Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Primok

Post autor: Primok »

Taylor i Brooke wyglądały dzisiaj pięknie :P .
Kristen jest ładna, miła i fajna, ale strasznie nudna - lata ciągle tylko do wszystkich i zawraca im głowę w sprawie jakiś sukienek ::kwasny:: .
Szogunka pisze:
dominik pisze:Dzisiaj kocha jednego, za miesiąc drugiego. Za każdym razem mówi, że to jest jej prawdziwa miłość.
Taaa. A Amber kocha od początku tylko jednego. I jest tej miłości wierna
Tak - Amber wyznała miłość tylko jednemu jak na razie :wink: .
Adex-fan Brooke pisze:
Forrester pisze:Niektórzy popierający związek Brooke-Thorne teraz wciąż nie chcą się przyznać do błędu :wink: Ale nic w tym dziwnego. Dla mnie było pewne jak to się skończy. Zostawiła go tak samo jak Erica, był jej kolejną przygodą.
Jakiego błędu? To była piękna para, skąd wtedy mogli wiedzieć że błędem będzie ich małżeństwo?
Zgadzam się z Forresterem - bez żadnych spoilerów jestem przekonany, że każdy związek Brooke z innym facetem niż Ridge będzie błędem i nie ma przyszłości. Szczególnie, kiedy Brooke wyznaje bardzo szybko swoją miłość. Ja uwierzyłem w to tylko raz, kiedy Brooke była z Ericem - dla mnie była to chyba najlepsza i najładniejsza para w MnS. Ale to jak ten związek się rozpadł i co działo się później przekonało mnie, że Brooke szczęśliwa może być tylko z Ridgem, więc wyznawanie wielkiej miłości jego bratu po tych wydarzeniach było dla mnie nienormalne.
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

W rozmwoie Brooke i Thorna miałam nadzieje, że jednak zostaną razem. Ridge dobrze mówił Brooke, że teraz najlepsze dla niej jest utrzymanie związku z Thornem, mogli by być nadal razem - Ridge wie, że nie ma zamiaru odchodzić od Taylor. Z drugiej strony, jeśli stałość związku Taylor i Ridga zostałaby zerwana, Thorne mółgby zostać "na lodzie".
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Cieszę się, że Brooke dogadała się z Thorne'em. Wyjaśnili sobie wszystkie sprawy. Ich rozmowa przypominała mi pogawędkę starych, dobrych przyjaciół. Mam nadzieję, że tak pozostanie. Najlepiej byłoby, by pozostali przyjaciółmi. I w tym momencie sympatia wobec Brooke mi nieco wzrosła, ale spadła, jak znów zaczęła się przymilać do Ridge'a.
Stephanie zapomniała, że Brooke jest szefową firmy, nie pozbędzie się jej tak łatwo, jakby chciała.
Dobrze, że Tony zdecydował się na leczenie, im szybciej, tym lepiej. Teraz musi powiedzieć prawdę Kristen. Nie wątpię, że będzie to trudna rozmowa, ale musi ja przeprowadzić.
Amber nadal czuje się nieswojo w towarzystwie Deacon'a. Ona nie musi być z Deacon'em, kiedy u niego jest ich syn. Ona ma chyba zaufanie do Deacon'a, że jako ojciec dobrze zaopiekuje się synkiem. 8)
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Runda kolejna rozpoczęta. :zeby: Brooke mnie po prostu powala. :zeby: ::loll:: Myśli, że jak pokaże dupcie to Ridge od razu rzuci dla niej wszystko. Oj jaka szkoda że Stepha tam nie wparowała i wyciągnęła ja za włosy na korytarz i pokazała wszystkim jak cierpi po stracie męża. :zeby: To jest widze jej ulubiony sposób zdobywania faceta, rozebrać się do naga ( chociażby wcześniej przed Thornem w saunie). Nie powiem, ze nieskutecvzny, bo Ridge od razu zrobił maślane oczy pochlebia mu to, ze Brooke tak się przed nim płaszczy. Moim zdaniem jej postepowanie teraz jest żałosne, chociażby nie wiem jakimi przesłankami się kierowała (przeznaczeniem itd.. :ziewam: )

Skoro oni są tak sobie przeznaczeni i oboje tak za sobą szaleją czemu po prostu kiedyś się nie pobrali i żyli by szczęśliwie. Ridge jednak zawsze wybierał inne kobiety (Caroline, Taylor) mimo, iż wiedział, że Brooke kocha go ponad życie. Mi się wydaje że to po prostu łasi to jego ego, jak kobieta tak sie go prosi o to by z nią był. Chocby to byla nie wiadomo jak wielka miłość dziwi mnie to że że Brooke aż tak poniża i płaszczy się przed facetem. Nie ma godności.
Dobrze podsumowała ją dziś jej własna córka: dla ciebie nie ma już chyba nic świętego. :roll:
P.s. A Brooke potem się dziwi, ze nikt w rodzinie jej nie akceptuje i ma do niej ciągle jakieś pretensje. Skoro tak się zachowuje to mnie to wogle nie dziwi. Oprócz serca trzeba mieć też rozum.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Czy Ty Cosmo jesteś spoilerowcem?
Nie, nie jestem. Kiedyś czytałem cop nieco ale teraz nie.

Zachowania Brooke nie mam już siły komentować.
Co za modowy zbieg okoliczności - Tony pewnie powie Kristen że ma HIV na przyjęciu. Forresterowie będą mięli następnego faceta do wykopania.

damians, powiedziałeś wcześniej że dzieci Taylor "przyzwyczaiłyby się" do nowej mamy Brooke. Wiesz, nie sądzę... mięliśmy tego przykład kiedy Morgan porwała Steffy.
Abec

Post autor: Abec »

Ale Morgan trzymała małą w zamknięciu i w ogóle nie umniała się nią zajmować. Brooke ma doświadczenie macieżyńskie i nie musiałaby się ukrywać ;)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dokładnie, w dodatku mała byłaby razem ze swoim rodzeństwem i tatusiem ;) Chyba przegapiłam Amber, Deacona i Bridget wczoraj, więc nie wiem jak Amber wyglądała w kostiumie kąpielowym. Ale na Brooke się załapałam :serce: Bosko wyglądała :) A Ridge taki poważny i szybko się ulotnił a za drzwiami - uśmiech. Brooke wie co on lubi ;) Stefa się rządzi jakby miała do tego prawo, dziwię się trochę Brooke, ja bym taką od razu za drzwi ;) I jeszcze biedna Megan musiała wyjść. Nigdy mi się nie podobało jak Stefica traktowała ludzi nie tak bogatych jak ona sama :roll:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Myl

Post autor: Myl »

Mimo to, że Ridge nie patrzy obojętnie na Brooke, to starał sie nie odrywać oczu znad swoich projektów. Wciąż piszecie o nim źle, ale zrobił to, co trzeba było, starał się olewać mizdrząca się w żenujący sposób Brooke. Pozostał wierny Taylor, i chwała mu za to, bo Brooke rzeczywiście jest piękną kobietą.

Stephanie za te wszystkie upokorzenia ze strony Brooke z przeszłości (strata Eryka, awantura z firmą) chyba ma prawa sobie teraz poużywać :twisted: chociaż jeśli woli zachować klasę, nie powinna tego robić.

Tonego szkoda, widać że kocha Kristen, i chce ją chronić.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

wiwi pisze:I jeszcze biedna Megan musiała wyjść. Nigdy mi się nie podobało jak Stefica traktowała ludzi nie tak bogatych jak ona sama :roll:
Zgadzam się. Stephanie zawsze patrzy z góry na ludzi mniej zamożnych niż ona sama. Chyba już zapomniała, że kiedyś sama przez jakiś czas mieszkała wśród bezdomnych i dwójka z nich wtedy jej pomogła. No cóż, ale czego się można było spodziewać po Stephanie. :zeby:

[ Dodano: 2007-07-06, 11:28 ]
Abec pisze:Ale Morgan trzymała małą w zamknięciu i w ogóle nie umniała się nią zajmować. Brooke ma doświadczenie macieżyńskie i nie musiałaby się ukrywać ;)
Dokładnie. Nie można porównywać Brooke, która od lat jest troskliwą matką dla swoich dzieci z psychopatyczną Morgan, która nie miała pojęcia o wychowywaniu dzieci.
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Dobrze,że Brooke i Thorne rozstali się w zgodzie :) Wierze, że zostaną przyjaciółmi. Rige to wogóle nie wie o co kaman ::plask wczolo: I ten jego uśmieszek :zeby: Brooke wyglądała cudownie :serce: :serce: mniam :zeby: Szkoda, że Stephanie tam nie wparowała albo Taylor bo byłoby nieźle. Przestraszyłem się nieco gdy zobaczyłem ilość leków jaką Tony musi zarzywać ::bojesie::
Arjen Robben
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Nigdy w zyciu nie chciałabym,żebym moja matka zachowywała się w sposób taki, jak dziś Brooke w gabinecie Ridge'a ::kwasny::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tiril pisze:Nigdy w zyciu nie chciałabym,żebym moja matka zachowywała się w sposób taki, jak dziś Brooke w gabinecie Ridge'a ::kwasny::
A skąd ty wiesz co Twoi rodzice robią w sypialni :?: :wink: ::ysz:: :zeby: ::chytry::
W zasadzie Brooke jeszcze nic nie pokazała , liczyłem na coś więcej . Mam nadzieję ,że pokaże nam jak się walczy o mężczyzne . Logan bardzo dobrze wie co Ridge lubi i jego uśmieszki mówiły same za siebie .
A jeżeli kocha tak swoją żone i dzieci to przecież może nie spotykać się z Brooke ,albo wyjechać do Paryża .
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Primok pisze:Tak - Amber wyznała miłość tylko jednemu jak na razie :wink: .
To sorki! Byłm przekonana, że mówiła to C.J.-owi i "przejęzyczyła" się w ten sam sposób prz Deaconie i Małym Eryku.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Zachowanie Brooke jest poprostu żenujące. Ja rozumiem, kocha Ridge'a, chciałaby znowu z nim być. Ja to wszystko rozumiem, ale próbując zdobyć go ciałem :roll: przesadziła. Powinna Taylor i Stefka tam wleźć. Brooke myśli, że jak jest zgrabna to odrazu zdobędzie mężczyznę. To może jej się przydać, ale nie w tym zawodzie jaki wykonuje.
Bardzo dobrze, że powróciła Amber. Wątek Tony'ego zaczyna robić się strasznie nudny :ziewam: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bo scenarzyści lubią kierować od czasu do czasu postaciami wg tych samych scheamtów czyli tak jak lubimy oglądac od lat -czyli czasem Brooke w bieliźnie, czasem kłócąca się ze Stephanie, Stephanie gadająca swoje te same teksty, Brooke swoje te same, Ridge i Brooke schodzący się i rozchodzący -taka tradycja serialu, ale co do Brooke jako postaci: To zachęcanie super ciałem to tylko zachęcanie, wiadomo że Brooke ma o wiele więcej do zaoferowania Ridge'owi, tworzyli ładną rodzinkę jeszcze z małymi Rickiem i Bridget.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany