Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Tradycyjnie padło słowo "Namiastka". Po za tym trochę nudny będzie ten trójkąt Brooke&Ridge&Taylor mogli by sobie z nim dać spokój wolałbym by zatrudnili nowych projektantów. ::krzyw:: Wogóle nierozumiem jak można brać kilka ślubów i to jeszcze Kościelnych ::kwasny::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Piotrek16 pisze:Tradycyjnie padło słowo "Namiastka". Po za tym trochę nudny będzie ten trójkąt Brooke&Ridge&Taylor mogli by sobie z nim dać spokój wolałbym by zatrudnili nowych projektantów. ::krzyw:: Wogóle nierozumiem jak można brać kilka ślubów i to jeszcze Kościelnych ::kwasny::

Oooo tak, "namiastka" wyparła "pewno' jak na razie :P
Piotrek16, nie zapominaj że wszystkie 'panny młode' są w białych sukienkach, takie czyste i niewinne ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

"Kocham cię, Ridge"... jakie to wzruszające! ::loll:: Ciekawe, co teraz pocznie biedna Brooke, gdy Ridge jej nie chce i według mnie to jest jego ostateczna decyzja.
Kristen postąpiła trochę dziecinnie, kiedy powiedziała Taylor, że nie miała zamiaru spieszyć się z pójściem do łóżka z Tonym, ale po rozmowie z Taylor zmieni decyzję - tak na złość? Ale i tak Tony się z nią nie prześpi.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Brooke to kompletna idiotka! Co ona sobie wyobraża, że co?! Będzie rozwalać małżeństwo Ridge'a i Taylor, a co z dziećmi!? Czy ona wogóle pomyślała o Thomasie, Pheobe i Steffy!? Nie sądzę! Co z nimi będzie jeśli Ridge wróci do Logan? Powinna to rozumieć, sama jest matką! Widać jej romansiki są ważniejsze niż dobro małych dzieci które jeszcze niewiele rozumieją! Kolejny raz Brooke udowodniła jaka jest pusta! :evil:
Na szczęście Sophia jest zdrowa. :D
Taylor bardziej przejmuje sie tym że Kristen prześpi się z Tonym niż wtedy kiedy nie było wiadomo czy Tony ma HIV! ::plask wczolo: Przeciez Tony jest chyba na tyle inteligentny że nie będzie uprawiał z Kristen seksu. Zresztą, to "ostrzeganie Kristen" jej nie za bardzo wyszło. ::kwasny::
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Brooke jest niezrównoważona psychicznie i na dodatek ma wieeelkie problemy emocjonalne. Na dokumentach rozwodowych jeszcze dobrze atrament nie zdążył wyschnąć a ta już wyznaje wielką, jedyną i prawdziwą miłość innemu facetowi. Jej tok myślenia "chcę ratować swoje małżeństwo, odzyskać Thorne'a, tyle, że on mnie już nie chce to spróbuję odzyskać Ridge'a" jest śmieszny i żałosny. Wszystkim naokoło zarzuca, że przez nich rozpadło się jej małżeństwo, szybko zapomniała dlaczego Thorne ją rzucił i już jej nie chce. Sama je zniszczyła, taka jest prawda. Stara śpiewka o wielkim przeznaczeniu ::loll:: Wciąż te same puste słowa - tylko faceci do których je kieruje się zmieniają. A jak Brooke stwierdza z pełną powagą, że już nigdy z nikim nie będzie, że żaden mężczyzna tylko Ridge to normalnie pusty śmiech człowieka ogarnia. Powinna to wszystko sobie nagrać i puszczać aktualnym facetom, mniej by się męczyła wygadywaniem wciąż tych samych bzdur. ::loll::
"Dzieci to zrozumieją, otoczymy je opieką" - normalnie totalna porażka . Jakoś inaczej gadała gdy Ridge zostawił ją dla Taylor ::rad:: i ich syna. Choć ani Rick ani Bridget nie są dziećmi Ridge'a. A na koniec dość spore brawa dla Ridge'a. Za stwierdzenie "I nadal nie możesz mnie mieć". ::rad:: Tyle, że ona i tak nie rozumie słowa "nie" i pewnie dalej będzie się poniżać uganiając się za żonatym, dzieciatym i szczęśliwym facetem, który jej nie chce. ::loll::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ridge tak próbował powstrzymać Brooke m.in. Thornem ,ale widać na pierwszy rzut oka ,że nadal myśli o Logan .
Jak Taylor i Stephani się dowiedzą co Brooke zamierza to dostaną szału ::loll:: Teraz one będą się czuły zagrożone tak jak kiedyś Brooke . A co do dzieci , Taylor gdy odbijała Ridge Brooke zbytnio się nimi ( Bridget i Rickiem ) nie intersowała.

Gdy Kristen przeglądała katalog na okładce nie była Kimberly :?:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Robi pisze:Taylor gdy odbijała Ridge Brooke zbytnio się nimi ( Bridget i Rickiem ) nie intersowała.
Tyle że wtedy Rick i bridget nie mięli po trzy latka. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Robi pisze:Jak Taylor i Stephani się dowiedzą co Brooke zamierza to dostaną szału ::loll::
Chyba się nie dowiedzą. Ridge będzie chciał raczej utrzymać w tajemnicy swoje spotkania z Brooke.
No chyba, że znowu ktoś będzie podsłuchiwał pod drzwiami... ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiejsza scena Brooke-Ridge to miód na serce (moje oczywiście, bo antyfani chyba nie są zadowoleni :P ). Uwielbiam ich razem! :serce: Jak to jest, że Taylor zdążyła się już przebrać dwa razy, a Tony ciągle w tej samej (ohydnej 8) ) koszuli ::ke:: . Dobrze, że Sofia nie jest chora :)
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Marisa pisze:Dzisiejsza scena Brooke-Ridge to miód na serce (moje oczywiście, bo antyfani chyba nie są zadowoleni :P ).
Mylisz się Mariso ::jezyk:: Antyfani a przynajmniej ja są bardzo zadowoleni patrząc na wijącą się, jęczącą i skomlącą o miłość Ridge'a Brooke. ::rad:: ::rad:: I na to jak on jej mówi "nie". ::loll:: ::loll::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Brooke to normalnie jest szalona ::jezyk:: Paręd odcinków temu próbowała zatrzymać Thorna i zapewniała go o swojejmiłości,a dzisiaj?Dzisiaj już chce wiązać swoje życie z Ridgem :mrgreen: No,ale przecież kochani czemu się jej dziwić?No czemu?Taka biedna Brooke rok temu zapewniała caaaałą rodzinę o swojej WIELKIEJ młości do Thorna i tego,że czekała CAŁE ŻYCIE na taką osobę jak on ::plask wczolo: A dzisiaj już te SAME SŁOWA kieruje do Ridge'a :D Taylor dobrze zrobiła wyśmiewając ją.Brooke chyba sama nie wie czego chce ::kwasny:: Może po 60tce wreszcie znjadzie"swoją prawdziwą i jedyną" miłość po drodze uganiając się za jeszcze 10 facetami,których oczywiście zapewni o swojej wielkiej miłości i ich wspólnym przeznaczeniu;)Tak naprawdę chyba do końca Mody(a raczej śmierci Brooke)będzie wątek Brooke+jakiś facet,nastepnie koniec związku=>Ridge&Brooke,potem Brooke+znowu ktoś inny i tak wkółko ::jezyk::
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Świetnie że Sofia jest zdrowia ::krzyw:: . A Ridge i Brooke :roll: mam mieszane uczucia co do tej pary. Moim zdaniem Brooke zasługuje na kogos lepszego ;) a ona wybrała Ridge'a ::ysz:: . Noi Thorne wreszcie rozwiódł się z Logan :D . Szkoda że nie jest z Macy bo lubię tę parę ;) .Stefa znów w czerwonym :zmiesz:: . Szkoda że Tony nie powiedział Kristen prawdy. To odkładanie robi się nudne :ziewam: .
Robi pisze: Gdy Kristen przeglądała katalog na okładce nie była Kimberly :?:
Właśnie też się tak zastanawiałam...Muszę obejrzec odcinek na youtube to sprawdzę :D .
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

A mnie śmieszyło trochę to, że Antonio z Sofią pojechali zrobić badania na HIV do gabinetu Taylor, czyli psychiatry. ::ke::
Taylor wezwała do siebie lekarza zamiast wysłać Sofię do specjalisty. Nie wiedziałam, że lekarze w Stanach zabierają ze sobą do samochodu całe laboratorium potrzebne do wykonywania specjalistycznych badań. :lol:
Mam pytanie, Antonio zrobił sobie już ten test na HIV? Bo umknęło mi trochę odcinków i nie za bardzo wiem.
Antonio i Kristen - fajna z nich para, ale trochę przesłodzona. :roll:
Żal mi Thorne'a, miałam nadzieję, że Brooke i Thorne będą razem szczęśliwi, bo tworzyli taką ładną parę.
Niech Brooke otworzy wkońcu oczy, Ridge nie jest facetem dla niej. Ona zasługuje na kogoś o wiele lepszego i przystojniejszego. No ale mówią, że miłość jest ślepa... 8)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cosmo pisze:Brooke to kompletna idiotka! Co ona sobie wyobraża, że co?! Będzie rozwalać małżeństwo Ridge'a i Taylor, a co z dziećmi!? Czy ona wogóle pomyślała o Thomasie, Pheobe i Steffy!? Nie sądzę! Co z nimi będzie jeśli Ridge wróci do Logan? Powinna to rozumieć, sama jest matką! Widać jej romansiki są ważniejsze niż dobro małych dzieci które jeszcze niewiele rozumieją! Kolejny raz Brooke udowodniła jaka jest pusta! :evil:
Cosmo, spokojnie...
Przecież Ridge może się rozwieść z Taylor, ożenić z Brooke i mogą razem wychowywać przedszkole :D Taylor dostanie szału, zwariuje i odbiorą jej prawa rodzicielskie ::rad::
Dzieci będą sie wychowywać w domu pełnym miłości ::rad:: Sam piszesz, że dzieci niewiele rozumieją, także przyzwyczaiłyby się do nowej matki ::krzyw::

Powtarzam moje pytanie, bo jakoś nie uzyskałem odpowiedzi. Czy Ty Cosmo jesteś spoilerowcem?
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

gwiazda69 pisze:Brooke to normalnie jest szalona ::jezyk:: Paręd odcinków temu próbowała zatrzymać Thorna i zapewniała go o swojejmiłości,a dzisiaj?Dzisiaj już chce wiązać swoje życie z Ridgem :mrgreen: No,ale przecież kochani czemu się jej dziwić?No czemu?Taka biedna Brooke rok temu zapewniała caaaałą rodzinę o swojej WIELKIEJ młości do Thorna i tego,że czekała CAŁE ŻYCIE na taką osobę jak on ::plask wczolo: A dzisiaj już te SAME SŁOWA kieruje do Ridge'a :D Taylor dobrze zrobiła wyśmiewając ją.Brooke chyba sama nie wie czego chce ::kwasny:: Może po 60tce wreszcie znjadzie"swoją prawdziwą i jedyną" miłość po drodze uganiając się za jeszcze 10 facetami,których oczywiście zapewni o swojej wielkiej miłości i ich wspólnym przeznaczeniu;)Tak naprawdę chyba do końca Mody(a raczej śmierci Brooke)będzie wątek Brooke+jakiś facet,nastepnie koniec związku=>Ridge&Brooke,potem Brooke+znowu ktoś inny i tak wkółko ::jezyk::
Zgadzam się. Dodam tylko, że dziś raz jeszcze obejrzałam wczorajsze odcinki i w sumie nie mam Taylor nic do zarzucenia, to Brook zaczęła ją atakować i grozić odebraniem męża oraz zachowywać sie jak rozwydrzone dziecko, które nie dostało cukierka ::loll:: ........Do tego tekst Brook, "Kocham Thorne'a" a za chwile mówi to samo przez telefon Ridge'owi ::plask wczolo: Żałosne.......Ta kobieta nie ma za grosz wstydu, zero klasy jedynie tupet........

Monia, Tony zrobił sobie test i ma wirusa HIV, niestety........ :?
Zablokowany