bo nie mogłem ich obejrzeć :?:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Myślę, że Brooke chce zdobyć Ridga na złość Stephanie i Taylor, które do niej przychodziły i ją dołowały i poniżały...
Śmiech Taylor - bez komentarza, wszystko już zostało powiedziane...
Stephanie przesadziła z tym pomysłem imprezy. ::kwasny::
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Wczorajsze odcinki były super :D Teń śmiech Taylor był znakomity. Pierwszy raz widziałem jak ona się śmieje, aż som do siebie zacząłem się śmiać. fajne były flashbacki z udziałem Stefki i Brooke. Wydawało mi się, że na flashbackach (Stefa) miała więcej zmarszczek niż teraz.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

dominik pisze:Wydawało mi się, że na flashbackach (Stefa) miała więcej zmarszczek niż teraz.
W końcu chirurgia plastyczna w ciągu tych kilkunastu lat bardzo się rozwinęła :D
Zablokowany