Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Irma pisze:Niepotrzebnie Amber stała tak długo cała goła przed Deaconem mogła przecież się zakryć, wejść pod prysznic a ona jakby specjalnie jeszcze czekała jak jej Deacon poda ręcznik żałosne... ::plask wczolo:
Mnie tam się to podobało tylko brakowało jakiegoś uszczypliwego komentarza ze strony Decona w stylu Stefci :D
anita42

Post autor: anita42 »

Nie rozumiem, dlaczego scenarzyści dążą do odgrzewanego seksu Brooke i Ridge'a (prehistoria!) , a świeżych "numerków" Amber i Deacona oraz Kristen i Tony'ego nigdy nie będzie dane nam widzieć??? :zmiesz::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

anita42 pisze:Nie rozumiem, dlaczego scenarzyści dążą do odgrzewanego seksu Brooke i Ridge'a (prehistoria!) , a świeżych "numerków" Amber i Deacona oraz Kristen i Tony'ego nigdy nie będzie dane nam widzieć??? :zmiesz::
Bo Ridge i Brooke schodzący się i rozchodzący to tradycja tego serialu, jego główny motyw przewodni :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Biedny Tony :( jest chory i do tego już nie jest z Kristen :cry: musi mu byc bardzo ciężko. Współczuję mu :cry: Sally zrobiła imprezę, ale on nie był w nastroju.... nic dziwnego... tylko szkoda, że tak nakrzyczał na tych ludzi...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Eryk trochę przesadził z tą wizytą. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Marisa

Post autor: Marisa »

Dzisiejsze odcinki to kompletne dno! Jedyna fajna scena to rozmowa Brooke i Ridge'a. :roll: ::kwasny::
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Milagros

Post autor: Milagros »

Bardzo współczuję Tony'emu :wink:
Kristen też jest zrozpaczona.
Eryk bardzo dba o dobro wszystkich swoich dzieci,dlatego musiał porozmawiać z
Tonym.
Ostatnia scena,kiedy obaj się przytulili była bardzo wzruszająca ::rad::
Ridge pokłócił się z Taylor ::jezyk::
Czy on naprawdę nie rozumie na czym polega zawód jego żony :?: Ale z drugiej strony
chciał ochronić siostrę.
Brooke zawsze wie kiedy zadzwonić do Ridge'a.Fajne było to jej ostatnie zdanie
"Mam nadzieję,że Taylor wpuści cię do sypialni,chociaż wolałabym,żeby tego nie
robiła" ::loll::
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Zgadzam się z Marisą dziś się nie działo dla mnie jedynie podobała się kłótnia Ridgea i Taylor
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ostatnio są same nudne odcinki. Na szczęście Brooke już wsiada w samolot i dalej będzie próbowała odzyskać Ridge'a - na pewno będzie wiele ciekawych scen ::rad:: ::jezyk::
Jak miło się patrzy na kłócących się Ridge'a i Taylor ::rad:: :twisted: :twisted: :twisted:

Sally trochę przesadziła z takim potraktowaniem Tony'ego... Dobrze, że dowiedziała się prawdy.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Milagros pisze:Brooke zawsze wie kiedy zadzwonić do Ridge'a.Fajne było to jej ostatnie zdanie
"Mam nadzieję,że Taylor wpuści cię do sypialni,chociaż wolałabym,żeby tego nie
robiła" ::loll::
:zeby: :zeby: :zeby: :zeby:
A już myślałem ,że nam Brooke nie pokażą ,ale się myliłem .
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Sally lekko przesadziła. Nawet nie pofatygowała się by dowiedzieć się o co chodzi Tony'emu tylko oczywiście musiała wystrzelić z tą Kristen. ::kwasny:: I jeszcze wywaliła Tony'ego, z resztą on i tak by odszedł tak czy inaczej. ::kwasny::
Mam wrażenie że scenarzyści na siłe próbują skłócić Ridge'a i Taylor.
Wszyscy po kolei wariują - Ridge, Eric, kto będzie następny? Eric nie musiał od razu jechać do Tony'ego - nadopiekuńczy tatuś. ::plask wczolo: Tylko jeszcze bardziej go dobił.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Ridge jest żenujący. Czy to tak trudno zrozumieć że Taylor obowiązuje tajemnieca lekarska. ::plask wczolo: A poza tym to nie wiem co on się tak martwi przecież Tony nigdy by nie dopuscił do tego żeby Kristen się zaraziła. Za bardzo ją kocha.
Eric tez mnie wkurza. To troche było do przewidzenia że jak się dowie że Tony ma HIV to od razu bedzie go chciał usunąć z jej życia. ::kwasny:: Ona chyba moze sama decydować o swim życiu. Najpierw nagadał Tony'emu że mógł narazić jego córkę. A potem że Tony może liczyć na ich pomoc ale pod warunkiem żes zostawi Kristen. ::plask wczolo:
Sally też troche przegieła dziś. ::kwasny:: Robi jakieś przyjęcie. Ale widzi że Tony nie jest w formie. I nawet nie raczyła zapytać co się stało... ::plask wczolo:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Mi też jest bardzo żal Tony'ego :( Mam nadzieję, że wkrótce wróci do Kristen.
Czyżby w "super-związku" Ridge'a i Taylor coś się psuło ?? :twisted: ::chytry::
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

xxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 2007-07-10, 12:32 przez deacon_sharp, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Scenarzyści zaskakują mnie konsekwencją i "wielkodusznością". Sally konsekwentnie WSZYSTKO postrzega przez pryzmat śmierci córki i obwinia wszystkich Forresterów (tych jeszcze nienarodzonych również), głupiutki Ridge wyraża zdziwienie, że Taylor mu nie zaufała (kto postawi choć złotówkę, że gdyby wiedział o śmierci Tony`ego, nie "porozmawiałby z nim na ten temat?). Brawa dla Taylor za konsekwencję i profesjonalizm. Tylko Eric zaskoczył mnie trochę: to, że poleciał do Tony1ego - nie było dla mnie zaskoczeniem. Że potraktował córkę jak przedmiot - "zabraniam Ci się z nią spotykać", to normalne. Że objawił resztki człowieczeństwa - przytulił Tony`ego - wow!

[ Dodano: 2007-07-09, 21:20 ]
deacon_sharp, rozumiesz pojęcie "niespoilerowy"?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zablokowany