Kristen jest ładna, miła i fajna, ale strasznie nudna - lata ciągle tylko do wszystkich i zawraca im głowę w sprawie jakiś sukienek
Tak - Amber wyznała miłość tylko jednemu jak na razieSzogunka pisze:Taaa. A Amber kocha od początku tylko jednego. I jest tej miłości wiernadominik pisze:Dzisiaj kocha jednego, za miesiąc drugiego. Za każdym razem mówi, że to jest jej prawdziwa miłość.
Zgadzam się z Forresterem - bez żadnych spoilerów jestem przekonany, że każdy związek Brooke z innym facetem niż Ridge będzie błędem i nie ma przyszłości. Szczególnie, kiedy Brooke wyznaje bardzo szybko swoją miłość. Ja uwierzyłem w to tylko raz, kiedy Brooke była z Ericem - dla mnie była to chyba najlepsza i najładniejsza para w MnS. Ale to jak ten związek się rozpadł i co działo się później przekonało mnie, że Brooke szczęśliwa może być tylko z Ridgem, więc wyznawanie wielkiej miłości jego bratu po tych wydarzeniach było dla mnie nienormalne.Adex-fan Brooke pisze:Jakiego błędu? To była piękna para, skąd wtedy mogli wiedzieć że błędem będzie ich małżeństwo?Forrester pisze:Niektórzy popierający związek Brooke-Thorne teraz wciąż nie chcą się przyznać do błęduAle nic w tym dziwnego. Dla mnie było pewne jak to się skończy. Zostawiła go tak samo jak Erica, był jej kolejną przygodą.