Bieżące odcinki cz. 1
- katarzynka
Piotrek16 pisze:Tradycyjnie padło słowo "Namiastka". Po za tym trochę nudny będzie ten trójkąt Brooke&Ridge&Taylor mogli by sobie z nim dać spokój wolałbym by zatrudnili nowych projektantów.Wogóle nierozumiem jak można brać kilka ślubów i to jeszcze Kościelnych
Oooo tak, "namiastka" wyparła "pewno' jak na razie
Piotrek16, nie zapominaj że wszystkie 'panny młode' są w białych sukienkach, takie czyste i niewinne
"Kocham cię, Ridge"... jakie to wzruszające!
Ciekawe, co teraz pocznie biedna Brooke, gdy Ridge jej nie chce i według mnie to jest jego ostateczna decyzja.
Kristen postąpiła trochę dziecinnie, kiedy powiedziała Taylor, że nie miała zamiaru spieszyć się z pójściem do łóżka z Tonym, ale po rozmowie z Taylor zmieni decyzję - tak na złość? Ale i tak Tony się z nią nie prześpi.
Kristen postąpiła trochę dziecinnie, kiedy powiedziała Taylor, że nie miała zamiaru spieszyć się z pójściem do łóżka z Tonym, ale po rozmowie z Taylor zmieni decyzję - tak na złość? Ale i tak Tony się z nią nie prześpi.
Brooke to kompletna idiotka! Co ona sobie wyobraża, że co?! Będzie rozwalać małżeństwo Ridge'a i Taylor, a co z dziećmi!? Czy ona wogóle pomyślała o Thomasie, Pheobe i Steffy!? Nie sądzę! Co z nimi będzie jeśli Ridge wróci do Logan? Powinna to rozumieć, sama jest matką! Widać jej romansiki są ważniejsze niż dobro małych dzieci które jeszcze niewiele rozumieją! Kolejny raz Brooke udowodniła jaka jest pusta!
Na szczęście Sophia jest zdrowa.
Taylor bardziej przejmuje sie tym że Kristen prześpi się z Tonym niż wtedy kiedy nie było wiadomo czy Tony ma HIV!
Przeciez Tony jest chyba na tyle inteligentny że nie będzie uprawiał z Kristen seksu. Zresztą, to "ostrzeganie Kristen" jej nie za bardzo wyszło. 
Na szczęście Sophia jest zdrowa.
Taylor bardziej przejmuje sie tym że Kristen prześpi się z Tonym niż wtedy kiedy nie było wiadomo czy Tony ma HIV!
Brooke jest niezrównoważona psychicznie i na dodatek ma wieeelkie problemy emocjonalne. Na dokumentach rozwodowych jeszcze dobrze atrament nie zdążył wyschnąć a ta już wyznaje wielką, jedyną i prawdziwą miłość innemu facetowi. Jej tok myślenia "chcę ratować swoje małżeństwo, odzyskać Thorne'a, tyle, że on mnie już nie chce to spróbuję odzyskać Ridge'a" jest śmieszny i żałosny. Wszystkim naokoło zarzuca, że przez nich rozpadło się jej małżeństwo, szybko zapomniała dlaczego Thorne ją rzucił i już jej nie chce. Sama je zniszczyła, taka jest prawda. Stara śpiewka o wielkim przeznaczeniu
Wciąż te same puste słowa - tylko faceci do których je kieruje się zmieniają. A jak Brooke stwierdza z pełną powagą, że już nigdy z nikim nie będzie, że żaden mężczyzna tylko Ridge to normalnie pusty śmiech człowieka ogarnia. Powinna to wszystko sobie nagrać i puszczać aktualnym facetom, mniej by się męczyła wygadywaniem wciąż tych samych bzdur. 
"Dzieci to zrozumieją, otoczymy je opieką" - normalnie totalna porażka . Jakoś inaczej gadała gdy Ridge zostawił ją dla Taylor
i ich syna. Choć ani Rick ani Bridget nie są dziećmi Ridge'a. A na koniec dość spore brawa dla Ridge'a. Za stwierdzenie "I nadal nie możesz mnie mieć".
Tyle, że ona i tak nie rozumie słowa "nie" i pewnie dalej będzie się poniżać uganiając się za żonatym, dzieciatym i szczęśliwym facetem, który jej nie chce. 
"Dzieci to zrozumieją, otoczymy je opieką" - normalnie totalna porażka . Jakoś inaczej gadała gdy Ridge zostawił ją dla Taylor
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Ridge tak próbował powstrzymać Brooke m.in. Thornem ,ale widać na pierwszy rzut oka ,że nadal myśli o Logan .
Jak Taylor i Stephani się dowiedzą co Brooke zamierza to dostaną szału
Teraz one będą się czuły zagrożone tak jak kiedyś Brooke . A co do dzieci , Taylor gdy odbijała Ridge Brooke zbytnio się nimi ( Bridget i Rickiem ) nie intersowała.
Gdy Kristen przeglądała katalog na okładce nie była Kimberly
Jak Taylor i Stephani się dowiedzą co Brooke zamierza to dostaną szału
Gdy Kristen przeglądała katalog na okładce nie była Kimberly
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Mylisz się MarisoMarisa pisze:Dzisiejsza scena Brooke-Ridge to miód na serce (moje oczywiście, bo antyfani chyba nie są zadowoleni).
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Brooke to normalnie jest szalona
Paręd odcinków temu próbowała zatrzymać Thorna i zapewniała go o swojejmiłości,a dzisiaj?Dzisiaj już chce wiązać swoje życie z Ridgem
No,ale przecież kochani czemu się jej dziwić?No czemu?Taka biedna Brooke rok temu zapewniała caaaałą rodzinę o swojej WIELKIEJ młości do Thorna i tego,że czekała CAŁE ŻYCIE na taką osobę jak on
A dzisiaj już te SAME SŁOWA kieruje do Ridge'a
Taylor dobrze zrobiła wyśmiewając ją.Brooke chyba sama nie wie czego chce
Może po 60tce wreszcie znjadzie"swoją prawdziwą i jedyną" miłość po drodze uganiając się za jeszcze 10 facetami,których oczywiście zapewni o swojej wielkiej miłości i ich wspólnym przeznaczeniu;)Tak naprawdę chyba do końca Mody(a raczej śmierci Brooke)będzie wątek Brooke+jakiś facet,nastepnie koniec związku=>Ridge&Brooke,potem Brooke+znowu ktoś inny i tak wkółko 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Świetnie że Sofia jest zdrowia
. A Ridge i Brooke
mam mieszane uczucia co do tej pary. Moim zdaniem Brooke zasługuje na kogos lepszego
a ona wybrała Ridge'a
. Noi Thorne wreszcie rozwiódł się z Logan
. Szkoda że nie jest z Macy bo lubię tę parę
.Stefa znów w czerwonym
. Szkoda że Tony nie powiedział Kristen prawdy. To odkładanie robi się nudne
.
.
Właśnie też się tak zastanawiałam...Muszę obejrzec odcinek na youtube to sprawdzęRobi pisze: Gdy Kristen przeglądała katalog na okładce nie była Kimberly
A mnie śmieszyło trochę to, że Antonio z Sofią pojechali zrobić badania na HIV do gabinetu Taylor, czyli psychiatry.
Taylor wezwała do siebie lekarza zamiast wysłać Sofię do specjalisty. Nie wiedziałam, że lekarze w Stanach zabierają ze sobą do samochodu całe laboratorium potrzebne do wykonywania specjalistycznych badań.
Mam pytanie, Antonio zrobił sobie już ten test na HIV? Bo umknęło mi trochę odcinków i nie za bardzo wiem.
Antonio i Kristen - fajna z nich para, ale trochę przesłodzona.
Żal mi Thorne'a, miałam nadzieję, że Brooke i Thorne będą razem szczęśliwi, bo tworzyli taką ładną parę.
Niech Brooke otworzy wkońcu oczy, Ridge nie jest facetem dla niej. Ona zasługuje na kogoś o wiele lepszego i przystojniejszego. No ale mówią, że miłość jest ślepa...
Taylor wezwała do siebie lekarza zamiast wysłać Sofię do specjalisty. Nie wiedziałam, że lekarze w Stanach zabierają ze sobą do samochodu całe laboratorium potrzebne do wykonywania specjalistycznych badań.
Mam pytanie, Antonio zrobił sobie już ten test na HIV? Bo umknęło mi trochę odcinków i nie za bardzo wiem.
Antonio i Kristen - fajna z nich para, ale trochę przesłodzona.
Żal mi Thorne'a, miałam nadzieję, że Brooke i Thorne będą razem szczęśliwi, bo tworzyli taką ładną parę.
Niech Brooke otworzy wkońcu oczy, Ridge nie jest facetem dla niej. Ona zasługuje na kogoś o wiele lepszego i przystojniejszego. No ale mówią, że miłość jest ślepa...
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Cosmo, spokojnie...Cosmo pisze:Brooke to kompletna idiotka! Co ona sobie wyobraża, że co?! Będzie rozwalać małżeństwo Ridge'a i Taylor, a co z dziećmi!? Czy ona wogóle pomyślała o Thomasie, Pheobe i Steffy!? Nie sądzę! Co z nimi będzie jeśli Ridge wróci do Logan? Powinna to rozumieć, sama jest matką! Widać jej romansiki są ważniejsze niż dobro małych dzieci które jeszcze niewiele rozumieją! Kolejny raz Brooke udowodniła jaka jest pusta!![]()
Przecież Ridge może się rozwieść z Taylor, ożenić z Brooke i mogą razem wychowywać przedszkole
Dzieci będą sie wychowywać w domu pełnym miłości
Powtarzam moje pytanie, bo jakoś nie uzyskałem odpowiedzi. Czy Ty Cosmo jesteś spoilerowcem?
Zgadzam się. Dodam tylko, że dziś raz jeszcze obejrzałam wczorajsze odcinki i w sumie nie mam Taylor nic do zarzucenia, to Brook zaczęła ją atakować i grozić odebraniem męża oraz zachowywać sie jak rozwydrzone dziecko, które nie dostało cukierkagwiazda69 pisze:Brooke to normalnie jest szalonaParęd odcinków temu próbowała zatrzymać Thorna i zapewniała go o swojejmiłości,a dzisiaj?Dzisiaj już chce wiązać swoje życie z Ridgem
No,ale przecież kochani czemu się jej dziwić?No czemu?Taka biedna Brooke rok temu zapewniała caaaałą rodzinę o swojej WIELKIEJ młości do Thorna i tego,że czekała CAŁE ŻYCIE na taką osobę jak on
A dzisiaj już te SAME SŁOWA kieruje do Ridge'a
Taylor dobrze zrobiła wyśmiewając ją.Brooke chyba sama nie wie czego chce
Może po 60tce wreszcie znjadzie"swoją prawdziwą i jedyną" miłość po drodze uganiając się za jeszcze 10 facetami,których oczywiście zapewni o swojej wielkiej miłości i ich wspólnym przeznaczeniu;)Tak naprawdę chyba do końca Mody(a raczej śmierci Brooke)będzie wątek Brooke+jakiś facet,nastepnie koniec związku=>Ridge&Brooke,potem Brooke+znowu ktoś inny i tak wkółko
Monia, Tony zrobił sobie test i ma wirusa HIV, niestety........