Więc jeżeli jeszcze możesz edytuj posta i zmień jego treść!!!
Sauna
-
blue
Jak to nie spoiler ??blue pisze:Już nie mogę zmienić bo minęło 30min......, ale to przecież nie spoiler Temat o Saunie to i dodałem post o saunie
Dlatego tam wczoraj nie dotarła! Nie zna drogi, pewnie chodzi teraz i rozpytuje ludzi na korytarzachDamians pisze:Tak, teraz czekamy aż Taylor wejdzie do akcji, jej chyba w tej saunie jeszcze nigdy nie było?![]()
![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Raczej pobudza seksualneJugolaz pisze:Pobyt w saunie rozładowuje napięcie emocjonalne.![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja liczyłem na coś więcej
Bohaterka Brooke już się starzeje i dlatego za wiele się nie działo 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A jednak Brooke mogła zrzucic ten ręcznik przy Ridge'u akurat wtedy kiedy weszłaby (potajemnie rzecz jasna) Taylor. Psycholożka by ją chyba normalnie zabiła!
Byłoby ciekawiej.
Albo Taylor mogłaby pomylić Ridge'a z Brooke (oczywiście wiecie o co mi chodzi, jakaś sylwetka wśród pary, niewiadomo kto to ale bohaterowie MNS nigdy się nie upewniają, oni to są ryzykantami).
Albo Taylor mogłaby pomylić Ridge'a z Brooke (oczywiście wiecie o co mi chodzi, jakaś sylwetka wśród pary, niewiadomo kto to ale bohaterowie MNS nigdy się nie upewniają, oni to są ryzykantami).
- Dragon_Scale