Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Post autor: deacon_sharp »

Mówimy teraz o postępowaniu Brooke! Bo Taylor robi co może, przemawia Ridgowi, rozmawia ze Stefą! Jest zdesperowana przez Brooke!!! A Brooke to świruska i Dziwka przez duże D!

[ Dodano: 2007-07-17, 18:46 ]
Brooke była w kostiumie już zanim przyszedł Ridge, bo chciała popływać.
Nie sądzisz że powinna sie ubrać?
FAN DEACON SHARPE
Forrester

Post autor: Forrester »

Takich bredni jakie wypowiadała dzisiaj Brooke to jeszcze świat nie słyszał. Od kilkunastu odcinków jęczy i żebrze o seks, ale Ridge się dzisiaj znowu nie dał. Brawo dla niego :wink:
Ona myśli, że jak się rozbierze to Ridge będzie jej. Zaprzeczała przy Stephanie, że seks nie jest dla niej najważniejszy... Jak zwykle kłamała. Znów potwierdziło się, że nie ma za grosz moralności.
Ciekawe ile czasu minie zanim Logan zrozumie, że nikt już się nie nabierze na te jej żałosne gierki. Słusznie zauważyła dziś Sally, że Brooke nie ma żadnych uczuć w sobie - jest egoistką, szybko zapomniała o tym jak to przez nią zginęła Macy oraz o swoim małżeństwie z Thornem. Chce rozbić kolejne małżeństwo i nie ma w tym nic dziwnego, że Taylor jest zdenerwowana. Natomiast to dobrze, że Stephanie i nawet Sally (nieświadoma niczego) mogą liczyć na pomoc Massimo. Nawet go polubiłem, widać, że pan Marone zrobi dla Królowej wszystko i mam nadzieję, że da tej wywłoce Logan popalić. Brooke ma coraz więcej wrogów i nawet nie wie co ją teraz czeka. Fani Brooke śmieją się, że Taylor radzi się swojej teściowej, a sami zapominają jak Brooke z każdym problemem "miłosnym" leci do swojej wielkiej przyjaciółki od serca Megan ::loll::

Wiedziałem, że w tym serialu każdy zna każdego i szpiedzy Sally powiedzieli jej gdzie znajduje się Massimo :zeby: Ten z kolei wiedział nie tylko o wszystkich zdarzeniach z przeszłości Forresterów, ale również o wypadku Macy.
Ostatnio zmieniony 2007-07-17, 18:51 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

deacon_sharp pisze:Mówimy teraz o postępowaniu Brooke! Bo Taylor robi co może, przemawia Ridgowi, rozmawia ze Stefą! Jest zdesperowana przez Brooke!!! A Brooke to świruska i Dziwka przez duże D!

[ Dodano: 2007-07-17, 18:46 ]
Brooke była w kostiumie już zanim przyszedł Ridge, bo chciała popływać.
Nie sądzisz że powinna sie ubrać?
Skoro to jej "przemawianie" do Ridge'a nie daje rezultatów to może to coś znaczy nie sądzicie ??
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Znaczy tyle, że Brooke nie powinna tam sie znaleźć! Powinna dać spokój Ridgeowi i Taylor i wogóle niech wyjedzie do ojca, do Paryża czy Bóg wie gdzie!

A chciałbym żeby Brooke spadła z wieży Eifla i sie zabiła na oczach Ridgea i Taylor! Takich debili powinno sie zrzucać z Eifla!
FAN DEACON SHARPE
Forrester

Post autor: Forrester »

deacon_sharp pisze:Znaczy tyle, że Brooke nie powinna tam sie znaleźć! Powinna dać spokój Ridgeowi i Taylor i wogóle niech wyjedzie do ojca, do Paryża czy Bóg wie gdzie!

A chciałbym żeby Brooke spadła z wieży Eifla i sie zabiła na oczach Ridgea i Taylor! Takich debili powinno sie zrzucać z Eifla!
Uważaj aby Twoje słowa nie stały się prorocze ::jezyk:: Nie wiemy co knuje Massimo, ale też mam nadzieję, że da on Logan nieźle popalić, bo to co ona w tej chwili robi jest niedopuszczalne.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Brooke nawet nie wiedziała kto jest za drzwiami a i tak nie raczyła się ubrać ::ysz:: Nie ma to jak tak otwierać drzwi ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Jugolaz

deacon_sharp pisze:Znaczy tyle, że Brooke nie powinna tam sie znaleźć! Powinna dać spokój Ridgeowi i Taylor i wogóle niech wyjedzie do ojca, do Paryża czy Bóg wie gdzie!

A ja nie chciałbym, żeby niektórzy spoilerowali w tym temacie

[ Dodano: 2007-07-17, 18:57 ]
Misia pisze:Brooke nawet nie wiedziała kto jest za drzwiami a i tak nie raczyła się ubrać ::ysz:: Nie ma to jak tak otwierać drzwi ::kwasny::
Ale Brooke nie miała żadnych ubrań przy sobie i zanim poszłaby na górę się ubrać to ten ktoś już dawno by sobie poszedł.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Uważaj aby Twoje słowa nie stały się prorocze ::jezyk:: Nie wiemy co knuje Massimo, ale też mam nadzieję, że da on Logan nieźle popalić, bo to co ona w tej chwili robi jest niedopuszczalne.

Forrester
- marzę o tym! Niech się zabija ta wariatka, byle gdzie i byle czym![/u]

[ Dodano: 2007-07-17, 18:58 ]
A ja nie chciałbym, żeby niektórzy spoilerowali w tym temacie
Spojlerowali? O czym ty mówisz? Ja bym tylko chciał żeby ona zginęła! A o jakim ty spojlerze moiwisz? Nie wiem co bedzie w przyszłosci. Jej śmierć to moje ŻYCZENIE!!!!!!!!!!
FAN DEACON SHARPE
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Zaraz,wydaje mi się że Brooke trzymała w ręku szlafrok...
Team Hunter:)A jak!
Jugolaz

deacon_sharp pisze: Spojlerowali? O czym ty mówisz? Ja bym tylko chciał żeby ona zginęła! A o jakim ty spojlerze moiwisz? Nie wiem co bedzie w przyszłosci. Jej śmierć to moje ŻYCZENIE!!!!!!!!!!
Akurat sama śmierć nie, ale większość rzeczy o których napisałeś była spoilerem.
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Tak? Nie wiedziałem, wiesz nie wchodze w dział Spojlerowy wiec jestem PROROKIEM??? Może przewidze też śmierć Stefani!!! :D Chciałbym żeby Stefani zginęła spadając z drzewa. Czy to też spojler JURGOLAZIE?
FAN DEACON SHARPE
Jugolaz

deacon_sharp pisze:Tak? Nie wiedziałem, wiesz nie wchodze w dział Spojlerowy wiec jestem PROROKIEM??? Może przewidze też śmierć Stefani!!! :D Chciałbym żeby Stefani zginęła spadając z drzewa. Czy to też spojler JURGOLAZIE?
Jak chcesz wiedzieć to wejdź na dział spoilerowy :P
Awatar użytkownika
deacon_sharp

Dobrze ale następnym razem mnie nie pouczaj bo ja nie wiedziałem że coś co tu napisałem jest spojlerem. Moze moje życzonko się spelni?

Zachowanie Stefani też mi sie nie podoba, bo nie broniła Ericka, moze czuje coś do tego Massimo? A Sally olała troche Marone. Powiedziała mu żeby zadzwonił do jej asystetnki żeby się umówil. Skoro się znają to czemu ona do niego nie zadzwoni albo nie każe do siebie dzwonic?!
FAN DEACON SHARPE
Jugolaz

deacon_sharp pisze:Dobrze ale następnym razem mnie nie pouczaj bo ja nie wiedziałem że coś co tu napisałem jest spojlerem. Moze moje życzonko się spelni?

Zachowanie Stefani też mi sie nie podoba, bo nie broniła Ericka, moze czuje coś do tego Massimo? A Sally olała troche Marone. Powiedziała mu żeby zadzwonił do jej asystetnki żeby się umówil. Skoro się znają to czemu ona do niego nie zadzwoni albo nie każe do siebie dzwonic?!
No wiesz ja tydzień temu też mógłbym mieć życzenie żeby pojawił się jakiś facet i żeby Eric dał mu w zęby i też może by się spełniło
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Użytkowniku deacon_sharp zdajesz sobie sprawę że złamałeś ponad 3 punkty regulaminu? ::ysz:: ::ysz:: ::ysz::

Dzisiaj po pierwsze nie podobało mi się zachowanie Taylor ::kwasny:: Chodzi mi o rozmowę ze Stephanie. Wiem że niby bezpieczniej oddać sprawę w ręce Królowej, ale Ridge jest po pierwsze jej mężem, a dopiero drugie synem Stephanie. Więc powinna dać mu wybór: ona czy Brooke, a nie nawoływać Queen. Wiem że może drżeć o to, że Ridge jest wychwytywany przez inne kobiety (na tym polega "Moda na sukces", że dzieją sie tu rzeczy nieprawdopodobne) ale mimo to powinna tak zrobić.
Po drugie: Sally i Massimo :serce: :serce: :serce: Jejuuu, jaka śliczna scenka. Super Darlene Conley tu zagrała i jeszcze to powitanie:
- Massimo Marone!
- Sally Spectra!
:serce: :serce: :serce:
Piękne to było. A no i było tak przedstawione jakby Steph i Sally walczyły o Massima w podstawówce czy coś w tym stylu :zeby: Śliczna scenka w każdym razie i bardzo mi się podobała.
Po trzecie całe wprowadzenie Marone'a troche zaleciało Charlie'm ::loll:: ::loll:: ::loll:: Mass okazuje się znać Erica, Steph, Sally, kogo jeszcze?
Dziwne jest to że jak coś to o innych wie wszystko, ale o Brooke rodzinie nigdy nie słyszał :shock: No, może oprócz Stephena...
Odnośnie Brooke to skomentuje że ładna bielizna, zestaw wiosenny numer 23 ::loll:: ::loll:: ::loll:: Musze przyznać że jednak pozostawia Ridge'owi pewien wybór, ale on coraz bardziej ulega więc nic dziwnego że za nim lata, bo w końcu dopnie swego. Szkoda tylko że kosztem Taylor.
Bliźniaczek :serce: nie poznałem, te kucyki mnie zmyliły. Ale Thomas jakby urósł ;p

No i na koniec...
Gdzie są Kristen i Tony? ::ysz:: Nastawiłem się na nich, a nie było ich ani wczoraj ani dziś.
A Massimo jest codziennie i w każdym odcinku ;>
Ciekawe co koleś zrobi Brooke ::jezyk:: Może ukradnie seksowną bielizne dla Steph? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ostatnio zmieniony 2007-07-17, 19:20 przez SallyFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany