[ Dodano: 2007-07-17, 18:46 ]
Nie sądzisz że powinna sie ubrać?Brooke była w kostiumie już zanim przyszedł Ridge, bo chciała popływać.
Nie sądzisz że powinna sie ubrać?Brooke była w kostiumie już zanim przyszedł Ridge, bo chciała popływać.
Skoro to jej "przemawianie" do Ridge'a nie daje rezultatów to może to coś znaczy nie sądzicie ??deacon_sharp pisze:Mówimy teraz o postępowaniu Brooke! Bo Taylor robi co może, przemawia Ridgowi, rozmawia ze Stefą! Jest zdesperowana przez Brooke!!! A Brooke to świruska i Dziwka przez duże D!
[ Dodano: 2007-07-17, 18:46 ]Nie sądzisz że powinna sie ubrać?Brooke była w kostiumie już zanim przyszedł Ridge, bo chciała popływać.
Uważaj aby Twoje słowa nie stały się proroczedeacon_sharp pisze:Znaczy tyle, że Brooke nie powinna tam sie znaleźć! Powinna dać spokój Ridgeowi i Taylor i wogóle niech wyjedzie do ojca, do Paryża czy Bóg wie gdzie!
A chciałbym żeby Brooke spadła z wieży Eifla i sie zabiła na oczach Ridgea i Taylor! Takich debili powinno sie zrzucać z Eifla!
A ja nie chciałbym, żeby niektórzy spoilerowali w tym temaciedeacon_sharp pisze:Znaczy tyle, że Brooke nie powinna tam sie znaleźć! Powinna dać spokój Ridgeowi i Taylor i wogóle niech wyjedzie do ojca, do Paryża czy Bóg wie gdzie!
A chciałbym żeby Brooke spadła z wieży Eifla i sie zabiła na oczach Ridgea i Taylor! Takich debili powinno sie zrzucać z Eifla!
Ale Brooke nie miała żadnych ubrań przy sobie i zanim poszłaby na górę się ubrać to ten ktoś już dawno by sobie poszedł.Misia pisze:Brooke nawet nie wiedziała kto jest za drzwiami a i tak nie raczyła się ubraćNie ma to jak tak otwierać drzwi
Uważaj aby Twoje słowa nie stały się proroczeNie wiemy co knuje Massimo, ale też mam nadzieję, że da on Logan nieźle popalić, bo to co ona w tej chwili robi jest niedopuszczalne.
Spojlerowali? O czym ty mówisz? Ja bym tylko chciał żeby ona zginęła! A o jakim ty spojlerze moiwisz? Nie wiem co bedzie w przyszłosci. Jej śmierć to moje ŻYCZENIE!!!!!!!!!!A ja nie chciałbym, żeby niektórzy spoilerowali w tym temacie
No wiesz ja tydzień temu też mógłbym mieć życzenie żeby pojawił się jakiś facet i żeby Eric dał mu w zęby i też może by się spełniłodeacon_sharp pisze:Dobrze ale następnym razem mnie nie pouczaj bo ja nie wiedziałem że coś co tu napisałem jest spojlerem. Moze moje życzonko się spelni?
Zachowanie Stefani też mi sie nie podoba, bo nie broniła Ericka, moze czuje coś do tego Massimo? A Sally olała troche Marone. Powiedziała mu żeby zadzwonił do jej asystetnki żeby się umówil. Skoro się znają to czemu ona do niego nie zadzwoni albo nie każe do siebie dzwonic?!